Atari Oyunlari

crazyliseli_19
Çırak
çok teşekkürler ama.................

ya ben herşeyi yapıyorum ama bu name 32 diye emülatör var ya onu indiremiyorum neden se anlayamadım umarım kısa sürede okursun bu yasıyı yine de saol kardeş :)

librarian
Forum Ustası
ulan ne para harcadık be bu oyunlar için çok sağolasın boyna indiriyom oynuyom

geçmişin acısını çıkartıyom

librarian
Forum Ustası
HeartLess demiş ki:
Yaw bu roms dizini n€r€d€ kafam aLLak buLLak $unu düzgün bi anLat|n pLs...
şimdi arkadaşım oyunları oynayabilmen için önce bi mame yüklemelisin bunu forumun başından bulabilirsin

2. olarak mamebios dosyaları lazım gene forumun başında var

ve 3. olarak oyunlara ihtiyacın var bunlarda forumda var

şimdi hepsini bulduysan(ki bulmaman imkansız)

önce mame emilatörünü bir yere yükle
sonrada mame bios dosyasını ve oyunları roomsa at

he rooms nerdemi o emilatörü nereye açtıysan yada yüklediysen oraya git klasöre gir o kalsör içinde de rooms adında biklasör var he işte sen orayı soruyon

daha sonra da emilatörü aç ve oyna

ibhaavci
Çırak
kardesş paylaşım için çok teşekkürler. ömrüm bu oyunları oynayanları salonlarda izlemekle geçti. küçük olduğum için o zamanlar jeton alamıyordum + (fakirliğin gözü kör olsun). walla cennetlik adamsın.

HeartLess
Forum Kalfası
Abi d€diğiniz H€r$€yi yaptım..YükL€diğim oyunLar|da görüyom...Ama çaL|$m|yo i$t€ ç|Ld|rcam bi$ey söyLeyin...Roms'un için€ kopyaLad|m bios dosyaLar|n| v€ indirdiğim oyunLar| F5 yapt|m yükL€diğim 3 oyunuda buLdu..Ama çaL|$m|yo.Yard|m €din PLs...

absolute
Elit Üye
caLısıyo veya Calısmıyo Millet Bu oyunların isimlerini Yazmaz Buraya.Saolsun Dostumuz Koymus Oyunları ve Benim indirdiklerimin Hepsi Calısıyor.
Saolasın Kardesim Ellerine Sağlık

K'Hilal
Cool Çırak
İş sadece romları ve biosları düzgün bir şekilde bulmak ve eklemekmiş...
Kendi kendine uğraşıp bulursan çalışıyor valla!
Çok çok teşekkür ederim!