Asılsız İftiralar - GİLA vs BedliS

Durum
Yanıtlara kapalı.
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
BedliS'e önerimdir.

istersen 30 - 30, istersen 20 - 20, istersen hepsini birden yazayım, sonra sen savunmanı yap.

aksi halde zaten yazdıklarının birini bile okumuyorum, tam bir çorba olacak.

önerine göre hareket edeceğim.

senden cevap gelene kadar, biraz daha inceleyelim :)

BedliS
Forum Ustası
14 ile 19 diye sıraladığın ayıplarına ve iftiralarına tek postta cevap vereceğim yaznın içierisinde cevaplarını bulacaksın…

Öncelikle Ergenekon pkk işbirliğinden bahsedelim…

Şemdin sakık 33 askerimizin öldürülmesi olayı emrini veren eşikya
''
Bölücü örgüt elebaşını Abdullah Öcalan'la İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek arasındaki sıkı bir ilişki vardır.’’

Şimdi ilişkileri irdeleyelim;
‘’

Panzehir' isimli plana göre 'Ayrılıkçı Kürt Hareketini' kontrol altında tutmak isteyen Ergenekoncular, PKK'nın lider kadrosunu tasfiye ederek yerlerine "iyi yetişmiş genç subayları monte etmeyi" planlamışlar. Veli Küçük'ün evinde bulunan 1 Mayıs 2000 tarihli

"Etnik/bölücü Operasyonların Tasfiyesi / Kürt Hareketi" başlıklı belgede yer alan eylem planında örgütün yönetiminin nasıl ele geçirileceği anlatılıyor.

Kürt hareketinin bütün boyutlarıyla analiz edildiği belgeye göre eylem planının satır başları şöyle:

Öcalan’ın mesajları kuryeyle iletilsin

Öcalan'ın İmralı'da tutulmasının mutlaka değerlendirilmesi gerektiğinin anlatıldığı planda; "Öcalan'ın PKK ve HADEP'e yönelik talimatlarının medya aracılığı ile kamuoyuna sıkça yansıyor oluşu, kamu vicdanında yaralar açması yanı sıra , dış dünya kamuoyunda da hala önemli bir gücün lideri konumunun korunmasına da olanak sağlamaktadır. Bu yüzden Öcalan'ın medya aracılığı ile mesaj iletmesine imkan verilmesi yerine, bu anlamdaki çalışmalarda Öcalan'ın yazılı mesajlarının güvenilir kuryeler aracılığı ile iletilmesinin sağlanması çok daha akılcı bir yöntem olacaktır" denildi.

Apo daha emekli olmadı

Veli Küçük'ün yakın çevresine 'Öcalan henüz emekli olmadı, daha yapacağı çok iş var dediği' öğrenilirken Panzehir belgesinde bu konuyla ilgili şu bilgilere yer verildi: "Öcalan'ın tutukluluk sürecinden yararlanılması ve PKK Başkanlık Konseyi kadroları süratle tasfiye edilerek yerleri elde edilmelidir. Öcalan beyanlarında HADEP'in çalışmalarını yeterli bulmadığını ifade etmiştir.

Buradan yola çıkarak PKK Başkanlık Konseyi tasfiye edilerek yerlerine önereceği isimlerin görev alması sağlanabilir. Bu HADEP kadroları için de geçerlidir. Çünkü kendisini halen PKK'nın vazgeçilmez tek lideri olarak görmekte ve bu psikolojik duygu ve düşünceden kendisini kurtaramamaktadır
. Özetle Öcalan henüz emekli olmamıştır, olmayı da düşünmemektedir."

PKK yönetimine genç subayları sokalım

"Abdullah Öcalan'ın yargı sürecinde gerçekleştirilecek olan bu operasyonun temel noktası; PKK yönetim kadrolarının başarısızlık nedeniyle tasfiye edilerek, yerlerine TSK mensuplarından seçilecek olan genç, donanımlı ve uygun subaylardan atanmasından ibarettir. Kontrol altına alınmış PKK terör örgütünün yanı sıra aynı uygulama HADEP kadroları içinde gerçekleştirilmelidir.

TBMM'ne Pentagon emrinde ve AB güç odaklarının desteğinde girecek olan PKK uzantısı HADEP'in yerine TSK eliyle girmiş bir HADEP' in milli egemenlik ve ulusal çıkarlar adına yarar vardır."

Finans ve medya organlarına denetim

'Panzehir' isimli belgenin eylem planı içerisinde yer alan yol haritasına göre PKK'nın finans ve medya kaynaklarının yönetimine de el konulacak. İşte belgedeki o bölüm: "Kürt hareketi, 15 yılı aşkın süredir çeşitli alanlarda desteklenerek finansal güç elde etmesi sağlanmıştır. PKK yönetimine yapılacak operasyonla hem örgüt hem de siyasi uzantısı HADEP ekonomik gücünü yitirecektir.

Çünkü ekonomik varlıkların hareketi ve finans kaynaklarının denetimi elde edilmiş olacaktır. Operasyon sonucu yayın organlarının denetim ve kontrolü ele geçirilmiş olacağından etnik ayrılıkçı Kürt hareketi, dünya kamuoyunda sesini duyurmaya çalışırken Pentagon talimatlarına uygun yayın politikası yürütemeyecektir"

‘ERGENEKONCULARLA GORÜŞTÜM’ DEMİŞTİ

Bölücübaşı Abdullah Öcalan, Ergenekon operasyonuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Ergenekon örgütlenmesi içindeki isimlerle defalarca görüştüğünü iddia etmişti. Öcalan, görüştüğü isimlerden birisinin de tutuklandığını ileri sürerken, "Aslında bana bir şeyler söylemek istiyordu, biraz farklıydı. 2002'den sonra buraya gelmediler. Bunların arasında hegemonik bir savaş var" demişti.

Öcalan, "Bu Ergenekoncular, 30 yıldır ABD karşıtlığı yaptıklarını belirtiyorlar. Hayır, aslında ABD'ye hizmet ediyor. İlhan Selçuk, Doğu Perinçek, Veli Küçük Amerikancıdırlar" diye konuşmuştu. Öcalan, emekli orgeneraller Tolon ve Eruygur'un tutuklanmalarının ve emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün de Rusya'ya kaçmasının manidar olduğunu ifade etmişti.

6 BİN SİLAH CEMİL BAYIK’A TESLİM EDİLDİ

Ergenekon adına PKK ve Kürt yöneticilerle görüşme işini halen Kanada'da yaşayan Tuncay Güney, yine operasyon kapsamında tutuklu bulunan İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek, Ferit İlsever ve Yalçın Küçük'ün yaptığı tespit edildi. Küçük'ün evinden çıkan belge ve bilgiler arasında bu görüşmelere ait fotoğraflar da elde edildi.

Öte yandan Güney 2001 yılında dönemin organize müdürü Adil Serdar Saçan'a verdiği ifadede Ergenekon adına Kuzey Irak'a 12 bin silah götürdüklerini, bu silahlardan 6 binini PKK Başkanlık Konseyi üyesi Cemil Bayık'a teslim ettiklerini iddia etmişti.

KRİTİK KOMUTANLAR TUTUKLU

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklu bulunan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Öcalan'ı sorgulayan komutandı. Halen firarda olan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ise dönemin Bursa Jandarma Garnizon Komutanı olarak İmralı'nın güvenliğinden sorumluydu.

Yine Ergenekon terör örgütü yöneticisi olmakla suçlanan Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, o dönemde İmralı'dan da sorumlu olan 15. Kolordu Komutanı olarak görev yapmaktaydı. Ergenekon tutuklusu Emekli Orgeneral Şener Eruygur ise, o dönemde Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı'ydı.’’
Kaynak : Bugün Gaztesi

Yukarıda ki iki haber de Ergenekon pkk ilişkisinin varlığını tespitine çalıştım.

Gelelim 33 er mevzusuna şahsı muhterem Ergenekon tutuklusu emekli paşa veli küçük;

‘’Ergenekon soruşturmasının ikinci iddianamesinde, Türkiye’nin son dönemine damga vuran birçok olayın ve eylemin yer aldığı iddia ediliyor.

İddianamenin dördüncü bölümünde yer alan bu iddiaların temel dayanağını gizli tanık ifadeleri oluşturuyor.
Gazi Mahallesi olayları, Osman Gürbüz-Mahmut Yıldırım (Yeşil)-Veli Küçükzinciriyle

Ergenekon’a bağlanıyor. İddialar şöyle:

Madımak Oteli yangını: 2 Temmuz 1993’te Sivas’ta Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli kuşatılıp yakıldı. Otelde bulunan 33 aydın, yanarak hayatını kaybetti. Kamera kayıtlarında, Cuma namazından çıkan, aralarında sakallı ve sarıklı birçok kişinin de bulunduğu bir grubun tekbir getirerek oteli ateşe verdiği görülmüştü.

Gazi Mahallesi olayları: Mart 1995’te Gazi Mahallesi’nde Alevi vatandaşların bulunduğu bir kahvenin taranmasının ardından başlayan olaylarda, 15 kişi hayatını kaybetti. Nerede olduğu hâlâ meçhul olan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın adamları tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen eylemde adı geçen Osman Gürbüz, Ergenekon davasında tutuklu.

Başbağlar katliamı: 5 Temmuz 1993’te, Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyüne gelen PKK militanları, köyün meydanına topladıkları 33 erkek köylüyü katletti ve köyü ateşe verdi.

Diyarbakır Koşuyolu Parkı’ndaki bombalama: 12 Eylül 2006’da meydana gelen patlamada ikisi bebek , yedisi çocuk toplam 10 kişi hayatını kaybetti.

Tuğgeneral Bahtiyar Aydın suikastı: Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Aydın, 22 Ekim 1993’te Lice’de uzun menzilli bir suikast silahıyla başından vurularak şehit edildi.
Ergenekon iddianamesinde Bahtiyar Aydın suikastıyla ilgili olarak ifadesi alınan eski PKK’lı “Deniz” kod adlı gizli tanık, Tuğgeneral Aydın’ın uydurma bir ihbarla Lice’ye çekildiğini öne sürdü. Gizli tanık, “Kesinlikle bu olayı PKK yapmadı. Paşanın, ne amaçla ve kim tarafından öldürüldüğünü bilmiyorum. Bu konunun Ergenekon soruşturması kapsamında ele alınmasının uygun olacağını düşünüyorum” demişti.

Hayata Dönüş operasyonu: 2000’de Ümraniye Cezaevi’nde meydana gelen olaylarda 4 mahkûm öldü, Gizli tanık ifadelerine göre, mahkûmlara silahlar Ergenekon yapılanması içinde yer alan unsurlar tarafından sağlandı.

Bingöl-Elazığ karayolunda 33 askerin şehit edilmesi: 24 Mayıs 1993’te Elazığ-Bingöl karayolunda asker taşıyan iki aracı durduran teröristler, acemi eğitiminin ardından birliklerine gitmekte olan 33 eri şehit etti. Eylemde bizzat yer aldığı iddia edilen Şemdik Sakık, Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılara ifade verdi.

Avukatları aracılığıyla açıklama yapan Abdullah Öcalan Sakık’ın bu eylemi Ergenekon adına gerçekleştirmiş olabileceğini ima etti. Öcalan, “Şemdin, doğrudan Ergenekon’la bağlantılıdır, onların adamıdır, demiyorum. Ancak, kullanılmıştır. Bu dönemde ateşkesi istemeyenler kimlerdi? Bunu anlamak benim için zor oldu” dedi.

Bu kısım Ergenekon idianemesinden alınmıştır
kaynak;

Buda Terör örgütü elebaşının ve yardımcısının olay ile ilgili bilgileridir;

33 ER NEDEN ÖLDÜ?

ŞEMDİN SAKIK NE DEMİŞTİ?

Şemdin Sakık Can Dündar'a verdiği şöyleşide 1993 yılında, ateşkes sırasında Bingöl'de PKK tarafından öldürülen 33 erle ilgili şunları söylemişti.
“Eylem olacağını telsizden dinledikleri halde korumasız asker gönderdiler. Ordunun tarihinde böyle bir şey yoktur. Bir yerde bozuk bir tank olsa başına 50 yıl nöbetçi dikilir. O bölgede bırakın askeri, korumasız sivil bile gezmiyordu. Bütün bunları yan yana getirdiğimde diyorum ki; 33 er savunmasız olarak örgütün önüne atıldı.
Eylemi yapan Celal Barak, Diyarbakır cezaevinde 10 yıl aralıksız işkence görmüş biridir. Daha sonra bir çatışmada yaralı ele geçirildi. Alıp konuşturulması mümkün iken öldürüldü
.

Ayrıca Yeşil’in oğlu da babasının o gün Bingöl’de olduğunu yazdı.Öcalan, önce BBC’ye çıkıp eylemi üstlendi. “Bu bir misillemedir” dedi. Tepkiler oluşunca bana yükledi.Sayısını bilmediğim kadar çatışmaya girip polis, asker, korucu vurmuşumdur. Ama şerefim üzerine yemin ediyorum ki, ben silahsız bir tek adama ateş etmedim.

Kaynak

Yukarıda TSK ‘n en üst düzey makamlarına yükselmiş kişilerin terör örgütü ile olan dirsek temaslarını ortaya . Demek ki iftira değil Türkiye Cumhuriyeti Cumhuriyet Başsavcılarının idialarıdır. Yine bir alt postunda dediğin 33 er olayının işine gelmeyen tarafları da kaynağı ile verilmiştir.

Sizlerin daha kanı kurumadan edepsizce gözdağı ve tehdit…

Utanç duyuyorum !

Biz şu aralar, dindaş olmak dışında hiçbir bağımız olamayan Gazze’nin derdine düşmüş vaziyetteyiz.

Oysa ki bütün Arap alemi ve Türkiye Halepçe katliamını,

Irak’ta ki Müslümanların ABD tarafından katledilmesini,

yıllarca Bosna’da insanların hunharca öldürülmesini sadece kınadı ve seyirci kaldı !
.

Postuma cevap verirken neden Irak da ki olaylarda neden sesiniz çıkmıyora getirmeye çalışmışsın.

Orada sizlerden kasıt siz ve fikirdaşlarınızdır bedeniniz Cumhuriyet mitingerinde olmasa da suvunduklarınız ve fikirleriniz gösteriyor ki ruhunuz ordadır.

Biz ırak işgal edildiği gün de aynı sesimizi yükselttik Cuma çıkışları taksimde mitingdeydik. Çağlayanda mitingdeydik…

Şu hayat kadını mevzusu

Forumun farklı sayfalarında sizden yaşca çok küçük olan Malezya asıllı bir kız ile fotoğrafınız mevcuttur. Evlilik dışı bu kızla birlikte olmanız fuhuş değil de nedir.

Seni şark kurnazı hangi postunda şu yukarıda aşikar olan Ergenekon pkk ilişkisini eleştirmişsin.
Ergenekon zanılarını eleştirmemen seni Ergenekoncu yapmaz .... Fakat Ergenekon yapılanmasını eleştirenleri eleştirmen seni onlar ile aynı kefeye koyar.Netice itibarı ile senin ne olduğunu öğrenmek için müneccim olmaya gerek yoktur biz kırk kişiyiz kırkımızda birbirimizi biliriz ;)

Bugün sana bu kadar siyaset dersi yeter. Sazımı kenara bırakıp topu türbine yoluyorum. Günün geri kalanında sazı elimden bıraktığımdan. ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
20. İFTİRA..

KONU: Gila'nın köşesi 605

Post sayısı : 1

http://www.wardom.org/showthread.php?p=3118322#post3118322

Sen hep cehepeliydin ki bugün açıklamanın sebebi baykaldan utanman dı gün gelir cehepeli olduğunu yine saklarsın nede olsa bunlar aynı soydan geliyorlar seni utandıracak cehepli olduğunu gizlemeni sağlayacak bir halt işlerler

Hayatım boyunca bir genel seçimde bile CHP ye oy atmadım.

Atsaydım, bunu gururla söylerdim. CHP li olmak beni utandırmaz

ancak, BedliS, burada da bilerek, isteyerek iftira atmaktadır.

Benim, CHP yi destekleyen bir tek postumu vermesini istiyorum.

ilk 20 mesajı tamamladım.

cevapları alacağım,

gelecek cevaplara göre tavrımı koyup, 21. den itibaren tekrar başlayacak, 20 den geriye bir daha dönmeyeceğim.

Malum erbakan taktikleriyle konuyu kaynatma girişimine engel olacağım.

ilk 20 soru için cevaplarını bekliyorum

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

Forumun farklı sayfalarında sizden yaşca çok küçük olan Malezya asıllı bir kız ile fotoğrafınız mevcuttur. Evlilik dışı bu kızla birlikte olmanız fuhuş değil de nedir.

sadece buna cevap vereceğim

cumhurbaşkanının karısı kendisinden kaç yaş küçüktür, yazınız.

imam nikahıyla yapılan evlilikler de fuhuşa girermi, cevaplayınız

ayrıca iddianız benim fuhuş muhuş olaylarım değil, para karşılığı insanlarla seks yaptığım ile alakalıydı

bu tek kelimeyle iğrenç bir yalandır

aşşağılık bir iftiradır..

arkadaşı olduğum insanlara da hakarettir

terbiyesizliğinizin sınırının olmadığını bilmiyordum doğrusu..

bilesiniz diye söylüyorum

iki hafta sonra da birlikte olacağım insan, GÜZEL SANATLAR MEZUNU bir asistandır

komplo teorilerini bile komplo terörleri olarak algılayıp yazabilen cahillerden çok daha değerlidir benim için

adın arifse, anlamışsındır..

20. iftirayı cevapla, sonra hesabımızı görüp, yola devam edelim.

- Yönetici düzenlemesi: :
BedliS
Forum Ustası
sadece buna cevap vereceğim

cumhurbaşkanının karısı kendisinden kaç yaş küçüktür, yazınız.

imam nikahıyla yapılan evlilikler de fuhuşa girermi, cevaplayınız

.
:oops:

Hacı sen o kız ile imam nikahı mı kıymıştın :D:D:D Biraz dan gila kanatlanır....

20. İFTİRA..

KONU: Gila'nın köşesi 605

Post sayısı : 1

http://www.wardom.org/showthread.php?p=3118322#post3118322

Sen hep cehepeliydin ki bugün açıklamanın sebebi baykaldan utanman dı gün gelir cehepeli olduğunu yine saklarsın nede olsa bunlar aynı soydan geliyorlar seni utandıracak cehepli olduğunu gizlemeni sağlayacak bir halt işlerler

Hayatım boyunca bir genel seçimde bile CHP ye oy atmadım.

Atsaydım, bunu gururla söylerdim. CHP li olmak beni utandırmaz

ancak, BedliS, burada da bilerek, isteyerek iftira atmaktadır.

Benim, CHP yi destekleyen bir tek postumu vermesini istiyorum.

ilk 20 mesajı tamamladım.

cevapları alacağım,

gelecek cevaplara göre tavrımı koyup, 21. den itibaren tekrar başlayacak, 20 den geriye bir daha dönmeyeceğim.

Malum erbakan taktikleriyle konuyu kaynatma girişimine engel olacağım.

ilk 20 soru için cevaplarını bekliyorum

Bak gila bir önce ki postumda biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz yazmıştım sen halen şark kurnazlığındasın.

GİLA demiş ki:
bana uyar. akp birinci parti olamayacaktır.

şayet chp nin başında baykal olsaydı tereddüt ederdim

kılıçdaroğlu ile tamamdır inşallah..

yarın 600. konuyu açıyorum

ayıptır be. iki satır destek yollayın.
Öyle hiç CHP ile alakası olmayan junior dede işi fanatizme taşıyıp benimle iddiaya girdi, Onun nazarında ,benim tarafım Olan Ak parti Kazanırsa bana gandi gömleği alacak, onun tarafı olan ve her daim kazanması için dualarını eksik etmediği gandi kemal kazanırsa ben ona iki şişe pahalı viski alacağım. Konu duelo eteklerimiz yavaş yavaş boşalsın

Junior dede 20 soruna da cevap verdim 5 tanesine cevap verebildin. Bugünlük paydos sen cevaplarını yaz ben sazı yarın tekrardan elime alırım

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Evet..

Birazdan ilk 20 ile ilgili taleplerimi sunacak, sonra ardıma bile bakmadan ikinci 20 ye doğru yola çıkacağım.

Zira, erbakan taktikleri uygulayan insanlardan hoşlanmıyorum..

Senin sorununu söyleyeyim..

1- Cahilsin. Hakikaten cahilsin. komplo teorisi yerine komplo terörü yazabilen birisi, benim gibi orta okuldan ileri gidememiş birinden bile beterdir.

Ben ki; kendimi cahil olarak nitelendiriyorum, sana bir de - zır - eki koymadan, sadece cahil olduğunu söyleyerek, seni bir anlamda kendi seviyeme yükseltmiş oluyorum, bu kıyağımı yaz bi kenara.

2- Sen, sırf şu konuda bile iftira üzerine iftira atabiliyorsun.

Çünkü sorunun cehaletten kaynaklanıyor. Çünkü, kelimeleri nasıl bir araya getireceğini hesaplayamıyorsun.

_ biz, pkk lıların destekçisi olmadık - demek yerine

- biz sizin gibi, pkk lıların destekçisi olmadık - dediğin anda, olayı kişiselleştiriyorsun.

kişilere atıfta bulunduğun zaman, el mahkum, o kişinin o eylemiyle ilgili bir kanıt bulundurman gerekiyor.

3- bir söylediğin ikinci söylediğini tutmuyor. Bunu birazdan göreceğiz.

ama öyle bir noktayla bitireceğim ki tartışmayı, benim din ile uğraştığımı, din düşmanı olduğumu kanıtlamanı isteyeceğim senden.

daha yeni başladık.

bir de, o kadar uzun uzun makaleler gönderme bana. sana ne soruyorsam, onu cevapla

aksi halde, millet verdiğin cevabı okuyamıyor, dolayısıyla hakkında yeteri kadar ENGİN bilgilere sahip olamıyorlar.

kısa ve öz ol.

32-9 = 23 de, bitir olayı.

yok 2den 9 çıkmaz, komşuya gideriz, bi 1 alırız, oluruz 12, 12 den 9 çıkarsa 3 kalır, komşuda vardı 3, birini biz aldık kaldı 2......

dede korkut masalları anlatma..

bana da hekaaaye anlatma

iftiralarını kanıtla..

az bekle bakalım.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Önce iftiranın tanımıyla başlayalım...

İFTİRA: Bir kimseye kasıtlı ve asılsız suç yükleme ( TDK )

Yani, kasten, doğru olmayan sözleri söylemek, iftira oluyor..

haydi bakalım..

1- Daha konuya başlar başlamaz, önce 75 iftira diyip, sonra 50 ye düştüğümü söylemiştir. Bunun yalan ve iftira olduğunu kanıtlarıyla ortaya koyarak, dakka 1 gol 1 yaptık..

BedliS, bu soruya cevap vermemiştir.

verseydi şaşardım doğrusu

2- spykiller isimli wusere, BedliS'e yakıştırma yollu yaptığı göndermeye değil, daha önceki ve ille de Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirdiği bir postuna karma verdiğimi konuda söylememe rağmen,

beni yalancılıkla itham etmiştir. Konu, silinmemiş, editlenmemiş, olduğu gibi durmaktadır.

= BEN MÜNECCİMMİYİM NERDEN BİLECEĞİM = demek, senin sorununu çözmez.

Emin olmadan, NET konuşabiliyorsan, elinde kanıtın olacak.

Kaldı ki, ben sana durumu da izah etmişim. ama sen yine de alışkanlığınla beni,

bu forumun en çok küfür yiyen kişisini,

küfür edene + k verenin deşifre edilmesi fikrini ortaya atan tek kişisini,

küfüre + k vermekle itham ederek iftira attın.

buna da verecek cevabın yok.

bu, suçüstü bir iftiradır.

3- ve 4 -

clonelara karma vermeyin

küfür edenlere karma vermeyin......

dediğimi ortaya atıyorsun.

ben de diyorum ki; bul öyle bir postumu, ben tükürdüğümü yalayayım.

varmı öyle bir post?

yok..

ehehe :D

alışmış dadanmıştan beterdir diye boşuna dememişler

haaa. bunların hiçbirine cevap vermemiş, bir de kalkmış, 4 soruna cevap verdim umarım tatmin olmuşsundur demiş

oldum. olmaz olurmuyum?

orgazım seslerim taaa oralara kadar gelmedimi

5- kuranların toplatılıp yakılması meselesi..

ve cevabı aşağıda..

Bu husus da böyle bir ayıpın devlet arşivlerinde veya mahkeme tutanaklarında olmasını bekliyorsan üzgünüm öyle bir arşiv yok, arşivin olmaması gerçekleri ve tarihi gizleyecekmidir ….

biz bu tür hurafelere ( kimse kusura bakmasın ) işkembe-i kübra atışları diyoruz..

Bu, bir iftiradır

paralı satılmış bir takım alçakların ağızlarından akan bu salyaları gerçek olarak algılayıp algılamamak sizin sorununuz

ama gelip gerçekmiş gibi buralarda yazamazsınız.

yazıp ta yine de ban yemiyorsanız, bu sizi şımartmamalı..

bu iftira da kanıtlanmamıştır...

6- israilsever olduğum hakkındaki iftirası..

bu iftirasını kanıtlamaya çalışırken bile iftira atmaktan çekinmeyen bu şahıs, benim nasıl israilsever olduğumu bir türlü kanıtlayamamış, bu iftira ve hakaretini bir tahmin olarak lanse etmiştir.

ayıptır ayıp. sakalından utan...

7- 28 şubatta birini meyhaneden, birini pavyondan alıp çiftleştirmişler :D:D:D:D ( kedimi len bu :D ) ve bunları da müslüman diye sunmuşlar..

bu kelimenin içinde bile iftiranın katmerlisi var. zira işin mantığında, bunları müslüman diye sunanlar ( medya ) muhtemelen kafir :D:D:D:D

BedliS ten inciler :D

peki savunması?

o tam bir innneyen naağmeler :D

Hoca efendinin risale-i tezgahından geçtikten bir süre sonra pavyona da düşen bir kızı anlatırken, olayları tersten başa sarmaya çalışması tam bir gaflettir.

8- sana bunu diyen, senin gibi yalancı...

bu postu kim okusa, benim yönetimde birileriyle ilişkim olduğunu, yönetimden birilerinin bana bilgi sızdırdığını sanabilir.

bu, kanıtlanması gereken bir konudur, öylece de ortalıkta duruyor...

9- İsrail'in umudu Kılıçdaroğlu başlıklı yazısında

Kılıçdaroğlu'na İsrail uşağı, ajanı, adamı benzeri yakıştırma yaparak hakaret etmiş, iftira atmıştır.

Siyaseti çamur atma sanatı olarak öğrenen bu şahıs,

bu iftirasını kanıtlamak zorundadır.

10- chp nin en son iktidarında ekmeğin fiş ile alındığı yalanını ortaya atmıştır göğsünü gere gere.

bu bir iftiradır.

kanıt ister.

ister de, kime diyosun :p

11- hangi iki kişi gilanın yanlışını bulmuş, gila da buna sinirlenip LAN CLONE LAR demiştir, kanıt bekliyoruz.

iftiradır sayın hakimim :)

12 - Hem Kılıçdaroğlu'nu İsrail ile işbirliği yapmakla suçluyor, hem de benim bu ilişkideki rolümü soruyor

bu hem hakaret, hem iftiradır.

kanıt manıt hak getire

kanıt olarak, ŞEYTANIN AVUKATI filmini izlememi tavsiye ediyor.

Ben de kendisine Sylvia Kristel'in EMMANUEL filmini izlemesini tavsiye ediyorum.

Biraz gevşemesinde yarar var ;)

13- forum üyeleri için üç vakte kadar yaşasın israil başlıklı konu açılacağını söylemek, iftiranın, hakaretin, çamurun babasıdır.

bununla ilgili kanıt manıt beklemiyoruz artık.

ona da cevap olarak ALİ BABA VE KIRK HARAMİLERİ İZLE demediği için kendisine minnettarım :)

14- Benim, içerideki hainleri desteklediğimi iddia ediyor.

15- Orduda en üst makama kadar terfi edip, pkk ile kucak kucağa kişilerden bahsediyor.

16- 33 eri şehit edenleri ( pkk köpeklerini ) koruyup kolladığımı yazabilecek kadar çılgınlaşıyor.

17 - Benim, pkk yı desteklemek için Taksim'de olduğumu ileri sürüyor.

18 - İsraili savunmak için klavye başına geçtiğimizi söyleyebiliyor

bunlara verebilecek bir kanıtı yok

dede korkut masalı anlatmış

çok basit..

alacaksın yaklaşık 19 000 postumdan bir tane, koyacaksın ortaya

19. söylediği aynen şöyle:

sen Malezya da üç kuruş para için bedenini satanların bedenini satın alırken

burada herşey ayan beyan ortada..

Malezya ( aslında endonezyadır, Malezya şeriat ile yönetilir ama arkadaşın fikri neyse zikri de odur, o yüzden Endonezya ile Malezyayı karıştırıyor ) pazarında, bedenini satanların bedenlerini satın aldığımı ileri sürüyor

bu var ya

bu çok büyük hakaret, iftira, ondan da öte başka birşeylerdir ama burada yazmayacağım..

Benim Endonezya'daki arkadaşlarım üniversite mezunudurlar

en az 2, bazıları 3 dil bilirler..

utanmaz bir iftiradır bu.

benim kaç yaşında insanlarla ne yaptığım sırada webcam mı vardı da izliyordun?

ayıptır ayıp..

kanıtla diyeceğim ama, pişkinleşeceksin.

ayıp...

utanır insan biraz

ne yani?

evli olmadan birlikte olan her kız vücudunu parayla satan kızmıdır?

sen daha türkçeyi doğru dürüst konuşamıyorsun, o insanlar 3 lisan konuşuyorlar emmooğlu?

sen daha komplo terörleriyle komplo teorilerini ayırd edemiyorsun..

eeee. insan bu kadar cehaletin pençesine kendini kaptırınca, bu tür iftiralar da kaçınılmaz oluyor.

20 - lafı uzatmasın, eveleyip gevelemesin..

Kılıçdaroğlu henüz partinin başında yeni..

ben yaklaşık 19 000 posttur buradayım.

Baykal'ı övdüğüm, CHP yi övdüğüm bir tek postumu koysun ortaya..

bu iftiraların cevapları yoktur, kanıtları yoktur

kanıtlar olmadığı taktirde 20 barajını aştığım için, 19 veya gerisine dönmeyeceğim ta ki; bir kanıt görene kadar.

elalemin komplo teröristleriyle :D:D:D sidik yarıştıramam.

20 den sonra ne geliyordu?

hah. 21..

tamam :p

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
konuların iyice okunabilmesi için bundan böyle tek tek gideceğmi

hem aradaki makaralar da kaçmamış olur, hem de bu arada bedlis bana durmadan malzeme üretir :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
21.İFTİRA

KONU: Dincinin Ansiklopedisi.

http://www.wardom.org/dincinin-ansiklopedisi-t353827p3.html?highlight=dincinin+ansiklopedisi

Post sayısı: 32

Jandarma ev ev dolaşıp kuran okuyanları arıyordu. ’’ ( yakmak için ehehe )

Peygamber ocağı TSK ya yine atılmış bir iftira..

Kanıt istiyorum..

22. İFTİRA..

Aynı konu, aynı post.

yeri geldiğinde hükümet başkanlarını asmaya yeri geldiğinde irtica geliyor nidaları salmaya devam etmişleridir.

= HÜKÜMET BAŞKANLARINI!!!! =

Asılan insan sayısı 1 ise tekil, 1 den fazlaysa ( 3, 4, 5 gibi ) çoğuldur, LAR eki getirilebilir.

2 tane asılmış hükümet başkanı ismi veriniz...

ya da iftiranızı yalamadan yutunuz, üstüne su içiniz, afiyet olsun.

23. İFTİRA..

Aynı konu.

Post sayısı 122

Kadir abi senin gibi şer peşinde koşmadığından

şahsıma hakaret ve iftiradır.

Forum dışında herhangi bir birliğimiz, beraberliğimiz olmadığına göre, forumdaki postlarımdan hangisini alıntı yapıp ta, ŞER koktuğunu izah edebilir, bekliyorum.

hep söylüyorum. SENİN GİBİ, SİZİN GİBİ dediğiniz zaman, kanıtlamakla yükümlüsünüz.

Hiç bir zaman şer peşinde koşmadım, bu bir iftiradır.

24. İFTİRA..

Aynı konu, aynı post, 3.paragraf..

Yani senin gibi şer peşinde koşmaz,

Kanıt istiyorum...

25.İFTİRA..

Aynı konu, aynı post.

seni biliriz inanan insanara karşı bir düşmanlığın var

İnanan insanlara olan düşmanlığım demek,

dine düşmanlığım demektir

bu, benim değil ama Rabb'ın ilgi alanına giriyor.

Bu iftirayı sadece O affedebilir.

Ben, naçizane KANIT istiyorum..

Bir insanı bu şekilde DİNSİZ ilan etmek o kadar kolaymı?

Bir insanı bu kadar kolay DİN DÜŞMANI ilan edenin din ile uzaktan yakından alakası ne olabilirki?

KANIT İSTİYORUM...

26. İFTİRA..

Aynı konu, aynı post ( amma bereketliymiş haa :D )

Hakaret eden tahrik eden karma yoluyla aşağılayan her yeni gelen üyeye bir clon benzetmesi yapan kişi aynı kişidir.

Her yeni gelen üyeye CLON benzetmesi yaptığımın kanıtını istiyorum...

Bu da bir iftiradır..

BedliS böyle şeylere alışıktır ;)

Bu altısına cevap istiyorum. Aslında tek tek gidecektim ama, aynı paragrafta o kadar iftira var ki; adam otomatiğe bağlamış

açmış ağzını, yummuş gözünü, aklına gele... şey pardon.. diline gelen herşeyi söylemiş.

eh. madem o kadar saydırabiliyorsunuz,

kanıtınız da vardır elbet ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
biz bekleriz

sabırla bekleriz

cevap gelirse, bir beşlik paket daha hazırdır, bilginiz olsun :D

BedliS
Forum Ustası

21. Ayıbın ile devam edelim...

21.İFTİRA

KONU: Dincinin Ansiklopedisi.

http://www.wardom.org/dincinin-ansik...+ansiklopedisi

Post sayısı: 32

Jandarma ev ev dolaşıp kuran okuyanları arıyordu. ’’ ( yakmak için ehehe )

Peygamber ocağı TSK ya yine atılmış bir iftira..

Kanıt istiyorum..
Gila akıl ile insanların onuru ile inancı ile dalga geçmek budur, bunu sana ispat etme yükümlülüğüm yoktur,bu saklanan bir gerçektir.
Senin olmasa da forumda mevcut bir çok üyenin dedesi babası o acıyı yaşamıştır.

Forumun huzurunda o insanların anılarına hakaret etmektesin.

Bu acıyı yaşayanların yakınları umarım forum sayfalarında bunu paylaşırlar.

Devlet ayıbını arşivleyeceğini mi bekliyorsun, canlı bir çok tanık vardır bu husus da bir çok kitap yazılmıştır.

Mesela Mustafa armağanın minarede ki yabancı adam kitabını okuyabilirsin.

Ayrıca postu da saptırıyorsun...

Konuda jandarmalarının evlerden Kuran-ı kerimleri toplatmasınıda bizat yaşamış gibi değil öğrendğim kaynağın ağzından aktarmışım.

Orijinal hali

Cihat ağabeyin ağzından;’’ ninem sekada çalışıyordu. Vagon dolusu kuran-ı kerimleri yakıyorlarmış. O zaman ninem entarisine saklayıp dışarı çıkarıyordu.Kuran okumak yasak tı. Jandarma ev ev dolaşıp kuran okuyanları arıyordu. ’’
Unutmadan Hacca gitmeyi bile yasaklamışlardı…

Halen inkar etmeye devam ediyorsanız büyükleriniz ya size geçmişlerini anlatmamış
yada
sizi martılar getirmiştir.

Bu ülkeye sonradan iltica etmiş olma ihtimalinizide göz önünde tutabiliriz.

Çünkü Müslüman halka yapılan zulmü inkar ediyorsunuz.

22. Ayıbın

22. İFTİRA..

Aynı konu, aynı post.

yeri geldiğinde hükümet başkanlarını asmaya yeri geldiğinde irtica geliyor nidaları salmaya devam etmişleridir.

= HÜKÜMET BAŞKANLARINI!!!! =

Asılan insan sayısı 1 ise tekil, 1 den fazlaysa ( 3, 4, 5 gibi ) çoğuldur, LAR eki getirilebilir.

2 tane asılmış hükümet başkanı ismi veriniz...

ya da iftiranızı yalamadan yutunuz, üstüne su içiniz, afiyet olsun.
Bu senin ne kadar zorlandığının göstergesidir.

De hadi gayret dede

Orada çoğul eki kulanmışız bu bir hatadır fakat cümlelin bütününe bakıldığında ne demek istediğim aşikârdır…

Kırptığın cümlenin orijinal hali;
‘’Tek parti diktasının bitiği o günlerden sonra gücü ellerinde bulundurmak için sözlerinin geçtikleri daha doğrusu yönetimlerinde oldukları kurumlar vasıtası ile halkı baskı altında tutmaya yeri geldiğinde hükümet başkanlarını asmaya yeri geldiğinde irtica geliyor nidaları salmaya devam etmişleridir’’
23. Ayıbın ve nazarımda yalanın

23. İFTİRA..

Aynı konu.

Post sayısı 122

Kadir abi senin gibi şer peşinde koşmadığından

şahsıma hakaret ve iftiradır.

Forum dışında herhangi bir birliğimiz, beraberliğimiz olmadığına göre, forumdaki postlarımdan hangisini alıntı yapıp ta, ŞER koktuğunu izah edebilir, bekliyorum.

hep söylüyorum. SENİN GİBİ, SİZİN GİBİ dediğiniz zaman, kanıtlamakla yükümlüsünüz.

Hiç bir zaman şer peşinde koşmadım, bu bir iftiradır.

Öncelikle '' şer ''kelimesinin anlamına bir göz atalım;

Şer; . Kötülük, fenalık

ÖRN: şeytanın şerrinden Rabbime sığınırım.

Şimdi gelelim senin şer işler peşinde koşman hususuna ;

Yukarıda açık örneği verilen kötü ve fena işler peşinden koşmaya şer peşinde koşma denir.

Bu açık ayet ile de sabittir.

''Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine,

2.İnsanların Melikine (mutlak sahip ve hakimine),

3.İnsanların İlâhına.

4.O sinsi vesvesenin şerrinden,

5.O ki insanların göğüslerine (kötü düşünceler)fısıldar.

6.Gerek cinlerden, gerek insanlardan(olan bütün vesvesecilerin şerrinden Allah'a sığınırım
!''

Nas süresi

Yukarıda anlaşılacağı üzere Allah’ın istemedeği şeytanın istediği ve ön ayak olduğu hususlar genel itibarı ile şer diye tabir ettiğimiz şeylerdir.

Şimdi gelelim senin şer peşinde koşan biri olduğunun kanıtına ;

Senin şer peşinde koşan biri olduğu ispatlayan ayrıca kötü örnek olan ve dinen yasak olan hareketlerine;

Zina yapmak şer iştir, eğer bu işin şer değil hayırlı olduğunu iddia ediyor isen; ''benim nazarımda İslama zarar veren birisin''. sözüm tescillenmiş olacaktır…

Alkol almak da şer iştir…

Şer işleri şeytan sever...

Zinanın tanımı:

a. (zina:) Aralarında evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişki.

Zina etmek şer iştir şeytanın tasvip ettiği iştir. Yaptığı şer işi iyi ve güzel bir iş miş gibi lanse etmek ve toplumla paylaşmak insanları şer işe teşvik etmektir.

Birçok hadis de zina yapmanın şer iş olduğunu ve yapanın cezalandırılacağı bildirilmiştir.

Ayrıca

Toplumsal ahlak çöküntüsüne bedene ve imana zararı olan şer olarak nitelendirebileceğimiz alkolü de kullanıyorsun.

İki açık örnekte sizin şer peşinde koştuğunuzu ispatladım.

Bakınız sizin bilgilenmeniz için

bakara süresi

ayet ne diyor;

14. Ve imana ermiş olanlarla karşılaştıklarında, “Biz de [sizin gibi] inanıyoruz!” derler; ama şeytanî dürtüleriyle10 başbaşa kaldıklarında, “Aslında biz sizin yanınızdayız, onlarla sadece eğleniyoruz” derler.

Bu ayet sanki bana hiç de yabancı olmadığım birini anlatmaya çalışıyor... Allah'ım beni Ayetinde belirttiklerinden koru.

24 24. İFTİRA..

Aynı konu, aynı post, 3.paragraf..

Yani senin gibi şer peşinde koşmaz,

Kanıt istiyorum...
Hadi hile içmişsin ama ben bunu da sayıyorum aynı anlamı taşıyan iki postumu kullanmışsın . :D:D:D

Cevap bir üst postta

25.İFTİRA..

Aynı konu, aynı post.

seni biliriz inanan insanara karşı bir düşmanlığın var

İnanan insanlara olan düşmanlığım demek,

Dine düşmanlığım demektir

Bu, benim değil ama Rabb'ın ilgi alanına giriyor.

Bu iftirayı sadece O affedebilir.

Ben, naçizane KANIT istiyorum..

Bir insanı bu şekilde DİNSİZ ilan etmek o kadar kolaymı?

Bir insanı bu kadar kolay DİN DÜŞMANI ilan edenin din ile uzaktan yakından alakası ne olabilirki?

KANIT İSTİYORUM...

''Bir kimse bir Müslümanın şerefinin düşürüldüğü,hürmetinin çiğnendiği bir yerde onu yardımsız bırakırsa,Allah da onu yardım istediği bir yerde yardımsız bırakır.Bir kimse de bir Müslümana şerefinin düşürüldüğü,hürmetinin çiğnendiği bir yerde yardım ederse,Allah da ona ,yardım istediği bir yerde yardım eder.''
(Ebu Davut , Edeb;36 – Müsned,4;30)

Sehl bin Hüneyf (r.a) rivayet ediyor :

''Kim ki, yanında bir mü’min ezildiği halde ona yardım etmeye gücü yeterken yardım etmezse,Allah onu kıyamet günü insanların gözü önünde zelil kılacaktır. (Müsned,3:487)''

Konu;
türk Arapsız yaşayamaz

ben arapsız yaşarım

arap hatunları çok kilolu ve yağlı

kışlık odun gibi

hiiiç işime gelmez
..
Konu

''Zıçmışşım gazenin taşına toprağına''….

Konu şahsına ait

Bir hadis te Peygamber efendimiz (S.A.S) diyor ki ;

Müslümanlardan dilinizi çekin.Onlardan biri öldüğünde de hakkında hayır konuşun. (Taberani’nin Kebir’inden)

biz bu arapların ciğerlerini sakatat niyetine kediye köpeğe versen yemezler diyoruz,

küfür ediyorlar.

biz, ARAPSIZ OLMAAAZZZZ diyen başbakanın artık iyice bant sarmaya başladığını söylüyoruz,

Filistinde Müslüman oldukları için insanlar ölüyor ve sen zıçıyorsun taşına toprağına Müslüman zulme seyirci kalan nazarımda zulüm edenle aynı kefededir.

Fakat algılamakta zorluk çektiğim bir husus var …

Bir gün Said’i nurs-i ye saldırırsın,
Bir gün Necmettin Erbakan’a Saldırırsın
Bir gün Fethullah Gülen’e saldırırsın
Bir gün İHH ya
Bir gün Deniz fenerine ….
Bir gün Araplara
Bir gün Filistinlilere

Tekrar söylüyorum; Topluma mal olmuş yukarıda saydığım İslami kimlikleri ön plan da ki şahıslar ve kurumlara saldırarak inanan insanlara saldırıyorsun.

26. Ayıbın

26. İFTİRA..

Aynı konu, aynı post ( amma bereketliymiş haa )

Hakaret eden tahrik eden karma yoluyla aşağılayan her yeni gelen üyeye bir clon benzetmesi yapan kişi aynı kişidir.

Her yeni gelen üyeye CLON benzetmesi yaptığımın kanıtını istiyorum...

Bu da bir iftiradır..

BedliS böyle şeylere alışıktır

Bu altısına cevap istiyorum. Aslında tek tek gidecektim ama, aynı paragrafta o kadar iftira var ki; adam otomatiğe bağlamış

açmış ağzını, yummuş gözünü, aklına gele... şey pardon.. diline gelen herşeyi söylemiş.

eh. madem o kadar saydırabiliyorsunuz,

kanıtınız da vardır elbet

Bana ve rahmetli Ersana basmışsın.

Başka kime bastığın hususuna gelince benim yetkim yok ama iki kişi tatmin eder sanırım.

Şimdi Junior dede 26 ya geldik….

Bir rica... ;)

İlk 20 idiana verdğim cevaplara geri dönersem iş bu işin içinden çıkmayız .
Uygun görür isen ben cevap vereyim sen idialarına devam et,
tamam değdin vakit, takıldığımız hususlara geri dönelim. Bu şekilde yapmaya devam edersek izleyiciler keyif almaz
.

İlk 20 içinde yalan söyediğin 20.ve,10 soru harici 8,9 14 ile 19 kadar ki cevaplarını tamam bitti , değidiğin vakit baştan değerlendireceğim.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Jandarmanın Kur'an ları toplatıp yaktığı ile ilgili çok mantıklı bir cevap vermiş vatandaş...

ne demiş?

bunu sana ispat etme yükümlülüğüm yoktur,bu saklanan bir gerçektir.

sizler ikna olduysanız, benim için mesele yok.

Ha. Kaynak ta vermiş. Mustafa bilmemkimin kitabını oku demiş.

Ben de sana Namık Kemal'den vecizeleri okumanı öneriyorum..

HÜKÜMET BAŞKANLARI... nın idamları konusunda da

ac caayip bir kanıt koymuş

ama bizim körümüz gör olduğu için köremiyoruz :p

Vatandaş, benim şer peşinde koştuğumu anlatmış..

nasıl?

bir kızla yanyana fotoğrafımdan :D:D:D

nedir?

dinen yasak hareketlermiş.

ben diyorum ki, bu dinen yasakların ALLAH tarafından affedilme ihtimali vardır

ama RABB'im, = iftira atanı lanetliyorum = buyurmuştur

bence sen kendi derdine yan..

burada, bu tartışmayı kesiyorum...

bu konuda bile iftira atmaktan, çamur atmaktan çekinmeyen bu şahısla daha fazla sidik yarıştırmayacağım..

son olarak bir hatırlatmada bulunuyorum..

AHLAK dediğin, bir kızın iki bacak arasından geçen yol değildir..

Milletini aldatan ahlaksızdır

Verdiği vaadleri tutmayan ahlaksızdır

kendisi her türlü iftirayı, çamuru gözünü kırpmadan atarken başkalarına ahlak öğretmeye kalkmak ahlaksızlıktır.

şu ana kadar attığı hiçbir iftiraya karşılık vermeden, pişkin pişkin post kasan bu canlıyla başkaca işim kalmamıştır..

insan azıcık utanır..

Ben içkimi de içerim, yeri gelir namazımı da kılarım,

ALLAH tır. ister affeder, ister etmez

sana ne

ama O diyor ki: İFTİRA ATANI LANETLİYORUM

O diyor, ben demiyorum

sen düşün..

uygar ustam

iftiralarını kanıtlamaya çalışırken bile iftira atan bir canlıyla daha fazla tartışmayacağım..

benim için bu sidik yarışı bitmiştir.

sadece yaklaşık 200 postundan, 24 tane iftira çıkarttım.

gerisi beni bağlamıyor..

adam kanıt koyarken bile iftira atabiliyor.

insan, şöyle bir tartışmada olsun ortaya iki tane ciddi kanıt koyar

yok ninesinin dıydısından şunu duymuşmuş ta

yok haminninesinin teyzesi, yeğeninin kayınbiraderinin bacanağına şunu demiş te

yapacak birşey yok.

fıtratı bu...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
madem çok istiyorsunuz

madem öyle

vallahi de böyle...

BedliS, bana küfür eden adama + k vermiştir..

BedliS, forumun orta yerinde clonlara karma vermeyin diyip, clonlara karma verenlere küfür etmiştir.

ayrıca küfür edene, küfür ettiği kişiye göre karma verebilirsiniz. kimse buna karışamaz demiştir.

Saidi nursi taraftarları kurtuluş savaşından önce Türk Bayrağını yakmışlardır, bunu bana bizzat kendisi söyledi.

Hamas hayranıdır, hamas uğruna değil israil, Türk vatandaşları bile bozuk para gibi harcayabilir. bu, postlarıyla sabittir.

Birgün bir msn konuşmamızda bana açıkça

İsrail'in umudu Kılıçdaroğludur dedem ama Amerika'nın umudu da tayyiptir. Tayyip, Amerikan ajanı fethullahtan talimat almak için sıkça Amerika'ya gider. Erbakan hoca sağlıklı olsaydı tayyipi desteklemezdik demiştir.

tayyipin Osman Baydemir ile birlikte oturup kalktığını, yemek yediğini, birlikte strateji geliştirdiğini de bizzat msn den bana söylemiştir.

Forum üyelerinden birkaç tanesiyle birlikte msn de buluşup, toplu hücumlarda bulunduğunu da itiraf etmiştir.

Aslında namaz da kılmadığını ama namazında niyazında görünerek dini bütünlerin safında saygın bir yer tuttuğnu, inşallah en kısa zamanda namaza başlayacağını da msn konuşmalarında söylemiştir, bunlar kayıtlarımda mevcuttur.

Ramazan ayı geldiğinde namaz saatlerinde dükkanı kapatıp, arka tarafta zeytin ekmek yediğini de itiraf etmiştir.

İyi bir şarapçıdır. Şarabın iyisinin roze olduğundan da kendisi bizzat bahsetmiştir. Gerçi şu aralar içmiyor ama burnunda tütüyormuş. bu da sabittir.

Son olarak şunu söyleyebilirim.

Forumda yönetim kadrosunda hala aktif olan bir yöneticiyle de dirsek teması halinde bana saldırılara destek aldığını söylemiştir.

Kendisi banlıyken ersanın hesabını rahatlıkla kullanmıştır.

Ersan da şu an arasıra kendi hesabını kullanmaktadır.

Yine bir bölüm yöneticisiyle aralarında yaptıkları bir anlaşma sonucunda GİLA VE İFTİRALARI başlıklı konuyla gilanın 1 ay ban yemesine sebep olanın aslında ersan değil, kendisi olduğunu birebir söylemiştir..

BedliS
Forum Ustası
Abi alemsın....

Ben mi demişim bunları hayret :D:D:D

Madde madde sırala abi 75 rakamına ulaşalım bitsin

Hele gel msn aç bak neler diyeceğim daha :D :D :D

Şu vallahi de böyle kısmını sil istersen

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
inanmayan varsa, SEKA da çalışan abdüllatifin kaynanası sidikli raziyeye gitsin sorsun.

Türkiye Cumhuriyetinin askeri dini kitaplarımızı toplatıp yakıyor, bunu da sekada çalışan hıdır ustanın dıydısının emmi oğluna sormamız gerekiyor ya

işte bu benim yazdıklarımı da gidin sidikli raziyeye sorun

değil 75, 575 tane iftiranı ortaya koysam

derin öyle kalın ki

bir davul yaparız

vuvuzela sesini bile bastırır

senin iftiralarını kanıtlasak ne olur, kanıtlamasak kaç yazar

sen ki, endonezyadaki arkadaşıma fahişe diyebilecek kadar ileri gidebilecek kadar kendinden geçmiş birisisin

neyi tartışacağım seninle

BedliS
Forum Ustası
Offf gila Offfvalla baydın artık saçmalıkta sınır tanımayan bir hale büründün...

Mekanizman öyle harap bir halde ki tarihini inkar eder, işediğin şer şeyleri masumane gibi gösterir hale gelmişsin.

Atığın post seviyeni ne kadar yitirdiğinin göstergesidir. Fakat şer bulaşmış yakana ne diyeyim ben değil senin Hakkından Allah gelsin....

Kalıbının adamı olsaydın bir üyeyi rencide edici bir şekilde düveloya çağırmazdın, Yaptığın ahlaksızlıklar gün yüzüne çıkıp kendin rencide olunca yalan yanlış kışkırtıcı ve bir o kadar ahlaktan yoksun postlar kasarsın.

Bundan sonra bu sana ders olsun bir kişiyi düveloya çağırınca üç defa düşünürsün.

Tarih hususuna gelince nazarımda inönün zamanında tutulan tarih yalanlar ile doludur ve sen onun yetiştirdiği nesilsin.

gila sıkışınca saldırır, ama nafile avucumdasın....

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
serdar turgut şöyle diyor.

domuz ile güreşmeye kalkmayın. zira sizi çamura çeker. siz çamurdan müteessir olursunuz ama o büyük zevk alır.

kimse üstüne alınmasın..

Serdar Turgut yazmış böyle

kimse, kimsenin arkadaşlığını da sorgulayamaz, selam verdiği kişinin arkadaşını fahişelikle suçlayamaz.

bu, terbiyesizlikten de öte

geri kafalılıktır...

Durum
Yanıtlara kapalı.