Arada saçmalamak lazım +18

DJ_HarrY
Forum Kalfası
Cümleten iyi forumlar iyi wardomlar..

İlk olarak konu büyük ihtimal yanlış yere açtım çünkü eskiden dertleşebilecek bi ortam mevcuttu bi başlık mevcuttu uzun zaman girmeyince insan değişik oluyor herşeyin değişik olduğu gibi.. Yıllar yıllar önce o kadar geçmiş aklıma gelmişken böyle bir yazı yazmıştım eski manitam hakkında sagolsun wardomdaki kardeşlerimde öğüt, nasihat falan filan konuşmuştuk.. Haa bu arada onla ayrıldık uzun zaman oldu ama hala elimde, sorun yok yani ayarlı :D Genelde bu ne diyor diyeceksiniz büyük ihtimal ama yapacak bir şey yok...

Biraz argo olacak onada müsade gösterirsiniz artık okuyan arkadaşlarım zaten bu yazı baştan sona kadar mantıksız, kendi tabirimce ne olduğu belirsiz bişe olcak..

Çok sıkıntı harbi sıkıntı ama öyle böyle değil sıkıntı. KElimeler cümleler hiçbirşey çıkmıyor 1-2 pskologa gittim ama kamiller bişe çözemediler tavsiye etmem olsa bile gitmeyin derinlerde arayın kendinizi biraz illaki bişeyler çıkıyor sabnki geçmişi unuyorum veyada yaptığım yapmakda olduğum değer verdiğim bazı şeylerin hepsi elimden kayıp gidiyor. İşte bu olunca çok kötü oluyor yani ismi cismi tarif edilemeyen duygu düşünceler aklıma geliyor gelmiyor değil yapmak istediklerim veya da etrafta doğal seyrinde giden şeyleri ben yanlış algılamamdan kaynaklanıyorda olabilir. O değilde beyler, bayanlar (bayan sayımız artmıştır yıllardırda bu forumdan eksik olmadı :) şimdiden kusuruma bakmayın ) geçmiş kötü ya tabiri caiz ise annesinin nikahı gibi. Pskolojim bozuk artık etrafımdakiler gülerken onlara sahte gülümseme atmaktan bıktım herşeyi yapmaktan bıktım sıkıldım, daralıyorum olmuyor çıkmıyor desemde bizler Türk'üz her halukarda dayanacak bir dayanagın yaşama sevincin oluyor ama o sevinç bende yok artık isyan bayraklarını çektim sonuna, alayına kadar.. Bide değişik bi durum oluyor bazen bi anda kafa atıyor normale döndüğünü zannettiğinde aynı şekilde devam nese bu kısım bi değşik...

Saçmalık işte yapacak bişe yok bu ne diyo diyosunuz da arada isyan etmek gerekiyor. Kısaca pskolojisi bozulmuş, bitmis, bitik bir insan..

Yani ortada bi sorun yok aslında arada bir titreme geliyor sanki bişe varmış gibi ama geçmek bilmiyor aklımdanda çıkmıyor gözümün önünden gitmiyor olmuyor o yüzden yapacak yok yapacak yok yapacak hiçbir şey yok Beşiktaş'ım bir sen varsın hiçbirşeyin anlamı yok...

Dikkat edin kendinize :)

DJ_HarrY
Forum Kalfası
Kardeş tek derdin buysa allah başka dert vermesin 5 katına razıyım :D
aslında ortada bir dert yok :D sıkıntı, herkes gerçeği yansıtamamalarına ayar oluyorum :)
Bu arada imza güzel yani :) Bob derlerdi sigar aiçtiğimiz ortamda heralde her seferinde yapıştırığ içtiğimiz için :D hayırlısı..

Aslında dert çokda maksat azda olsa aklımdan içimden geçenleri yazmak, dışarı çıkıp haykırmak nerde ne kadar haykıran varsada a.. diyorum mesela şu an kendime ama yapacak bişe yok...

Eyvallah Nejdet..

- Yönetici düzenlemesi: :
DJ_HarrY
Forum Kalfası
O değilde nası olcak ? hani nerde ya öldünüz hepiniz koskoca wardom da öldüyse bitelim ya hepimiz.. Bıııtmiiisss bıtik... :)

Değişik şeyler

Pskolojik bozuntular 1

- Yönetici düzenlemesi: :
Mainliner
Forum Ustası
harry yapıcak bişey yok :D hayatı yaşa işte kimseye farklı gözükmek zorunda değilsin arkandan kötü derler yeri gelir yüzüne derler takma. Kimsenin yüzüne gülmek zorunda değilsin ;)

wrca
Forum Kalfası
Evet Harry arada saçmalamak lazım doğru diyosun.İnsna geriye dönüp baktığında bazı şeyler için o kadar emek harcamış oluyor ki bunu zaman geçtikçe anlıyor ve anlam veriyor.
Etrafındakiler Ne kadar kafaya takma deselerde onların dediği yerde kalıyor kafaya takmamak.İnsan yalnız kaldımı geri dönütler;keşkeler oluşuyor.Bi anda kendini boşta başıboş sanıyorsun.Çevrendekiler bazen yokmuş gibi geliyor,olsalarda sana faydalarından çok zararları dokunuyor.
Yapman gereken ne biliyormusun dostum,ben genelde hep böyle yaparım: arabaya atlar sessiz sakin bi yere (resimdeki yer) giderim,kapatırım gözlerimi rüzgarın esintisini yüzümde hissetmeye çalışırım.Sende öyle yap...

sidar2000
Forum Ustası
takıntıyı atlatmak kolay değil. van çıkar huy çıkmaz.
herkeste bir takıntı vardır. bazende takıntılar ani olayların,bilinç altımızda
yarattığı , duygular yüzünden meydana çıkar. atlatmak çok zordur,
ama insanın kendi elindedir.
uzun yıllar geçmesi gerekir.

genelde , kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyleri çok sık yapın.
ve iyi düşünmeye çalışın.rahatlamaya çalışın,
psikoloğa gidin kas gevşetici vs birşey alın.

eğer hayattaki sorun. mal , mülk , para ,iş , sevgi , aşk sa, -bunların alayı boş şeyler... alayı.
bunlar hiçbirşey allah daha büyük sıkıntılar vermesin.
dermansız dert vermesin...

Arslanbey
Cool Çırak
Yazılanları unut, tavsiyeleride...
Eger başkalarından yardım almaya çalışıyorsan zaten çok önceden bozulmuştur. Hatta ne yap biliyormusun, psikolojini düzeltmeye bile çalışma, akışına bırak hayatı, anı yaşa...
Bir çok insan "anı yaşa" dediğinde bunu yapmak için kendini saçma sapan işlere veriyor, o yüzden mutlu olamıyor. Demek istediğim anı yaşamak için bile uğraşmicaksın, onu hissediceksin.
Çözüm falanda arama mutlu olmak için, ne yapmak istiyorsun gitar çalmak mı? Başla, erteleme. Çok mu sorun var, çözülecegine inan.
Anlıyacağın, psikolojini düzeltmeye uğraşma, nekadar tepki verirsen, okadar kötüleşir...

DJ_HarrY
Forum Kalfası
aradan 2 yl geçti değişen hiç birşey yok
herşey aynı monoton hayat değil ama bu. 2 yıl içerissinde kendime güzel iyi bir şey yapamadım bu güne kadar.

Bu günün o günlerden farkı var o gün bugün yine aynı bir gün kaybolmuş gitmiş kişilik şu an bakınca karaktersizlik abidesiyim.

neden ama neden kendime yapıyorsun bunu bilmiyorum..

Altunhan
Forum Ustası
Kendine uğraşlar bul, spor yap , ve eğer inancın varsa onları yerine getirmeye çalış. ;)

Hiç bir ilaç bunun kadar sana yarar sağlamaz.

sirano13
Çırak
Herşey birşeylerin arkasından gidiyor ama hayatımız neyin arkasından gittiğini bir çözebilsem

DJ_HarrY
Forum Kalfası
konudaki ilk mesajımdan çok zaman geçmemiş

o gün ki ilk mesajın tarihi 19-04-2012, 21:44
bugun ise şafak demiş 46 01.08.2014 03:54

askerlik değil de ben kendimi bitiriyorum ve bunu hissediyorum daha beter derinlere gittiğimi hiçbirşeyin değişmediğini hala herşeyin aynı olduğunu bi türlü değişemiyorum değişmek istemiyorum bugune kadar rayına bıraktım ama bugünden sonra artık DUR dedim bakalım bu sefer durabilirsek durup da yeni bir şey çıkarmayı denicez rengi fark etmiyor bazen sıvımsı oluyor karnın ağrıyınca.. karın ağrılarım vardır vazgeçilmezdir bunların hepsi çok feci can yakıyor be abi karın ağrılarımın sebepleri eskiden yaptıklarım neden hep arkaya bakıyrum dicem de arkasına bakan bir insan değili her zaman 3 adım ilerisi ama ilerleyemiyorum