misafir1009
Forum Ustası
sonuna kadar katılıyorum...Bence ikiside kaybetti.Oylamada bulunmadım..
sonuna kadar katılıyorum...Bence ikiside kaybetti.Oylamada bulunmadım..
ben de katılıyorum.sonuna kadar katılıyorum...
Oy atanların kimlikleri belli...
Oylamada herhangi bi adaletsizlikten söz edilemeyeciğine göre;
Şu an için Kazanan BedliS
Demek ki Gıla nickli wuserın halen ve bundan sonrada
ehehe demek gözü olup ta gören de varmışBu Forumda Ne Kadar clon üye var be yaa
devamını getireyim...
demek ki bundan sonra da,
isteyen istediğine MEZHEPSİZ diyebilir.
mesela bunu sana hediye ediyorum.
kızmak yok
bana söylenince seviniyorsan, sevincin ikiye katlansın diye sana veriyorum, güle güle kullan
mesela bundan sonra nasıl TSK kuranları toplatıp yaktı denebiliyorsa,
aynı şekilde camilerde devleti yıkma temelleri atılıyor denilebilir..
yine aynı şekilde, birbirinizin kız arkadaşları için FAHİŞE diyebilirsiniz.
size de söylenirse kızmamalı, mutlu olmalı, söyleyeni + k lar ile taltif etmelisiniz.
devamını getirirdim ama
değmezsiniz..
+k güzel bi cevap olmus...tepki alacağım diye
fethullahın sinsiliklerini
erbakanın hırsızlıklarını
tayyipin halkına yalan söyleyerek kandırmasını
cüppeli aaametin sahtekarlıklarını
yazmayacaksam,,,,
nerde kaldı benim insanlığım
ALLAH göz vermiş, akıl vermiş
iftirayı taltif edeceksem, destekleyeceksem
küfüre ortak olacaksam
hakareti tasdik edeceksem
ŞİRK i alkışlayacaksam
nerde kaldı benim müslümanlığım?
bu soruyu kendi kendinize sorunuz
cevabını bana vermenize gerek yoktur
artık kesiyorum.. istediğiniz gibi post kasabilirsiniz
Hocam Hocam Bu Kadar Dua İçinde Unutmuşsunuz Yetim Hakkı Yiyenler Fakirin Fukaranın Parasıyla Gemicik Alanlar Dinimizi Kullanıp Yemedik Haram Lokma Bırakmayanlar Uçaklarımızla Baba Ziyaretine Gidenler Otellerde Tatil Yapanlar Oğullarına Fabrikacıklar Kuranlar Aslen Koyu Müslüman Olup Abd,de vatandaşlarını unutmayın Zati Siz Unutsanızda Bu Halk Unutmaz,Yoksa Unutmayıpta Yazmayamı Üşendiniz Sayın Büyüğüm Neyse yine unutmuşum...
Allah'ım ben hata ettim.. Ben senin rızanı bu satırlarda aradım.. Ama yanılmışım..
İnsanların kalplerinin Senin elinde olduğunu unutmuşum.. Demek ki daha fazla Dua etmek lazım.. Bu insanlara..
Demek ki daha hassas yaşamak lazım huzurunda..
Allah'ım sen plan kuranların en hayırlısısın..
Ne olur ülkemiz, dinimiz ve senin rızan için çalışan insanları başımızdaki Ergekon,Pkk ve İsrail gibi belalardan muhafaza eyle...
Sen onların içinde olupta kandırılmış insanlara hidayet nasip eyle..
Ama Sen onların içindeki asırlardır Sana inanmayıp, hem Sana hemde Rasülüne başkaldıran İsrail oğullarını Kahhar isminle kahreyle..
Biz Sana dua edebildiğimiz kadar sen bizi muhatab alırsın..
Sen dualarımız kabul eyle.... Ben bişey farkettim.. Karşımdaki müslüman.. Ben müslüman.. Ne kadar da hataya düşmüşüm.. Farkında değilim..
Gıla'nın kötü alışkanlıklarının, benim iftiralarımın, haysiyetsizliğimin, hakaretlerimin, gıybetlerimin,meshepsizliğimin , BedliS'in olumsuz tavırlarının bir müslümana yakışmadığını biliyoruz.. Ne olur Sen eksik yanlarımızı düzelt..
Sana layık Kul olup omuz omuza Küffar ile savaşmayı nasip eyle...
Sen Gılayı bana sevdir, Gılayada beni sevdir...
Bütün hataları, iftiraları üzerime alıyorum.. Sebep benim.. Özürdiliyorum..
Demek ki bazı şeyleri anlatmak için o kişinin kalbini kazanmak önce geliyormuş..
Özürdiliyorum Gıla, Özür diliyorum Wardom...
Neyse yine unutmuşum...
Allah'ım ben hata ettim.. Ben senin rızanı bu satırlarda aradım.. Ama yanılmışım..
İnsanların kalplerinin Senin elinde olduğunu unutmuşum.. Demek ki daha fazla Dua etmek lazım.. Bu insanlara..
Demek ki daha hassas yaşamak lazım huzurunda..
Allah'ım sen plan kuranların en hayırlısısın..
Ne olur ülkemiz, dinimiz ve senin rızan için çalışan insanları başımızdaki Ergekon,Pkk ve İsrail gibi belalardan muhafaza eyle...
Sen onların içinde olupta kandırılmış insanlara hidayet nasip eyle..
Ama Sen onların içindeki asırlardır Sana inanmayıp, hem Sana hemde Rasülüne başkaldıran İsrail oğullarını Kahhar isminle kahreyle..
Biz Sana dua edebildiğimiz kadar sen bizi muhatab alırsın..
Sen dualarımız kabul eyle.... Ben bişey farkettim.. Karşımdaki müslüman.. Ben müslüman.. Ne kadar da hataya düşmüşüm.. Farkında değilim..
Gıla'nın kötü alışkanlıklarının, benim iftiralarımın, haysiyetsizliğimin, hakaretlerimin, gıybetlerimin,meshepsizliğimin , BedliS'in olumsuz tavırlarının bir müslümana yakışmadığını biliyoruz.. Ne olur Sen eksik yanlarımızı düzelt..
Sana layık Kul olup omuz omuza Küffar ile savaşmayı nasip eyle...
Sen Gılayı bana sevdir, Gılayada beni sevdir...
Bütün hataları, iftiraları üzerime alıyorum.. Sebep benim.. Özürdiliyorum..
Demek ki bazı şeyleri anlatmak için o kişinin kalbini kazanmak önce geliyormuş..
Özürdiliyorum Gıla, Özür diliyorum Wardom...
Domuzla güreşmeyiniz. Üstünüz başınız çamur olur.kesmeden önce bir de dilim ilave edeyim
necolas modum. ay şey editörüm yani
bedlisi tebrik ederkene
hiç kaç tane clone oy vermiş dikkat ettinizmi?
ihehü
ihehehehü
hatta
keh keh keh