Asılsız İftiralar - GİLA vs BedliS - Üyelerin Yorumları Buraya

GİLA mı haklı BedliS mi ?

• Toplam oy
    151
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Domuzla güreşmeyiniz. Üstünüz başınız çamur olur.

Siz bundan rahatsız olursunuz ama, domuz çamurda yaşar ve bundan büyük keyif alır. Serdar Turgut.

Simdi üstat merak ettigim birşey var ...

Burda ya sen demek istiyorsunki domuzla güreşe girmem çamura sürükler yani burda sana tepki gösteren insanları o imzadaki yaratık yerine koyyorsun .

Madem öyle güreşmeye devam etme , akışına bırak

Hem onu imzana yazıp hemde güreşe devam edince

Acaba burda Gila bu imzayı kendi adına mı koydu benimle muhattab olma gibisinden diye düşünmedende edemiyor .

Bu ya göründügün gibi ol , yada oldugun gibi görün mevzusuna döndü :)

Ayrıca bedlis clonuyla kendine oy attı diyorsun

Bi kere o adam oy peşinde olsa tıpkı snn yaptıgın gibi asıl üyeligiyle kendine oy atardı :)

Türübünler ayakta GİLA'yı Alkışlıyorrrrrr ....

Gila gol gol gol :) ahahahah

o tavsiyeyi hepinize yapıyorum

alınganlığınızın doruklarındasınız..

kimseyi birşey yerine koymuyorum.

osuruk gazından doğal gaz yaratmaya kalkmayın

haa....

imzama alınganlık gösterdiyseniz,,

inanın bu iyi bir girişim değil..

zira siz veya bir başkasını hedef alarak koymadım o imzayı..

Numune19
Banned
o tavsiyeyi hepinize yapıyorum

alınganlığınızın doruklarındasınız..

kimseyi birşey yerine koymuyorum.

osuruk gazından doğal gaz yaratmaya kalkmayın

haa....

imzama alınganlık gösterdiyseniz,,

inanın bu iyi bir girişim değil..

zira siz veya bir başkasını hedef alarak koymadım o imzayı..

Bende sandımki Bedlisle düellonuza o sözü yazıp sonra imzanıza koyunca burda bi gönderme var :)

Nese demekki ben yanlış anlamışım :)

Ayrıca osuruk gazı stoklana bilir ve seri bir üretime geçilebilirse ocak sektöründe güzel gelişmeler olabilir :D:D:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bende sandımki Bedlisle düellonuza o sözü yazıp sonra imzanıza koyunca burda bi gönderme var :)

Nese demekki ben yanlış anlamışım :)

Ayrıca osuruk gazı stoklana bilir ve seri bir üretime geçilebilirse ocak sektöründe güzel gelişmeler olabilir :D:D:D
Hep aynı şeyi söylerim..

Ben, kurufasulyeyi sevmeyen Türk'ün Türklüğünden şüphe ederim..

bu durumda dediğin proje gerçekleştiği taktirde

hem dünyaya hükmedeceğiz

hem de dünya zenginlerini peşimizden koşturacağız..

Anlamadığım tek şey şu:

Bir ülkeye kafamız bozulup ta vanaları kısmamız gerektiği zaman

kimler kesim gazını tutmaktan patlayacak ;)

Numune19
Banned
Hep aynı şeyi söylerim..

Ben, kurufasulyeyi sevmeyen Türk'ün Türklüğünden şüphe ederim..

bu durumda dediğin proje gerçekleştiği taktirde

hem dünyaya hükmedeceğiz

hem de dünya zenginlerini peşimizden koşturacağız..

Anlamadığım tek şey şu:

Bir ülkeye kafamız bozulup ta vanaları kısmamız gerektiği zaman

kimler kesim gazını tutmaktan patlayacak ;)

Gila sen rahat ol Free takıl Fresh ol .

Olur olmaz her yerde salma yetkisi veriyorum sana :D

Ayrıca bak ne kadar anlamlı bi proje geliştirdim :D

Seri üretime gecicez devlet kazanıcak

Fasülyeyi yetiştiren çiftci kazancak

İç malzemeyi yetiştiren seralar kazancak

Ve en önemlisi Osurukla bile para kazanan bi ülke olcaz :D

Yeterki iş siyasete binip boka dönmesin :D

Bu arada Gila bu işle enerji bakanlıgı ilgilenir demi :D

0x0001
Forum Ustası
bu anketin en faydalı yanı forumda en az 87 aktif kullanıcının varlığını öğrenmiş olmamız :)
tam olarak 87 değil. sayıyı biraz düşürmek gerekiyor sanki :)

Ne zaman siyasete girsem Hocaefendiye hakaret, küfür gırla gidiyor...

İslam bölümü yöneticisi olmanıza rağmen, bu konularda bilgili biri olmanız gerekmesine rağmen, hala Fethullah Gülen'e hocaefendi, hocaefendi hazretleri gibi hitaplarda bulunmanızı kınıyorum.

Kelimei tevhidden Muhammed'i çıkarması bile yeterli gelmiyor size.

- Yönetici düzenlemesi: :
B0Z0
Banned
ehehe :D demek gözü olup ta gören de varmış :D

BedliS lehine oy kullanan bazı üyelerin forumda tek mesajı bile yok iyimi :D

hoş, hiç önemli değil.

biraz daha tepemi attırsınlar, o üyelerin tek tek isimlerini sıralayıp, BedliS in bana sarf ettiği sözleri her birine hediye edeceğim.

ama MEZHEPSİZ sözü için kimse heveslenmesin

onu dini unsurlar editörüne hediye ettim :D

bana söylenince suç değilse,

ona söylenince mükafat olmalı :D:D:D:D
orayı bi geç dede en fazla 10 adet var yok postu 200 altında olan ki bu farkı kapatmaz. Yalnııız söylediğin sözlerde yenip yutulur değil elbet bi gün bulursun cevabını, saygılarımla.

Kimsenin kimseye hoca efendi demesi sizi ilgilendirmez fakat ona yapılan hakaret onu büyüğü olarak gören herkesi ilgilendirir. Örnek olarak amca dede vb. Birinede yapılsa verilebilecek bir tepki farksızdır.

NeCoLaS
Banned
tam olarak 87 değil. sayıyı biraz düşürmek gerekiyor sanki :)

İslam bölümü yöneticisi olmanıza rağmen, bu konularda bilgili biri olmanız gerekmesine rağmen, hala Fethullah Gülen'e hocaefendi, hocaefendi hazretleri gibi hitaplarda bulunmanızı kınıyorum.

Kelimei tevhidden Muhammed'i çıkarması bile yeterli gelmiyor size.

Kardeşim yorum yaparken yüzünüz olsun... Neye yüzünüz olsun ?

Bir.. bu insanın o sözü geçen eserini tamamen okudunuzda mı bunu soyluyorsunuz..

İki Bu insanın başka eserlerini okudunuz mu.. Veya herhangi bir Dini kaynak veya eser okudunuz mu ?

Okuduysanız ve hala bu sozu soyluyorsanız ben size bir şey anlatamam.. Ama okumadıysanız okuduktan sonra buraya yorum yazın..

Siz onu dışlayın.. Ama günü gelecek o sizide kabul edecek..

Çünkü o Kelime-i Tevhidi söyleyenide söylemeyenide potansiyel birer mü'min gördüğü için hepsine ''Allah'ın kulu'' olarak yaklaşıyor..

Sizin ona yaklaştığınız şekil gibi değil...

Keşke her insana insan gibi yaklaşabilmeyi, merhamet neşvesiyle yaşabilmeyi becebilseydik...

0x0001
Forum Ustası

Kardeşim yorum yaparken yüzünüz olsun... Neye yüzünüz olsun ?

Bir.. bu insanın o sözü geçen eserini tamamen okudunuzda mı bunu soyluyorsunuz..

İki Bu insanın başka eserlerini okudunuz mu.. Veya herhangi bir Dini kaynak veya eser okudunuz mu ?

Okuduysanız ve hala bu sozu soyluyorsanız ben size bir şey anlatamam.. Ama okumadıysanız okuduktan sonra buraya yorum yazın..

Çünkü o Kelime-i Tevhidi söyleyenide söylemeyenide potansiyel birer mü'min gördüğü için hepsine ''Allah'ın kulu'' olarak yaklaşıyor..

Sizin ona yaklaştığınız şekil gibi değil...

Keşke her insana insan gibi yaklaşabilmeyi, merhamet neşvesiyle yaşabilmeyi becebilseydik...
İlla bütün eserlerini okumam mı gerekiyor. Kelime-i Tevhidi söylemeyene mümin olarak yaklaşıyor değil mi. vay be ne büyük adam. ne söylediğinizin farkında değilsiniz siz.

O bizi kabul mü edecek?

O kim de bizi kabul ediyor.

Neyin nesi?

Peygamber mi yoksa?

Uçmuşsunuz siz.

Düzeltme: Bu tartışmadan memnun değilim. özür dilerim. Yeri değildi.

Burada kapansın.

B0Z0
Banned
İlla bütün eserlerini okumam mı gerekiyor. Kelime-i Tevhidi söylemeyene Allahın kulu olarak yaklaşıyor değil mi. vay be ne büyük adam. ne söylediğinizin farkında değilsiniz siz.

O bizi kabul mü edecek?

Neyin nesi?

Peygamber mi yoksa?

Uçmuşsunuz siz.
sunları sırayla acıklayım sen yanlış anlaşılma kurbanı olmuşsun.

1)

Kelime-i Tevhidi söylemeyene Allahın kulu olarak yaklaşıyor değil mi. vay be ne büyük adam. ne söylediğinizin farkında değilsiniz siz.
Evet Herkese Öyle yaklaşıyor sonuçta onlarda allahın kulu her ne kadar İslam Dinine Bağlı olmasalarda Onlarda Allahın Yarattığı İnsanlar, Onu Düşünerek Davrandığınızda Her İnsana Aynı Şekilde Yaklaşmak Hatta Onlara Daha Yakın Olup Kendine Çekmek Sence Daha İyi Olmazmı, Bir hristiyanı Müslüman Yaptığının sevabını Düşünerek hristiyanlara ona göre hareket etmeni öneririm ;)

2)
İlla bütün eserlerini okumam mı gerekiyor.

Cevabı Altta Renkli Halde

Yani herhangi Başka bir eseride olabilir.

3)

O bizi kabul mü edecek?

Neyin nesi?

Peygamber mi yoksa?

Uçmuşsunuz siz.
Tabiki Böyle Birşey Olamaz Böyle Bir Anlayış Tamamiyle Yanlış, Fakat Rehberlik Ederek İslam Dinini Daha Doğru Yaşamamızı Sağlamaya Çalışıyorlar.

kolonya
Forum Ustası
teee çanakkale'lerden hoş gelmişen kolonyam..:)
ilk iş gilanın topicine dalmışın..:p
hayırdır ?
kimler haber saldı.. ?
yoktun ortada uzuuuundur 2 gözüm.. ;)
hoşbulduuuk iki gözüm... hayır hayır. bizim şerle işimiz olmaz bilen bilir bilmeyende sıraya girer öğrenir. bedişim sağolsun o haber etti. bu arada ortalıktan kaybolma konusundada darısı senin başına ne diim..

bakıyorumda gilanın arkasından gider olmuşsun. gilanın topiclerinde gezer olmuşsun....

callesh
Cool Üye
ehehe :D demek gözü olup ta gören de varmış :D

BedliS lehine oy kullanan bazı üyelerin forumda tek mesajı bile yok iyimi :D

hoş, hiç önemli değil.

biraz daha tepemi attırsınlar, o üyelerin tek tek isimlerini sıralayıp, BedliS in bana sarf ettiği sözleri her birine hediye edeceğim.

ama MEZHEPSİZ sözü için kimse heveslenmesin

onu dini unsurlar editörüne hediye ettim :D

bana söylenince suç değilse,

ona söylenince mükafat olmalı :D:D:D:D
Şu post'a kadar mesaj atmayı dusunmuyordum . Olayların tamamını okumadan . Ama burada yaptıgınız benden her nekadar yaşça buyuk olsanızda ahlak değerlerınızın yerlerde surundugunu gosterıyor . Bu tartışmanın kımseye bır yararıda olmadı aksıne ıkınızde çok şey kaybettiniz. Neler olduğunu sizde iyi biliyorsunuz . Büyüklerimin işlerine karışmak istemezdim . Ama lafının ucu bana dokunuyor. Kusura bakma "Dede :wheelchair:" . Sana oy veren kişilere kimse dokunmadı bile nedir bu zorun ?.. Var bir şeyler demekki ... Sağlıcakla kalıın.
Dipnot:Oy verenlerin cogu yenı uye olanlar demışsın banada ordan laf atma dıye dıyorum 2006 dan beri forumu takip edıyorum . Bakma yenı uye olduguma ...