Zafer Forum Ustası 10 Kasım 2015 #244 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurlayışımızın 77. yıl dönümünde minnet, şükran, özlem ve saygıyla anıyorum. Başta silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurlayışımızın 77. yıl dönümünde minnet, şükran, özlem ve saygıyla anıyorum. Başta silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Teğmen Forum Ustası 11 Kasım 2015 #248 mydos demiş ki: karma + Hepsini görmek için tıklayın... Şuan sana karma veremiyorum, başkalarına gönder öyle gel dedi sistem. Ama karma yerine, bu olsa ? Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'yi ve taraftar oluşumunu canı gönülden kutluyorum.
mydos demiş ki: karma + Hepsini görmek için tıklayın... Şuan sana karma veremiyorum, başkalarına gönder öyle gel dedi sistem. Ama karma yerine, bu olsa ? Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'yi ve taraftar oluşumunu canı gönülden kutluyorum.
mydos Forum Ustası 11 Kasım 2015 #249 Teğmen demiş ki: Şuan sana karma veremiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Alacaklı olmak iyidir