Atari Oyunlari

Anatoliax
Daimi Üye
Harika bir çalışma ama 1 kol 6 düğme olmayınca klavyede zevk vermiyo ha bide jeton atmayınca olmuyo... :)

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
street fighter 2.5 yada rainbow

arkadaşlar ben sf hastasıyım acaba elinde sf 2.5 yada rainbow olan varmı varsa ve yayınlarsa sevinirim iyi çalışmalar emeğe saygı:confused: :confused: :confused:

ceto5334
Çırak
kardeş bana yardım edebilirmisin fazla anlamadım çok güzel olmuş yazıların bana konuşarak anlatırsan çok evinirim msn=ceto5334@hotmail.com

MonoxitE
Cool Üye
vaktim kısıtlı olduğu için önceki mesajlara bakamadım varsa tekrar yazarsanız ii olur...

tsubasa nın atari oyunu ftp de kabulümüzdür her türlü paylaşırsanız ii olucak kolay gelsin

mumya86
Cool Çırak
kardesım bende bazı oyunları calısıyo bıde name nın son surumunu verırsenız sevınırım

demirci 54
Çırak
kardeş ellerine sağlık hep çalışıyor verdiğin oyun sitesinden bütün oyunları bulduk hepsini oynayarak anılarımızı tazeliyoruz.ELLERİN DERT GÖRMESİN

Junk
Forum Ustası
Cadillacs and Dinosaurs ( nami-i diger mustapha) buna benzer bi oyun daha vardı mandrake tipli bi adam vardı adını hatırlayan var mı

pckombat
Çırak
tekken tag tournmant ı çalıştıran bir emulator

hearts of ironın türkçe yaması nı istiyorum çok aradım ama maalesef bulamadım

pckombat
Çırak
tekken tag tournmant ı çalıştıran bir emulator

hearts of ironın2 türkçe yaması nı istiyorum çok aradım ama maalesef bulamadım

boranjudge
Banned
teşekkür ederim çok sağol iyiki wardoma gelmişim burası gerçek dünya yaw sağol kardeşim çok güzel paylaşımlardan biri başarılar