Ankara hakkında bilgi paylaşa bilecek wuser aranıyor

ogame
Daimi Üye
Merhaba,
Yakın bir zamanda bir proje için Ankaraya taşınacağım. En ufak fikrim bile yok. Kiralar, sosyal hayat, insanlar v.b gibi
Bu konuda beni aydınlata bilecek wuser abi/kardeşlerimin bilgilerini rica ediyorum. Pm den de yazabilirsiniz. TT nin lokasyonu aydınlık evlerdeymiş herhalde. Oraya yakın nereden ev tutmalıyım, yada başka semt önerebilirmisiniz. 700 tl civarı kira ödiye bilirim.

redyellow
Forum Ustası
Ankara aydınlıkevlerde kira şu kadar diyerek genel bir cevap vermek çok zordur.

Aradığınız evin özelliğine göre değişir, kaç oda vs. değişir.

Aydınlıkevlerde 550 ye de bulursunuz BİN liraya da bulursunuz.

TTye uğrayın, oraya yakın emlakçılar vardır onları şöyle bir dolaşın bence.

DuKe
Forum Ustası
Merhaba,
Yakın bir zamanda bir proje için Ankaraya taşınacağım. En ufak fikrim bile yok. Kiralar, sosyal hayat, insanlar v.b gibi
Bu konuda beni aydınlata bilecek wuser abi/kardeşlerimin bilgilerini rica ediyorum. Pm den de yazabilirsiniz. TT nin lokasyonu aydınlık evlerdeymiş herhalde. Oraya yakın nereden ev tutmalıyım, yada başka semt önerebilirmisiniz. 700 tl civarı kira ödiye bilirim.
Hayırlı olsun öncelikle ne projesi :) , ben TT de çalışıyorum aydınlıkevlerde şuan teknoloji ekibimiz yok Ümitköy de veri merkezi, TOBB kullerinde de analist ve gliştirme ekipleri var.

Eğer direk lokasyon aydınlıkevler değilse o tarafa gitme çinçin kenarı malum ortam çok iyi değil.

Penqueen
Banned
Hayırlı olsun öncelikle ne projesi :) , ben TT de çalışıyorum aydınlıkevlerde şuan teknoloji ekibimiz yok Ümitköy de veri merkezi, TOBB kullerinde de analist ve gliştirme ekipleri var.

Eğer direk lokasyon aydınlıkevler değilse o tarafa gitme çinçin kenarı malum ortam çok iyi değil.
bu tt bizim bildiğimiz türk telekom oluyor değil mi? :D

BedliS
Forum Ustası
başkenttir.
melih gökçek belediye başkanıdır.
plaka kodu 06 alan kodu 312 dir
kışları sert bir ayazı olur
nem yoktur
kızlar ortalamanın altındadır
evleneceksen eskişehire izmir tarafına git
ha birde ankara tavası nı bul ve ye

ogame
Daimi Üye
Ankara aydınlıkevlerde kira şu kadar diyerek genel bir cevap vermek çok zordur.

Aradığınız evin özelliğine göre değişir, kaç oda vs. değişir.

Aydınlıkevlerde 550 ye de bulursunuz BİN liraya da bulursunuz.

TTye uğrayın, oraya yakın emlakçılar vardır onları şöyle bir dolaşın bence.
Merhaba hocam,
Fark etmez 1+1 bile olabilir. Yeni yapı olsun eli yüzü düzgün olsun evin yeter acıkcası :) etlik diye bir yerde baya çıkıyor ama bilmiyorum semt nasıl bir yer.

Sor kardeş anlatalım sen dinle.
Sordum hocam :) Sen anlat ben dinleyeyim :)

Çok sevindim şuan wardom'dan birilerinin olması güzel. İntranet projesi dediler bana. Network danışmanları genelde nerede oluyor ? Yada Merkez ve ya merkeze yakın 1+1 bile olabilir 700 e kadar bir daire bulabilirmiyiz ? Hangi semt lere bakmam gerekiyor ?

akyurt 30-35 dakika uzaklıkta kiralar uygun ve çok sakin...
Başka önere bileceğin bir yer varmı peki hocam ?

başkenttir.
melih gökçek belediye başkanıdır.
plaka kodu 06 alan kodu 312 dir
kışları sert bir ayazı olur
nem yoktur
kızlar ortalamanın altındadır
evleneceksen eskişehire izmir tarafına git
ha birde ankara tavası nı bul ve ye
Tşkler hocam :)

redyellow
Forum Ustası
Merhaba hocam,
Fark etmez 1+1 bile olabilir. Yeni yapı olsun eli yüzü düzgün olsun evin yeter acıkcası :) etlik diye bir yerde baya çıkıyor ama bilmiyorum semt nasıl bir yer.
Etlik semt olarak güzeldir ama sen tt diyorsun, oraya baya uzaktır.

İşyerine yakın olsun istersen aydınlıkevler, hasköy vs. olabilir, Özellikle hasköy, güneşevler bölümü yeni yapılanıyor, gayet güzel evler vs. var.

Aydınlıkevler zaten bilinen bir yer. ttnin beri tarafından toki konutları vs. var ama semt olarak pek tavsiye edilmez.

Penqueen
Banned

İşyerine yakın olsun istersen aydınlıkevler, hasköy vs. olabilir, Özellikle hasköy, güneşevler bölümü yeni yapılanıyor, gayet güzel evler vs. var.

Aydınlıkevler zaten bilinen bir yer. ttnin beri tarafından toki konutları vs. var ama semt olarak pek tavsiye edilmez.
hacı bari sen söyle bu tt türk telekom mu oluyor?
öyleyse ben bu arkadaşlara sorunumu yazayım birebir merkezinden ilgilensinler :D

redyellow
Forum Ustası
hacı bari sen söyle bu tt türk telekom mu oluyor?
öyleyse ben bu arkadaşlara sorunumu yazayım birebir merkezinden ilgilensinler :D
TT net Türk Telekom oluyor.

Ama bizim Galatasarayın arenası yok peşinde :)

Şaka bir yana aydınlıkevler vs. bahsettiğine göre tabi ki Türk Telekom oluyordur...

Fakat senin sorunun kızlarla vs. ilgilidir onların çare olacaklarını sanmam :)

Penqueen
Banned
Ooo yes baby :D:D:D

Ama sorununa çare bulabilirler mi? bilemiyorum.
bulamazlar da modemin arızalı lafından başka birşey duymak istiyorum artık :D
bak bugün bağlantım iyi :D

TT net Türk Telekom oluyor.

Ama bizim Galatasarayın arenası yok peşinde :)

Şaka bir yana aydınlıkevler vs. bahsettiğine göre tabi ki Türk Telekom oluyordur...

Fakat senin sorunun kızlarla vs. ilgilidir onların çare olacaklarını sanmam :)
yok kız değil internet bağlantımdaki dengesizlik :D

morko58
Forum Ustası

Başkan ben artık senin gibi aynı lafı duymak'dan bıktım bittim öldüm.

Bu ayın 20'sinde taahüt'üm bitiyor.

Kesin kararım internet aboneliğimi kapatmak.

3 defa sıfır modem değiştirdim 1 defa ikinci el modem denedim yine aynı yine aynı. Bana halen modem ayarlarından şundan bundan bahsediyorlar.

Allah sana kolaylıklar versin ne diyeyim.

ogame
Daimi Üye

Tşkler bilgi için çok sağol.

Kızlarına da, yobazlarına da uzak dur.

İkisi de ısırır adamı :cool:
İzmir'e geldiğimde de kızlarından uzak dur dediler bekar mı öleyim dede :( :)

Malesef ben TT ye danışman olarak hizmet vereceğim ve adsl hakkında değil :) Doğru adam ben değilim dostum, başka kontak bulman gerekiyor. :)

ogame
Daimi Üye

Tşkler bilgi için çok sağol.

Kızlarına da, yobazlarına da uzak dur.

İkisi de ısırır adamı :cool:

Malesef ben TT ye danışman olarak hizmet vereceğim ve adsl hakkında değil :) Doğru adam ben değilim dostum, başka kontak bulman gerekiyor. :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Tercih senin.

Ya evlenmez, gıdım gıdım, günü zamanı gelince ölürsün

Ya evlenir, kafana sıkarsın :)

Ankara'nın kızlarından uzak dur dediysek, ısırma huyları var diye dedik.

Isırılmak hoşuna giderse neden olmasın? ;)

İzmir'in kızlarına gelince.. Güzel, alımlı, kültürlü kızlardır. Kültürlü olmaları işi bozuyor. Kolay aldatamazsın. Aşık ederler, aşık olmazlar. Ondan sonra işin yoksa her hafta sonu İzmir'i arşınla dur..