Android Uygulama İstek Bölümü

Zıkkım
Misafir Üye
Reklamsiz full olan kisi ekleme sınır sayisi olmayan mesaj ve arama engelleme programi ariyorum

Arama telefona hic bi sekilde yansimasin yani belli olmasin engelledigim kisi aramaya calisirsa ve mesaj attiginda bana hic ulasmasin.

Var mi boyle bi android yazilimi :)

*
Banned
Talaşlı imalat esasına göre; kesme hızı, devir, ilerleme gibi hesaplamaları yapabileceğim bir uygulama arıyorum :).

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Reklamsiz full olan kisi ekleme sınır sayisi olmayan mesaj ve arama engelleme programi ariyorum

Arama telefona hic bi sekilde yansimasin yani belli olmasin engelledigim kisi aramaya calisirsa ve mesaj attiginda bana hic ulasmasin.

Var mi boyle bi android yazilimi :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nastysage.blacklist

bu Türkçe farklı bir uygulama ikisi de çalışıyor.Ücretsiz zaten

https://play.google.com/store/apps/details?id=mc.blacklist

Talaşlı imalat esasına göre; kesme hızı, devir, ilerleme gibi hesaplamaları yapabileceğim bir uygulama arıyorum :).
böyle bir uygulamaya hiç denk gelmedim :)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Onlari gördüm ama trial diyor (*** This is a fully functional 1 day FREE TRIAL ***). Neyse baska sözlüklere yönelecez artik.

Tesekkürler.
şu yolu denerseniz kesin sonuç alırsınız telefonunuz rootlayın. trial olan uygulamanızı indirin ve wardom da verdiğim freedom uygulamasını kurun.freedom ile trial uygulamaları premiuma çevirebilirsiniz.

lockman
Forum Kalfası
telefondaki rehberimde bulunan (800) kişilere topluca mail atabilecegim bir program arıyorum. buldugum programların hepsi hep yarım yamalak gönderiyor. bildiginiz tavsiye edebileceğiniz bir program var mı? (ücretli bir programda olabilir. )

Forum ustası
Forum Kalfası
Flightradar24 Pro Programını belki bileniniz vardır dünya hava trafiğini gösteriyor gayet başarılı ve stabil çalışan bir program.

Böyle gelişmiş bir şekilde deniz trafiğini gösteren program arıyorum varsa bildiğiniz program, programı veya isminide paylaşsanız benim için yeterlidir.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
cool_eagle
Forum Kalfası
Flightradar24 Pro Programını belki bileniniz vardır dünya hava trafiğini gösteriyor gayet başarılı ve stabil çalışan bir program.

Böyle gelişmiş bir şekilde deniz trafiğini gösteren program arıyorum varsa bildiğiniz program, programı veya isminide paylaşsanız benim için yeterlidir.
blackmart ta marine 24 adıyla aratırsanız bulacaksınız :)

Forum ustası
Forum Kalfası
blackmart ta marine 24 adıyla aratırsanız bulacaksınız :)
Dediğinizi bulamadım bahsettiğiniz programı paylaşma imkanınız varsa onuda denemek isterim.

MarineTraffic ship positions v3.1.0 programını buldum buda idare eder

İlgili dosyaya isteyen linkteki konudan ulaşabilir.
Full Android Ï• Market Ï• Applications Ï• Games: MarineTraffic ship positions v3.1.0 Patched

Farklı program bilen varsa ismini veya progmı paylaşırsa onlarıda incelemek isterim.

maekşi
Forum Ustası

daire içine aldığım bölüm bir türlü aktif olmuyor.

hacı bi el atın şuna ya kafamı duvara vurucam sinirden

alpertunga.
Forum Ustası
Full surum virüs programi talep ediyorum.

Iyisinden. Onereceginizden.

Dr web vardi demoydu bitti. Ya key verin ya full program :p