Atari Oyunlari

RomaNs
Daimi Üye
link calisiyor...
linke tikladigin zaman acilan sayfada download linki cikana kadar bekle......
ondan sonra download'a baslaya bilirsin...
3 boyutlu oyunlari bir iki sonra ekleyecem(bilgin7)

DeviLish
Cool Çırak
RomaNs artık BeniM Favori Moderatorumsun Seni SefiyoM... (Boyna oyy verecem sana ) ;)) Çok Teşekkürler benim 2 aydır aradığım şeyi bi anda bulmamı sağladın...Tekrar teşekkürler :)

DeviLish
Cool Çırak
İiide Abiciğim Bu Tekken Tag Turnuva neden çalışmıyor..bios dosyasınıda indirdim rom dosyası içine extrack ettim..olmuyor.başka eksik dosyammı var acep?

grossherz
Hızlı Çırak
ya bu ne kardeş bir taneside çalışsa usanmadan hevesle sevinerek denedim hepsini ama nafile her seferinde havamı aldım hepsiiiiiii foooooooooooosss

xxcengoxx
Çırak
Abİ VermİŞİn Mİllete Lİnklerİ Adam Gİbİ Olsa Barİİİ BaĞitrimiz Yanmicak BoŞuna Umutlanditiyon Mİlletİ

Berkelson
Daimi Üye
Beyler arkadaş sadece paylaşım yapmış kendi sitesinden link vermemişki kırık link vs olabilir ama istek oyun bölümü var elimden gelen yardımı yaparım ... uzatmak istemiyorum...

fthnl
Daimi Üye
lem gelde oynama şimdi of of çıkmazdık o salaonlardan bea:D eline sağlık mustafa yı ozlemiştim hani iyi oldu :)

zombie
Çırak
alpermetin demiş ki:
name 32 yi yükledim ama oyunlari nasil oynuycaz indirdigimiz oyun dosyalarini nereye aticaz
oyun dosyalarını roms klasorunun icine at arkadas sonra scan yap emulatorler kendileri buluyor zaten oyunları liste halinde veriyor ordan sec...

ne diyim eline koluna emegine saglık bende bi yıgın emulator oyun olmasına ragmen bulamadım oyunları burda senin başlıgında buldum hatta dayanamayıp bende olan roomları bilem cektim:)) zaten kafadan haggarı (final_fight) ı vermen yeterdi bilem :)) final_fight bi ekoldu hep oyle kalacak 60 yaşıma geldigimde bile tek krediyle asansore kadar gelirim :)) tabi level e bakar :)) atari salonları modası gectikten sonra bile bu oyunların peşini hic bırakmadım cok gusel bi iş yapıyorsun eminimki bu oyunları bilgisayarda oynamak isteyipte nerden bulacagını bilmeyen kişilere cok guzel yardımcı oluyorsun tebrikler...

dark34
Daimi Üye
oyunları yukledım fakat bazıları calısıyor bazıları calısmıyor sorun nedır ardımcı olabılecek var mı..?