Android Uygulama İstek Bölümü

jaankat
Daimi Üye

uygulama ve oyun isteklerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz :)
Merhaba
Hacım sen baya bilgilisin bu konularda o yüzden bir kaç sorum var
s4 mini kullanıyorum .
subwaysurf ve temple run gibi oyunlarda 1-3 sn arası yaşanan donmalar oluyor bunun sebebi nedir?
Nasıl çöze bilirim ?
Birde rootlu kullanıyordum pek verim alamadım :D telefon aptallaştı geri kaldırdım şuanda normal stock rom mu denio işte ilk aldığım gibi kullanıyorum.
donma kitlenme gibi problemler yaşıyordum.
bunların sebebi nedir ?
Beklediğim şekilde hızlanmadı aksine daha da kötüleşti telefon rootla :D
cortlamıştı anliyacağın :D
Teşekkürler

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Merhaba
Hacım sen baya bilgilisin bu konularda o yüzden bir kaç sorum var
s4 mini kullanıyorum .
subwaysurf ve temple run gibi oyunlarda 1-3 sn arası yaşanan donmalar oluyor bunun sebebi nedir?
Nasıl çöze bilirim ?
Birde rootlu kullanıyordum pek verim alamadım :D telefon aptallaştı geri kaldırdım şuanda normal stock rom mu denio işte ilk aldığım gibi kullanıyorum.
donma kitlenme gibi problemler yaşıyordum.
bunların sebebi nedir ?
Beklediğim şekilde hızlanmadı aksine daha da kötüleşti telefon rootla :D
cortlamıştı anliyacağın :D
Teşekkürler
söylediğiniz oyunlar çok sistem gerektiren oyunlar değil

büyük ihtimal yazılımsal bir sorundur

hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama stock rom yada modifiye edilen CyanogenMod 4.2.2 versiyonu yükleyebilirsiniz. Sorunu büyük ölçüde çözecektir çünkü orjinal romlardan daha performanslı çalışır lakin garantiniz gider zaten rootlu kullandığınız için şu an garanti dışı kalır root sistemi hızlandırmaz :) telefonda yönetici yetkisi alırsınız.

ayrıca aklıma gelen bir başka neden hafıza kartınızın veri aktarım hızının düşük olması olabilir en iyiler class 10 dur alt versiyonlarda hız düşük olduğu için video ve oyunlarda tekleme yaptırabilir.

kısacası en garantisi rom yüklemektir :)

jaankat
Daimi Üye
söylediğiniz oyunlar çok sistem gerektiren oyunlar değil
r :)
Valla rom nasıl yüklenio bilmiorum :D
şuanda bi güncelleme yapıyor ben açtım ya sürümüne bakıcam die aletin kendini güncelliceği tuttu :D
Root yetkisi ile arka planda ramden çalan uygulamaları sadece biz işstediğimiz zaman çalışsın çeklinde ayarlayacak bir program bulamadım :D yaklaşık 6 ay önce
bu yüzden ortalama ram 900 ile 800 arasında tüketiyordu normal beklemede
cpu nun frekans ve bir ayarı daha vardı ne bilmiyorum :D onlarıda kurcaladım :D neye yaradı bilemedim :D
bn uygulamaya odin in
recovery-clockwork-6.0.3.7-serrano3gxx.tar.md5
GT-I9190-RootKit-v2.zip
dosyaları ile yaptım rom u bilmediğimden yüklemedim sanırım :D en son 32 gb prgram doldu telefonu official haline getirdim geri :D
Yardım ederim derseniz rootlu hali resmen çayırlarda koşmak gibi :D tekrar root yapmak isterim :d

Bu arada telefonu media marketten aldım 2 yıl garntisi var her şeye karşı gerkirse suya atarım :D yakarım yenisini alırım :D

- Yönetici düzenlemesi: :
AdrenaLiN_
Forum Ustası
Valla rom nasıl yüklenio bilmiorum :D
şuanda bi güncelleme yapıyor ben açtım ya sürümüne bakıcam die aletin kendini güncelliceği tuttu :D
Root yetkisi ile arka planda ramden çalan uygulamaları sadece biz işstediğimiz zaman çalışsın çeklinde ayarlayacak bir program bulamadım :D yaklaşık 6 ay önce
bu yüzden ortalama ram 900 ile 800 arasında tüketiyordu normal beklemede
cpu nun frekans ve bir ayarı daha vardı ne bilmiyorum :D onlarıda kurcaladım :D neye yaradı bilemedim :D
bn uygulamaya odin in
recovery-clockwork-6.0.3.7-serrano3gxx.tar.md5
GT-I9190-RootKit-v2.zip
dosyaları ile yaptım rom u bilmediğimden yüklemedim sanırım :D en son 32 gb prgram doldu telefonu official haline getirdim geri :D
Yardım ederim derseniz rootlu hali resmen çayırlarda koşmak gibi :D tekrar root yapmak isterim :d

Bu arada telefonu media marketten aldım 2 yıl garntisi var her şeye karşı gerkirse suya atarım :D yakarım yenisini alırım :D
tekleme sebebi büyük ihtimal cpu frekansıyla oynamak yüzünden olmuştur.

yerinde olsam direk kies ile stock rom yüklerdim

gerekli olan romu ve anlatımı özelden atıyorum.umarım işine yarar

stock rom kurun daha sonra işinize yarıyorsa root işlemini yapın

Forum ustası
Forum Kalfası
Bütün telefon görüşmelerimi ben müdahale etmeden arka planda mp3 veya waw formatında kayda alacak bir program arıyorum Call Redorder full versiyonu işimi görmedi.

Farklı çalışanprogram önerisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum

Totemkopf
Çırak
s.a kolay gelsın ben android için cektıgın resımın altına tarıh ve saat ekleyen bır program arıyorum ıphone da var andorıd de vardır dıye dusunuyorum bılen varsa paylasabılırmı sımdıden tesekkurler

AdrenaLiN_
Forum Ustası
s.a kolay gelsın ben android için cektıgın resımın altına tarıh ve saat ekleyen bır program arıyorum ıphone da var andorıd de vardır dıye dusunuyorum bılen varsa paylasabılırmı sımdıden tesekkurler
böyle bir programa yada programın özelliğine denk gelmedim ama çektiğiniz resimlerin ayrıntılarında tarih ve saat yazar zaten hatta gps açıksa konumu bile gösterir

Totemkopf
Çırak
yanlız resımın uzerıne ıslemesı lazım ıs yerınde kullanmamız gerekıyor ıphone kullananlarda var belkı andorıd ıcınde vardır dıye dusunmustum yınede tesekkurler..

Totemkopf
Çırak
böyle bir programa yada programın özelliğine denk gelmedim ama çektiğiniz resimlerin ayrıntılarında tarih ve saat yazar zaten hatta gps açıksa konumu bile gösterir
yanlız resımın uzerıne ıslemesı lazım ıs yerınde kullanmamız gerekıyor ıphone kullananlarda var belkı andorıd ıcınde vardır dıye dusunmustum yınede tesekkurler..

Alpi
Forum Kalfası

uygulama ve oyun isteklerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz :)
Barkod okuyucu lazım ama şöyle ki;

Okuttuğum barkodu anında excel dosyasına yazacak ve ben hemen yanına elimle miktar girebileceğim. Böylelikle sipariş oluşturmak istiyorum.

Böyle bir programa ihtiyacım var.

- Yönetici düzenlemesi: :
By ToNiK
Misafir Üye
Android 4.4.2 için Comic Sans MS fontunu arıyorum bilgisayarda geçerli olan font. Fakat bir türlü bulamadım. Root gerektirmeden yükleyebileceğim bir seçenek yada bu tarz şeyleri yükleyecek bir program var mı?

HTC Desire 610 kullanıcısıyım ve işe yarar Wi-Fi şifreleri için program varsa çok güzel olur...

Teşekkürler şimdiden..

ekarakurt
Cool Çırak
Arkadaşlar invisible deck adlı uygulamayı bulma yolu varmıdır
İlgi alakanıza şimdiden teşekkürler