Android Uygulama İstek Bölümü

hasannha
Çırak
Arkadaşlar ücretsiz general mobile discovery telefona casus yazılım arıyorum varmıdır telefona yüklediğim kesinlikle belli olmayacak ne uygulamalarda gözükecek ne başka bir yerde telefonu kullanan kişi zaten pek anlayan birisi değil çok profesyonel olmasına gerek yok sadece görüşmeleri kayıt edip e posta vs yoluyla bana göndermesi gerek ortam dinlemesi olursada güzel olur yardımcı olursanız çok çok sevindirirsiniz beni internette biraz araştırdım 500 600 diye gidiyor programların fiyatı tamda güvenemedim anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer

dlafson
Çırak
s.a hayırlı gunler march of empıres bu andraoıd uygulamasının apk hılesı lazım bana suan da kullanılan bı hıle var ama bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

krasavcik
Hızlı Çırak
Arkadaşlar bana root olmadan telefonda video kaydı yapabileceğim bir program lazım ama yardımcı olunabilme şansı olursa çok mutlu olurum.

serhat06
Çırak
tüm wifi şifrelerini kıran android uygulaması
şimdi diceksinizki wps wpa tester veya androdumpper.. bunla süperonline ve vodafone zyxel gibi modemleri kırmakta güçlük çekiyor SİZDEN RİCA BÜTÜN WİFİ ŞİFRELERİNİ KIRAN GÜÇLÜ Bİ MOBİL UYGULAMA YAPMANIZ.

AlexToino
Çırak
Bu bölüme bizlerinde konu açabilmemizi isterdim,böyle bir uygulama olmamasına üzüldüm...

Cuma günleri Cumanız Mübarek olsun başlığı isterim,bizim de katılabileceğimiz,mümkünse tabii..

Saygılar sevgiler...

Ne0
Forum Kalfası
Eski sürümleri eski telefonlarda çalıştırmak mümkün mü benim tel eskidi ama uygulamalar güncelleme olmadan çalışmıyor