Android Uygulama İstek Bölümü

Balamir
Banned
O zaman ilk istek benden olsun Wireless hatlar için mac changer uygulaması rica ediyorum :) bir çok uygulama denedim ama nafile

Balamir
Banned
Teşekkürler yarın şifresini kırdığım hatta deneyelim bakalım telefon girecek mi :) şifreyi kırdık mac filter kaldı

AdrenaLiN_
Forum Ustası
hacım apk dosyası linkte bunu kur wifi ile data dosyası iner ,çalışması lazım deneme fırsatım ne yazık ki yok

Kod:
https://hotfile.com/dl/179721925/5f735e7/NEW_Street_Fighter_IV_HD_v1.0.rar.html

EnVeR
Forum Ustası
telefonda kulaklık problemi yaşıyordum şimdide kulaklık mikrofonu sorunu yaşıyorum,bu uygulamayı denemek istiyorum ama satıcı arkadaş ülkemize izin vermemiş, bu uygulamayı indirmek yada apk'sını bulmak mümkün mü?

EnVeR
Forum Ustası
programı denedim de bende açıldı sorun vermedi işine yarar mı bilemem ses sorunun için ilk önce root olmalısın yoksa sistem dosyalarına erişemezsin söylüyüm :)
valla çok fazla anlamıyorum androidden :) root iznimde yok, hikayemin özü burada şimdilik bu uygulama ile sesi kulaklığa yönlendirebiliyorum ama bu seferde kulaklık mikrofonu çalışmıyor, sizin yüklediğiniz versiyonda kulaklığa sesi de yönlendirmiyor, bi umut olursa diye bunu deneyeceğim parasını bile vermeye razı oldum ama bu seferde ülke engelini aşamadım :(

AdrenaLiN_
Forum Ustası
valla çok fazla anlamıyorum androidden :) root iznimde yok, hikayemin özü burada şimdilik bu uygulama ile sesi kulaklığa yönlendirebiliyorum ama bu seferde kulaklık mikrofonu çalışmıyor, sizin yüklediğiniz versiyonda kulaklığa sesi de yönlendirmiyor, bi umut olursa diye bunu deneyeceğim parasını bile vermeye razı oldum ama bu seferde ülke engelini aşamadım :(
eğri oturup doğru konuşmak lazım android sistemi bu yüzden sevmiyorum cihaza göre kronik sorun yaratabiliyor. bunun çözümü de rom yüklemekten geçiyor.şimdi rom yüklemek ile ilgili konu açmak isterim ama her cihaza rom yüklemek yada root yetkisini vermek zor bu işin piri bir site var. ing iyi ise bak. sorunun donanımsal bir sorun değilse mevcut romu yeniden yükleyerek yada farklı sürüm rom yükleyerek çözersin:)

site