Android Uygulama İstek Bölümü

Cümle Mühendisi
Cool Üye
telefeonum Samsung Galaxy S Mini 5570i root yapmam lazım bi kaç program denedim olmadı. root için program istiyorum ayrıca., arayanın tam ekran gösteren bi programın tam sürümü lazım ücrtesiz sürümü değil. şimdiden teşekkürler

AdrenaLiN_
Forum Ustası
telefeonum Samsung Galaxy S Mini 5570i root yapmam lazım bi kaç program denedim olmadı. root için program istiyorum ayrıca., arayanın tam ekran gösteren bi programın tam sürümü lazım ücrtesiz sürümü değil. şimdiden teşekkürler
Full Screen Caller x pro

Kod:
http://www14.zippyshare.com/v/58954106/file.html
Full Screen Caller ID v7.8.6 APK

Kod:
http://www34.zippyshare.com/v/45381118/file.html
Big Caller

Kod:
http://www39.zippyshare.com/v/8459282/file.html

root işine gelirsek ; her telefonun ve her rom sürümünün root olma şekli farklıdır.

bazı cihazlarda kolay olur bazı cihazlarda zordur.

bu yüzden wardom da hiç bir model cihazın root işlemini paylaşmıyorum.

yanlış bir işlemde cihaz mefta olabilir. bu işin piri site budur kontrol edebilirsiniz.büyük ihtimal telefonunuzun nasıl root yapılacağı anlatılmıştır.

Cümle Mühendisi
Cool Üye
öncelikle çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız forumda yapılan isteğe bu kadar kısa sürede cevap almak gerçekten takdir edilecek bi durum. helal olsun emeğe saygı duyuyorum.

bi isteğim daha olacaktı. dosya fotoğraf video gizleme programı varmı?

- Yönetici düzenlemesi: :
AdrenaLiN_
Forum Ustası
öncelikle çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız forumda yapılan isteğe bu kadar kısa sürede cevap almak gerçekten takdir edilecek bi durum. helal olsun emeğe saygı duyuyorum.

bi isteğim daha olacaktı. dosya fotoğraf video gizleme programı varmı?
telefonundan google play girip

Smart Lock ve Gallery Lock yazarsan şifreleme programları bulursun :) bildiğim kadarı ile gizleme yok.

ayrıca bir dosyanın müzik ,video,resim vs... galeride görünmemesini istiyorsan

dosya yöneticisini açıp ;dosyanın uzantısını değiştirin

örn. wardom.jpg olan bir resim dosyası galeride görünür.siz ismini wardom.jpg.a yazarsanız galeride görünmez.görünmesi için tekrar uzantısını orjinal hale getirmelisiniz. :)

club81M
Çırak
merhabalar galaxy s3 kullanıyorum ses sorunu yaşıyorum bazen karşıya ses gitmiyor bazende arama yaparken geç arıyor.ses sorununu aşacağım bir program var mı şimdiden tşk

AdrenaLiN_
Forum Ustası
merhabalar galaxy s3 kullanıyorum ses sorunu yaşıyorum bazen karşıya ses gitmiyor bazende arama yaparken geç arıyor.ses sorununu aşacağım bir program var mı şimdiden tşk
ses sorunlarını harici bir programla düzeltmek zordur.müzikle alakalı olsa program öneririm lakin sorun donanımsal da olabilir. size tavsiyem s3 güncel romunu yükleyin sitesinde stock rom olarak geçer.eğer bu sorununu gidermezse direk servise gönder mikrofonda sorun olabilir. Bence romla alakalı temiz bir şekilde rom yüklersen 2 sorunun da ortadan kalkar

tutas_tee
Daimi Üye
Football Manager Handheld 2013 Türkçe Apk ve birde Real Football 2013 hile arıyorum yardimci olabilirmisin acaba ???

TroubleMaK3R
Forum Ustası
Hocam benimde nacizane bir isteğim olucak :)

Ski Safari

Rayman Jungle Run

oyunlarını isticektim yalnız android'te yeni sayılırım bu oyuları bir de nasıl kurucağımı anlatırsanız bu paylaşım tadından yenmez :D

AdrenaLiN_
Forum Ustası