FataL.Error
Forum Kalfası
.......................................
- Yönetici düzenlemesi: :
Özel hayatın gizliliği ilkesinden soruna cevap veremeyeceğim...değişik bir düsünce konu nasıl basladı nasıl bitti
kızmazsan bir soru soracagım yengeden ayrıldın galiba?
bende bunu diyecektim kanka..aşk vardır ama sadece duygudur..söyle bişede var bu devirde aşk yoktur yerini para almıştır, gelecekte yerini ne alır bilemem..niye no woman no cry niye yazıldı?? yada cheek to cheek?? evet aşk tutar.. ama aşk bir yanılsama değil, bir duygu durumudur.. diğer tüm duygular gibi sinir sisteminin yediği bir halttır.. birazda feromon tabi.. ama aşk vardır.. sadece bi işe yaramaz o kadar..
yoksa nasıl başlayıp biteraşk yoktur..başlar ve biterrrrsaol paylaşım için
başlayan sadece aptalca duygulardıraşk sanarız sevgiyi yada hoşanmayı ..ama aşkkkkkk yokturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryoksa nasıl başlayıp biter
yada başlayan nedir
Zamanla öğreniliyor dock bu sonuçta deneyimle oluyor biz biraz erken öğrenmişiz heralde aşkın olmadığını...ask yok zaten yenımı öhreniyorsunuz
Benim açımdan aşk yoktur, tutku vardır.
Aşk, kapitalistler tarafından para kazanmak için ortaya atılan bir saçmalıktır. Tanımı yoktur.
Hiç güzel olmayan kadına aşık olur musunuz? Hayır.
Ama ilk görüşte aşk falan derler. Alakası yoktur. Doğrusu ilk görüşte cinsel dürtülerin uyarılmasıdır.
Aşk diye tarif edilen şey, cinsel dürtülerin uyarılması ve insanın eş bulma dürtüsüdür. Ona bağlanma ve onu sevme tutkusudur.
Aşk sırf para kazanmak için ortaya atılan bir kavramdır ve hiçbir gerçekçiliği yokur.
Aşk diye tabir edilen şey insanın 2 ana dürtüsünden meydana gelen bir tutkudur.
Bu benim görüşüm...
Dil yapılarına da bakarsanız, hiçbir ülkede aşk diye birşey yoktur. İngilizceden örnek veriyorum.
love = Çok sevmek, bayılmak, tutku
Fransızcadan örnek veriyorum.
adorer = bayılmak, çok sevmek, tutku
Dil yapılarında bile aşk diye bir saçmalığa yer verilmemiş. Bize yutturulmuş bir kavramdır aşk...
Geçen gün biri yazmıştı... Orada, Kadın yok Ağlamak yok değil, Ağlama Kadınım Ağlama diyormuşniye no woman no cry niye yazıldı?? yada cheek to cheek?? evet aşk tutar.. ama aşk bir yanılsama değil, bir duygu durumudur.. diğer tüm duygular gibi sinir sisteminin yediği bir halttır.. birazda feromon tabi.. ama aşk vardır.. sadece bi işe yaramaz o kadar..
cokkkkk yanlıs bı dusunce kızlar dıyerek tum kızları kast edıyorsun senın tandıkların arasında varsa bılemem ama tum kazlar ıcın gecerlı olmadgına emınımkızlar sızın askınız erkehın cebinden gecerrr