Android Uygulama İstek Bölümü

TroubleMaK3R
Forum Ustası
Ski Safari

http://www30.zippyshare.com/v/10710352/file.html

Rayman Jungle Run

http://www42.zippyshare.com/v/22678129/file.html

kurulumları şöyle ;

ski safari sadece apk dir hafıza kartına at telde tıkla yükle de

rayman jungle içinde bir apk bir de data dosyası var

apk dosyanı yükle ama yükleme bittikten sonra çalıştırma

diğer dosyayı hafıza kartının data klasörü içine ''obb'' isminde bir klasör açarak onun içine at oyun full çalışır.
Ski Safari'yi dediğiniz gibi kurdum çalıştırdım oldu.

Fakat Rayman Jungle olmadı dediğiniz işlemleri harfi harfine kaç kez yaptım yinede olmadı anlayamadım sizce neden olabilir.
Ayrıca bir oyun daha isteyecektim Temple Run Oz :)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Ski Safari'yi dediğiniz gibi kurdum çalıştırdım oldu.

Fakat Rayman Jungle olmadı dediğiniz işlemleri harfi harfine kaç kez yaptım yinede olmadı anlayamadım sizce neden olabilir.
Ayrıca bir oyun daha isteyecektim Temple Run Oz :)
dostum indirdiğin sd dosyası klasör içinde klasörse olmamıştır
bir bakayım indirip

TroubleMaK3R
Forum Ustası
dostum indirdiğin sd dosyası klasör içinde klasör içindeyse olmamıştır

bir bakayım indirip

Hocam apk yı kuruyorum oyunu hiç açmadan sd kartın içinden android klasörüne giriyorum ordan data klasörüne girip obb adından bi dosya açıyorum ardından oyunu indirdiğim klasördeki apk nin dışındaki öbür dosyayı direk klasöür şeklinde kendi açmış olduğum obb klasörünün içine atıyorum ve oyun açılmıyor sence bu işlemlerin hangisinde hata var.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Hocam apk yı kuruyorum oyunu hiç açmadan sd kartın içinden android klasörüne giriyorum ordan data klasörüne girip obb adından bi dosya açıyorum ardından oyunu indirdiğim klasördeki apk nin dışındaki öbür dosyayı direk klasöür şeklinde kendi açmış olduğum obb klasörünün içine atıyorum ve açılmıyor sence bu işlemlerin hangisinde hata var.
ustam ben yanlış anlattım herhalde

sdcard/Android/obb bölümüne atman lazım

oyunu indirdim tek klasör zaten

datanın içine değil direk android içine datanın yanına obb klasörü açıp oyunun com.pastagames.ro1mobile dosyasını kopyalarsan açar

- Yönetici düzenlemesi: :
TroubleMaK3R
Forum Ustası
ustam ben yanlış anlattım herhalde

sdcard/Android/obb bölümüne atman lazım

oyunu indirdim tek klasör zaten

datanın içine değil direk android içine datanın yanına obb klasörü açıp oyunun com.pastagames.ro1mobile dosyasını kopyalarsan açar

Hocam oyunu en baştan sildim apk yi kurdum oyunu başlatmadan yine işlemleri yaptım buyrun resimler aşağıda fakat yine açılmadı nasip değil midir anlamadım :)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Hocam oyunu en baştan sildim apk yi kurdum oyunu başlatmadan yine işlemleri yaptım buyrun resimler aşağıda fakat yine açılmadı nasip değil midir anlamadım :)

tamam bu sefer doğru çalışması lazım :)

bir bakayım benim tel garantide ondan deneyemiyorum ama arşivde android program olması lazım bakalım çalışacak mı

SEOYASIN
Forum Ustası
Live zilla chat programini disaridsn da mobil olarak yönetmek istiyorum.

Bu konuda yardimci olurmusunuz ?

Tek modeli : note2

Artser
Forum Ustası
peki bir arkadaşım için yazıyorum..

reklamı olmayan erotik hikayesi bol olan bir uygulama var mı?

arkadaşım soruyorda..:D

seslisi varmış ama arkadaşım beğenmemiş..:D