arkadslar birazdaha kızlar bizimle ilgilensin

beyler acaba kızlar bizim nelerimizden hoslanıyor..

• iki bacak aramızdan..

Votes: 13 18.1%
  • sempatikligimizden

Votes: 16 22.2%
  • sahip cıkıcılıgımızdan

Votes: 12 16.7%
  • paramızdan

Votes: 26 36.1%
  • diger seyler..

Votes: 5 6.9%

• Toplam oy
    72
DeRViSh
Misafir Üye
Anket için daha uygun olur bence.

Anket Bölümüne taşındı!

epinafi
Forum Kalfası
ben sempaikliğe oyladım ama şimdi devir değişti once para sonra karizma ve sempaiklğe onem veriolar bu kizlar acayip varlıklar yaw bi gunleri bi gunlerine tutmuyo hehhe :D:D::D:D:D:D

freeonur
Daimi Üye
Genel Olarak KonuŞmamiŞ Olayim Parali Erkekler Dİkkat Edn Babanizin Mİrasina GÜven Meyİn Kaadinlar GÖtÜrÜr (Şİmdİkİler Parali Erkeklerden Daha Çok HoŞlaniyo Bence)

*
Banned
arkadaslar referanduma sizide bekliyoruz hade ...
önmli olan eglenmek ve görüş paylasımı yapmak...

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
geyik yapmiicaam.. ciddi ciddi bişi yazıcaam.. deneyimlerimden faydalanın:D bu kıyağımı da unutmayın..:)

kız tavlamak isteyen arkadaslar için bir taktik:)
kızlarla ilgilenin.. ilgilenmiş görünmeyin, gercekten ilgilenin... onları anlamaya calısın..(anlayamazsınız ama olsun) en azından onlara sizin için ne kadar önemli olduklarını hissetirin..
kızlar en cok kendileriyle ilgilenen, espri yapabilen , zeki erkeklerden hoslanırlar.. gerisi, para , pul vs vs fasa fiso... haa bi de yakısıklı olmak da gerekir tabi biraz.. önce aynaya bakın soora kızın yanına gidin:)

LiEqB
Banned
Kıza karşı kendini ne kadar nazik, kültürlü, sempatik gösterirsen ona güven verirsen cebinde biraz sağlamsa öpemiyeceğin kız kalmaz bu ülkede...

*
Banned
beyler bu anket basa bas kalmıs bunu sonlandırmak için baska arkafashlarımızda oyunu kullan sınlar lütfen..

Romeo34
Banned
ben sahip çıkıcılığımızı işaretledim bence öyle ama bazı kızlar için a şıkkı çooook uygun.