Atari Oyunlari

Blue
Çırak
kardeş eline saglık ta ben bunu kuramadım yaw daha detaylı anlaırsan sevınırım. daha yenı basladım bılgısayara..

muratkader
Çırak
kardes neden bende butun oyunlar aciliyorda World Herous oyunu acilmiyor bana bunda bir yardimci olur musun saygilar oyunlar icinde ellerine yuregine saglik sagolasin saygilar

muratkader
Çırak
arkadas bana bir yardimci olun lutfen butun oyunlar ciliyor yanliz bende World Herous dosyasi ni tanimiyor ne yapmalazim cocuklugumun goz agrisiydi bu oyun cok severdim simdi ulastim acamiyorum ban bir yardim lutfeeeeennnnn

K'Hilal
Cool Çırak
Tekken Tag ve Soul Calibur...
Ayrıca Street Fighter EX 2 ve EX 2 Plus
Ama mame dışında bir şey mümkünse..
Mamemde SF ve Teken serisi çok çok yavaş oynuyor.
Soul Calibur ise hiç oynanmıyor..
Aşkım Ivy bensiz ne yapar ya?

muratkader
Çırak
dostum bana bir yardim lutfen yaa World Heroes sadece bu seriyi oynuyamiyorum neden acaba herseyi tam yapiyorum kabul etmiyor bana bir yardim

Sargeras_BS
Forum Kalfası
muratkader demiş ki:
dostum bana bir yardim lutfen yaa World Heroes sadece bu seriyi oynuyamiyorum neden acaba herseyi tam yapiyorum kabul etmiyor bana bir yardim
Arkada��m sana diyorum.(hangi emulat�r� kullan�yorsun?):rolleyes:

kasimhilal,mame dışında demişsin ve isteğini araştırıyorum.......

- Yönetici düzenlemesi: :
muratkader
Çırak
kardes olayi cozdum Verknüpfung mit NeoRAGExp v0.8c bu purogramla hepsi calisiyor ama hari bir purogaram herseyi yapa biliyorsun mame32 kullaniyordum sadece ilerlermi oyunlari aciyordu ama simdi su yeni purogramla butun dovus oyunlarini aca biliyorum saygilar herkese

flashg
Daimi Üye
eyw. eline saglık yaa bu oyunlarla buyuduk bide rom sitesi verirsen cok sevinirim bide west story diye bi oyun var bikac versiyonunu buldum ama calısmıyo