Arkadaşlar uygulama geliştirdim

sondarguandel
Forum Kalfası
Merhabalar ,
Android için "Efektli Caps Yap" isimli uygulama geliştirdim
link:http://play.google.com/store/apps/details?id=com.capsyap
Markette tutulmuş olan Diğer yazılımlarda olmayan 2 büyük özellik var.
1-)Türkiye'nin , programın içerisinde ( runtime ) görüntü arama algoritmasına sahip Tek uygulamasının , güncel trend olan Caps modasına uyarlanmış hali olması.
2-) Mevcuttan farklı olarak Capslere 25'den fazla efekt verebileceğiniz bir uygulama geliştirdim.
Ayrıca programın Güncel Capsler kısmında ise internetteki en güncel Capsleri webden crawl eden bir slaytshow koydum. Yani telefonda şişme yapmaz rame yüklenir ve silinir.
Uygulama çok taze : )
Destek ve düşüncelerinizi bekliyorum .

SerKan1923
Banned
Öncelikle Tebrik Eder, Başarılar Dilerim.

Nöbetim Bitsin, İndireceğim.

Not: Bir Program İstesem Ücretini Versem Sadece Benim Kullanabileceğim Şekilde Yazabilir misiniz?

Program Symbian İşletim Sistemli Telefonlarda Çalışan MoBaoBei.FlashSms.v2.00-Signed.sis Adlı Bu Programı Yazabilir misiniz?

sondarguandel
Forum Kalfası
Teşekkür ederim Serkan1923,
Symbian İşletim sistemi için ileri düzeyde C++ programlama dili bilgisi gerek yada Java bilgisi yeterlidir.
Projeyi görmek gerek Symbian için java ile arkaplan uygulamaları yazmak pek stabil çalışmıyor.C++ ' a görede yavaş.
Malesef C++ bilgim o seviyede değil.
ikinci el api 8 android 2.2 telefonların piyasası 80 TL .
Android için istediğiniz şekilde yazabilirim.O programın karşı tarafta direk açtırması olayı biraz değişik geldi. Bilgim yok ama araştırır yaparız .
Muhtemelen karşıda da android olmalı ve uygulamanızı yüklemeniz gerekir.
Otomatik açtırma işlemi için ayrıca kernele giriş yapmamız gerekecektir.

SerKan1923
Banned
Teşekkür ederim Serkan1923,
Symbian İşletim sistemi için ileri düzeyde C++ programlama dili bilgisi gerek yada Java bilgisi yeterlidir.
Projeyi görmek gerek Symbian için java ile arkaplan uygulamaları yazmak pek stabil çalışmıyor.C++ ' a görede yavaş.
Malesef C++ bilgim o seviyede değil.
ikinci el api 8 android 2.2 telefonların piyasası 80 TL .
Android için istediğiniz şekilde yazabilirim.O programın karşı tarafta direk açtırması olayı biraz değişik geldi. Bilgim yok ama araştırır yaparız .
Muhtemelen karşıda da android olmalı ve uygulamanızı yüklemeniz gerekir.
Otomatik açtırma işlemi için ayrıca kernele giriş yapmamız gerekecektir.
Fark Etmiyor!

Şuanda Nokia 700'de Kurulu Program ve Karşıdaki Cihazın İşletim Sistemi Ya da Markası Önemli Değil, Gönderiyor.

Ayrıca Mesaj Attığım Telefonlarda Mesaj Gelen Kutusuna Ancak ve Ancak Mesajı Alan Şahıs Biraz Uğraşırsa Kaydedebiliniyor.

Yani Mesajı Attığım Kişi Ana Ekran Çıktıktan Sonra Mesaj Siliniyor.

sondarguandel
Forum Kalfası
hocam sanırım öylesini yapamam öyle bir şey hakkında bilgim yok . otomatik açtırma bana imkansız geliyor .
her telefon, her işletim sistemi, her sebekede çalısabilen bir kod eklemesi gerek mesajın sonuna bu da imkansız
farzedin 3310
farzedin lg g3 4.4.2
farzedin bb
ve ios serisi .. bilmiyorum ben mi yanlıs anlıyorum.

SerKan1923
Banned
hocam sanırım öylesini yapamam öyle bir şey hakkında bilgim yok . otomatik açtırma bana imkansız geliyor .
her telefon, her işletim sistemi, her sebekede çalısabilen bir kod eklemesi gerek mesajın sonuna bu da imkansız
farzedin 3310
farzedin lg g3 4.4.2
farzedin bb
ve ios serisi .. bilmiyorum ben mi yanlıs anlıyorum.
Ben İstediğim Telefona Gönderiyorum Direkt! Açılıyor..

sondarguandel
Forum Kalfası
abi normal sms geldi , fark olarak , kaydet ve iptal butonu vardı kaydettim gelen kutusuna düştü .girdim açtım Serkan1923 yazıyordu . Anlamış değilim programın dalgasını..
Kaydet kısmı evet değişik ..
bilmiyorum yapamam istediğinizi

SerKan1923
Banned
abi normal sms geldi , fark olarak , kaydet ve iptal butonu vardı kaydettim gelen kutusuna düştü .girdim açtım Serkan1923 yazıyordu . Anlamış değilim programın dalgasını..
Kaydet kısmı evet değişik ..
bilmiyorum yapamam istediğinizi
Anladım Kardeşim, Ne Yapalım Yapacak Bir Şey Yok.

Benim Denediğim Cihazlarda İstediğim Gibi Çalışıyor Demekki Her Cihazda Olmuyor..

İlgilendiğin İçin Teşekkür Ederim.

siyah_01
Forum Kalfası
Hocam bir skype verirmisin yada iletişim adresi :) bu uygulamanın aynısı birkaç ekleme daha yapılarak bize maliyetini bi versen özelden :)

Senkron.
Forum Ustası
Kutlarım.

Merak ettiğim bir konu var.

Android işletim sistemine sahip cihazlar için bir sanal mağaza mantığında çalışan bir uygulama yazmamız mümkünmü.

Örneğin bir tekstil firması için. Uygulamaya yönteci tarafından yüklenen kıyafetin görüntüsü bedenleri rengi kumaşı gibi özelliklerini kullanıcılara aktaracak. Kullanıcı ürünü seçip sipariş verecek.
Verilen siparişin gereken bilgileri mail adresime gönderilecek.

Yani mantık şu; instagramda yapılan amatör satışları daha profesyonel hale getirmek.

Bu uygulama hangi şartlarda mümkün?

sondarguandel
Forum Kalfası
Kutlarım.

Merak ettiğim bir konu var.

Android işletim sistemine sahip cihazlar için bir sanal mağaza mantığında çalışan bir uygulama yazmamız mümkünmü.

Örneğin bir tekstil firması için. Uygulamaya yönteci tarafından yüklenen kıyafetin görüntüsü bedenleri rengi kumaşı gibi özelliklerini kullanıcılara aktaracak. Kullanıcı ürünü seçip sipariş verecek.
Verilen siparişin gereken bilgileri mail adresime gönderilecek.

Yani mantık şu; instagramda yapılan amatör satışları daha profesyonel hale getirmek.

Bu uygulama hangi şartlarda mümkün?
mümkündür.kişisel yazılım katagorisine girer .
Yönetici girişi için şifre belirlenir.
yönetici resim vb özellikleri ftpye yükler.
program webden crawl eder.
kullanıcı sipariş edince belli bir tutar güvence amaçlı çekilcek şekilde uygulanır.
verilen siparişin bilgileri mailde atılır . notification olarakta alınır webden de görüntülenebilir sınır yoktur.