Eğer izninizde olursa birşeyler paylaşmak istiyorum
" Üstadımız ayrıca AŞK’ın bir insana değil imkânsızlığa olduğuna inanırdı. Aşk dediğin Kerem ile Aslı’nın, Romeo & Juliet, Ferhat ile Şirin’in ki gibi imkânsız olduğuna inanan biriydi. Zaten aşk imkânsızlığa rağmen sevme duygusudur. Bu yüzdendendir ki şiirleri aşk üzerine değil çoğunlukla ayrılık, yalnızlık üzerinedir. Tabi ki bu pesimistlik değildir. Sadece aşkın imkânsızlığa olan bir duygu olduğunu bilmektir. " Kelan Uslu
" Düşüncen ne olursa olsun acı gerçeği söylemem gerek aşk denen duygu bir insanı sevmekle biten bir duygu değildir. "Ben bu kıza/erkeğe aşığım arkadaş" deme yahu yalan söyleme!!! Aşk; Kerem ile Aslı'nın, Romeo ile Juliet'in, Ferhat ile Şirin'in ki gibidir buluşması imkansız olandır...Zaten AŞKta budur imkansızı sevmektir. Sevdiğin kişiyle birlikte olduktan sonra anlarsın ki " eee bumuydu yani?! " Biz aslında birine değil aşka aşık oluyoruz diyeceğim içinizden bi kaçı "bibtir ulen" diyecek ama öyle malesef... " Kelan Uslu
Şimdi bu iki yazıda da Aşkın var olduğundan ancak sadece imkansız olan birlikteliğe olduğunu yazmışım. AŞKın insana olmadığını düşündüğümden dolayı bu zamana kadar kimseye aşkım dememiştim bunu da yaşadım gerçekten birlikteliğimizin imkansız olan birisine aşkım demeye başladım ama imkansız değilmiş birlikte olabildik şimdi diyeceğim şu " AŞK İMKANSIZLIKLA DOĞAR İMKAN VAR OLURSA DEVAM EDER "