Aşk Yoktur

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
cokkkkk yanlıs bı dusunce kızlar dıyerek tum kızları kast edıyorsun senın tandıkların arasında varsa bılemem ama tum kazlar ıcın gecerlı olmadgına emınım:mad:
imla Hatası Oldu Sanırsam. :)

Dock Sana Yamuk Yapan Kızın allahından Bulsun Ne Diyelim.3 Senedir Aşk Yalan Dolan,Herşey Para ... Demenden Bu Tür Konulara Nasıl Cevap Verebileceğini %90 Oranında Tahmin Edebiliyorum Artık.:D

FataL.Error
Forum Kalfası
imla Hatası Oldu Sanırsam. :)

Dock Sana Yamuk Yapan Kızın allahından Bulsun Ne Diyelim.3 Senedir Aşk Yalan Dolan,Herşey Para ... Demenden Bu Tür Konulara Nasıl Cevap Verebileceğini %90 Oranında Tahmin Edebiliyorum Artık.:D
ehehhuuheh. :D

Software is like sex, it's better when it's free. - Linus Torvalds
Bu sözü de çok beğendim... :D:D:D:D

Konuyla ilgili sayılabilecek bir söz; anlamayanlar için tercümesi;

Programlar da seks gibir, beleş olduğunda daha iyidir... ( kafiyeli de oldu :p )

Yaşam felsefemiz... :p

- Yönetici düzenlemesi: :
dockhanger
Forum Ustası
cokkkkk yanlıs bı dusunce kızlar dıyerek tum kızları kast edıyorsun senın tandıkların arasında varsa bılemem ama tum kazlar ıcın gecerlı olmadgına emınım:mad:
valla cevredekı kızlarda böle be :D ama işte kötulerden ders almalı kızlar ama genelde n yazıkkı ne oluyorsa oluyor kızların beynı paradan geçiyorr :Dbu benım sucum dehilll :D

GüL GüZeLi
Cool Üye
senle benım aramı kımse bozamaz canımın içi bitanem ama kızlar ne yazıkki böle hatalar yapıyorlar :D

kızlar derken hepsını kapsıyo ben öle degılm mesala yada baska sı öle degıl bu genelemeyı yapamazsın en azından benım tanıdıgım kızlar dıyebılırsın hepsı dıye bıse sölemen ne kadar dogru dunyadakı butun kızları tanıyomusun kı bu kadar genel manada bı cumle kurabılyosun

dockhanger
Forum Ustası

kızlar derken hepsını kapsıyo ben öle degılm mesala yada baska sı öle degıl bu genelemeyı yapamazsın en azından benım tanıdıgım kızlar dıyebılırsın hepsı dıye bıse sölemen ne kadar dogru dunyadakı butun kızları tanıyomusun kı bu kadar genel manada bı cumle kurabılyosun
sen yanlış anlamıssın ben cok kız tanıyorum :D yani butun ızmır kızlarını tanırım :D
sen kızma burası ızmır :D

FataL.Error
Forum Kalfası
Kızma gül güzeli ama dock abimiz doğruları konuşuyor...

Sen hiç istisnalar kaideyi bozmaz diye birşey duydun mu?

Senin yüreğin temiz, güzel olabilir ama kızların geneli erkekleri yeşil görüyor...

- Yönetici düzenlemesi: :
RUDEBOY
Forum Ustası
aşk vardır da dengeyi bulmak lazım.ben bu zamana kadar bu dengeyi kuramadım hep bir yerde aksadım.en iyisi herşeyi akışına bırakmak