Evet..
Birazdan ilk 20 ile ilgili taleplerimi sunacak, sonra ardıma bile bakmadan ikinci 20 ye doğru yola çıkacağım.
Zira, erbakan taktikleri uygulayan insanlardan hoşlanmıyorum..
Senin sorununu söyleyeyim..
1- Cahilsin. Hakikaten cahilsin. komplo teorisi yerine komplo terörü yazabilen birisi, benim gibi orta okuldan ileri gidememiş birinden bile beterdir.
Ben ki; kendimi cahil olarak nitelendiriyorum, sana bir de - zır - eki koymadan, sadece cahil olduğunu söyleyerek, seni bir anlamda kendi seviyeme yükseltmiş oluyorum, bu kıyağımı yaz bi kenara.
2- Sen, sırf şu konuda bile iftira üzerine iftira atabiliyorsun.
Çünkü sorunun cehaletten kaynaklanıyor. Çünkü, kelimeleri nasıl bir araya getireceğini hesaplayamıyorsun.
_ biz, pkk lıların destekçisi olmadık - demek yerine
- biz sizin gibi, pkk lıların destekçisi olmadık - dediğin anda, olayı kişiselleştiriyorsun.
kişilere atıfta bulunduğun zaman, el mahkum, o kişinin o eylemiyle ilgili bir kanıt bulundurman gerekiyor.
3- bir söylediğin ikinci söylediğini tutmuyor. Bunu birazdan göreceğiz.
ama öyle bir noktayla bitireceğim ki tartışmayı, benim din ile uğraştığımı, din düşmanı olduğumu kanıtlamanı isteyeceğim senden.
daha yeni başladık.
bir de, o kadar uzun uzun makaleler gönderme bana. sana ne soruyorsam, onu cevapla
aksi halde, millet verdiğin cevabı okuyamıyor, dolayısıyla hakkında yeteri kadar ENGİN bilgilere sahip olamıyorlar.
kısa ve öz ol.
32-9 = 23 de, bitir olayı.
yok 2den 9 çıkmaz, komşuya gideriz, bi 1 alırız, oluruz 12, 12 den 9 çıkarsa 3 kalır, komşuda vardı 3, birini biz aldık kaldı 2......
dede korkut masalları anlatma..
bana da hekaaaye anlatma
iftiralarını kanıtla..
az bekle bakalım.