AdrenaLiN_
bunu bir deneyin yalnız bu programların bir çoğu rootlu telefonlarda çalışırO zaman ilk istek benden olsun Wireless hatlar için mac changer uygulaması rica ediyorumbir çok uygulama denedim ama nafile
hacı telefonun çözünürlüğü kaç ?Tekken seriler yok madem,Street Fighter 4'ü isteriiiiz.
Bilmiyorum ki, S2 var bitane. Çözünürlüğü iyi herhalde ki şuana kadar hiç bir oyunda sıkıntı çekmedim.hacı telefonun çözünürlüğü kaç ?
tamam çözünürlüğe göre apk dosyaları değişiyor bulur veririm link birazdanBilmiyorum ki, S2 var bitane. Çözünürlüğü iyi herhalde ki şuana kadar hiç bir oyunda sıkıntı çekmedim.
Nereden bakabilirim ?
https://hotfile.com/dl/179721925/5f735e7/NEW_Street_Fighter_IV_HD_v1.0.rar.html
buyruntelefonda kulaklık problemi yaşıyordum şimdide kulaklık mikrofonu sorunu yaşıyorum,bu uygulamayı denemek istiyorum ama satıcı arkadaş ülkemize izin vermemiş, bu uygulamayı indirmek yada apk'sını bulmak mümkün mü?
teşekkür ederim ama bu bu uygulamanın(eski sürümünün) apk'sı bunu denedim ama işe yaramadıbuyrunfull sürüm
programı denedim de bende açıldı sorun vermedi işine yarar mı bilemem ses sorunun için ilk önce root olmalısın yoksa sistem dosyalarına erişemezsin söylüyümteşekkür ederim ama bu bu uygulamanın(eski sürümünün) apk'sı bunu denedim ama işe yaramadı![]()
valla çok fazla anlamıyorum androiddenprogramı denedim de bende açıldı sorun vermedi işine yarar mı bilemem ses sorunun için ilk önce root olmalısın yoksa sistem dosyalarına erişemezsin söylüyüm![]()
sanırım file zillanın android versiyonu yokFile zilla programini ariyorum yardimci olursaniz sevinirim
Tel modeli note2.
Bende arastirdim simdi playden bunun yani sirasanırım file zillanın android versiyonu yok
alternatif olarak bakabilirsin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apps.mdev.fileszilla&feature=search_result
eğri oturup doğru konuşmak lazım android sistemi bu yüzden sevmiyorum cihaza göre kronik sorun yaratabiliyor. bunun çözümü de rom yüklemekten geçiyor.şimdi rom yüklemek ile ilgili konu açmak isterim ama her cihaza rom yüklemek yada root yetkisini vermek zor bu işin piri bir site var. ing iyi ise bak. sorunun donanımsal bir sorun değilse mevcut romu yeniden yükleyerek yada farklı sürüm rom yükleyerek çözersinvalla çok fazla anlamıyorum androiddenroot iznimde yok, hikayemin özü burada şimdilik bu uygulama ile sesi kulaklığa yönlendirebiliyorum ama bu seferde kulaklık mikrofonu çalışmıyor, sizin yüklediğiniz versiyonda kulaklığa sesi de yönlendirmiyor, bi umut olursa diye bunu deneyeceğim parasını bile vermeye razı oldum ama bu seferde ülke engelini aşamadım
![]()