AÖF Okuyan öğrenciler Sınav için son günler

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Arkadaşlar, benim gibi A.Ö.F'de okuyan diğer arkadaşların son sınavlarına az zaman kaldı, buradan şimdiden herkesin sınavların iyi geçmesi dileklerimle.

İktisat dersinde biraz zorlanacağım ama, inşallah geçerim sınavdan.

Sizlerin de sınavlarınızın hayırlı geçmesi dileklerimle.
Wardom'a kısa bir mola ;)

Kolay gelsin.

hakko
Cool Çırak
eywallah kardeş sanada başarılar... zamanında üniversitenin hocalısını zor bitirdik bakalım hocasızı nasıl bitecek :)

Sofist
Forum Ustası
96 soruyu 80 dakikada yaptım çıktım.
Çoğu çok kolay geldi zaten de,kalanları da o piti piti yaptım.
Hayırlısı bakalım,geçmiş olsun herkese.:D

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
96 soruyu 80 dakikada yaptım çıktım.
Çoğu çok kolay geldi zaten de,kalanları da o piti piti yaptım.
Hayırlısı bakalım,geçmiş olsun herkese.:D
:D

Ben de sınav yerini tespit ettim yahu adres yok bişey yok sadece okulun ismini yazmışlar. Google earth ile buldum :D

Bi de bi okul var burada, güvenlik görevlisine sorayım dedim bi baktım bayan :)
Bana baktı o da beni baydı :D

Neyse sorduk sorumuzu, cevapladı tek tek, teşekkür ettim hala anlatıyor, benim a.tal olduğumu mu düşündü, yoksa aşık mı oldu anlamadım :D ayrılmak istemedi :D

Ben de fazla uzatmadan, teşekkürlerimi tekrar sundum, baktım gözleri bende :) kız fena değildi ama, gözlükleri pek hoşuma gitmedi ama sevimliydi :D

neyse bu gün bi randevum olmasa ona da ucundan bişey ayarlardık.

Bi dahaki sefere artıkın :)

ohooo saat. 11:20 daha saç traşı olucaz, eve gelicez, laptobu alıcaz, bilgisayarcıya bırakıcam ( emanet olarak, arkadaşa), sınava giricem, sınavdan çıkıp bilgisayarı alıcam, bir elimde değnek omuzda laptop çantası, kız arkadaşımın evine gidicem. E boş gitmeyelim diye bi de hediye almak lazım, kuru pasta mı, ev için ufak bir süs eşysı mı alayım bilmiyorum :confused:

Kafa dumanlı, ilk defa annesini görücem, o da beni görecek, tanışıcaz. İnşallah babası geç gelir diye dua edicez :D

Benim kafamda sınav mınav yok breeeeeeeeeeeeeeeee:D:D

AdrenaLiN_
Forum Ustası
bende 4 derse girdim geriye kaldı 3 ders :D 1 tanesi öğleden sonra digerleri yarın bakalım artık yarısı gitti

Sofist
Forum Ustası

:D

Ben de sınav yerini tespit ettim yahu adres yok bişey yok sadece okulun ismini yazmışlar. Google earth ile buldum :D

Bi de bi okul var burada, güvenlik görevlisine sorayım dedim bi baktım bayan :)
Bana baktı o da beni baydı :D

Neyse sorduk sorumuzu, cevapladı tek tek, teşekkür ettim hala anlatıyor, benim a.tal olduğumu mu düşündü, yoksa aşık mı oldu anlamadım :D ayrılmak istemedi :D

Ben de fazla uzatmadan, teşekkürlerimi tekrar sundum, baktım gözleri bende :) kız fena değildi ama, gözlükleri pek hoşuma gitmedi ama sevimliydi :D

neyse bu gün bi randevum olmasa ona da ucundan bişey ayarlardık.

Bi dahaki sefere artıkın :)

ohooo saat. 11:20 daha saç traşı olucaz, eve gelicez, laptobu alıcaz, bilgisayarcıya bırakıcam ( emanet olarak, arkadaşa), sınava giricem, sınavdan çıkıp bilgisayarı alıcam, bir elimde değnek omuzda laptop çantası, kız arkadaşımın evine gidicem. E boş gitmeyelim diye bi de hediye almak lazım, kuru pasta mı, ev için ufak bir süs eşysı mı alayım bilmiyorum :confused:

Kafa dumanlı, ilk defa annesini görücem, o da beni görecek, tanışıcaz. İnşallah babası geç gelir diye dua edicez :D

Benim kafamda sınav mınav yok breeeeeeeeeeeeeeeee:D:D
Allah yardımcın olsun,senin iş baya zor.:D

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Herkese başarılar,

bu gün de yarın da sınavlar var AÖF'de.

Bu gün;

Muhasebe Uygulamaları,
Ticaret Hukuku,
Kamu maliyesi

yarın;

İstatistik,
İktisat teorisi,
Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi

All4One
Forum Ustası
Sanırım benimde kaydım vardı AÖF te tamamen unutmuşum :) 2. üniversite diye mezun olduktan sonra başvurmuştum , atılma koşulları nedir acaba geçen sene kaydoldum ve daha sınava hiç girmedim...

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Sanırım benimde kaydım vardı AÖF te tamamen unutmuşum :) 2. üniversite diye mezun olduktan sonra başvurmuştum , atılma koşulları nedir acaba geçen sene kaydoldum ve daha sınava hiç girmedim...
harçlarınızı yatırdıysanız, kaydınız devam eder.

Aynı kaldğınız yerden devam edersiniz. Zaten bu durumu adresinize gönderdikleri zarf ile tebliğ ederler.

Geçen sene 2. harç ödemenizi yapmadığınız takdirde ise bu sene için kaydınız silinir.

Bu seneye ilişkin kayıt yeniletip de, 2. taksidi yatırmadıysanız da, kaydınız devam eder, ta ki bir sonraki kayıt yenileme dönemine kadar.