Atatürke Hakaret Edenin Avukatı

mastika80
Banned
Kılıçdaroğlunu tanır inşallah millet gerçek niyetleri ne atatürk ne cumhuriyet.Amaçları Türkiyenin hazinesi boşaltmak bunların.

mastika80
Banned
bencede şimdi kara kara düşünüyorlardı bir kılıf bulalım diye.Adalı kadir süpersin nerden bulursun böyle şeyleri

ekodinamik
Cool Çırak
beyler herkesin görüşüne saygımız var.

atatürk çok büyük değer

ama herkes sevmek zorunda değil

atatürk saltanatı ve halifeligi kaldırırken arada halife ve saltanat yanlıları vardı. onlar şimdi meydanda yapacak bir şey yok.

Atatürkü sevmeyebilirler, televizyonlarda atatürk sevmediklerini söyleyebilirler hatta şarkı bile yazabilirler . Ama bizim gönüllerimizden Atatürkü çıkartamazlar aksine bu davranışlar bizim Atatürke daha çok bağlanmamızı sağlıyorlar haberleri yok.

N3F3R
Forum Ustası
Sizi tebrik ediyorum arkadaşlar, bu konuyu onlarca defa açtık, konuştuk, tartıştık, ama hala bu inad etmenize bir anlam veremiyorum.

Burda amaç, yanlışı, göstermekten ziyade, kişiyi, kişinin genel başkan olduğu partiyi kötülemek, çamur atmak

Videodki konuşmasında sadece işinize gelen kısmını buraya koyarak değerlendirme yapmanız siyasetin basitliğini kullanmanızla eşdeğerdir.

- Yönetici düzenlemesi: :
adalıkadir41
Banned
Atatürk'ü sevdiğini iddia edip Atatürk'e sövüp sayanlar ile yatıp kalkan; gün olur avukatı, gün olur yoldaşı olanlar, ülkesine ve kurucusuna en büyük ihanet içerisinde olanlardır.

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Atatürk'e hakaret edenin avukatılığını yapacağın mevkii , kurucusu Atatrük olan CHP değildir. git BDP genel başkan ol...
:mad::mad:

qarizmaeagle
Daimi Üye
lem daha düne kadar ATAMIZA sövüp sayanlar ATATÜRK çü kesildi birden bire

nekadar çok seveni varmış gözlerimi yaşarttınız:D

neronaga
Elit Üye
lem daha düne kadar ATAMIZA sövüp sayanlar ATATÜRK çü kesildi birden bire

nekadar çok seveni varmış gözlerimi yaşarttınız:D
süper :D

ne "onun bunun" dibinde diz çöken başbakanı,
ne "laik cumhuriyetle" derdi olan cumhurbaşkanını
ne de bu tür malzemeleri ele veren herhangi bir parti başkanını savunurum

parti ve insanlar tapınak değildir, Bu memlekete ve millete zerre faydası olmayacak tüm ideolojilerin ve politikacıların canı cehenneme...

şimdi her zaman holiganca taraf olup yanlışa kör olanları aynı mesajı paylaşmaya çağırıyorum. Madem Atatürk sevginiz bu kadar büyük buyrun...sıfatlara isim koymadım, rahat olun :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Kılıçdaroğlunu tanır inşallah millet gerçek niyetleri ne atatürk ne cumhuriyet.Amaçları Türkiyenin hazinesi boşaltmak bunların.

prensip olarak clone üyelere cevap vermiyorum ama bugün bir ayrıcalık yapacağım.

diyorsun ki; hazine boşaltılacaksa, biz ne güne duruyoruz.

öylemi?
Vay be ne şerefsizmiş bu adam yahu

cık cık cık..

utan utan

suratındaki iki karış sakalından utan

hiç yakışıyormu sana böyle barbi bebek numaraları çekmek?

YASBA modumdan rica ediyorum..

1- her ne kadar kız kılığına girse de, kullandığı kelimelerden kim olduğunu çıkartabileceğiniz bu wuserin clone hesabının, bir siyasi parti liderini baz alarak = ŞEREFSİZ = demesinden dolayı banlanmasını ama ana hesabına dokunulmamasını rica ediyorum. severim kendisini ;)

1- şayet bu wuserin Kemal Kılıçdaroğlu için kullandığı ŞEREFSİZLER kelimesine verildiyse, karma verenlerin teşhir edilmesini istiyorum.

Atatürk'ü sevdiğini iddia edip Atatürk'e sövüp sayanlar ile yatıp kalkan; gün olur avukatı, gün olur yoldaşı olanlar, ülkesine ve kurucusuna en büyük ihanet içerisinde olanlardır.

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Atatürk'e hakaret edenin avukatılığını yapacağın mevkii , kurucusu Atatrük olan CHP değildir. git BDP genel başkan ol...:mad::mad:
BDP ye başkan olursa, akp ile kanka olurlar

o yüzden, bırak CHP de kalsın...

buyrun, atatürkçü dediğiniz adam..
konuya vereceğim cevapta, sana da cevabım var.

hele şu alıntı işini bir bitirelim..

bı zamanlar recep bey de hılafetı savunuydo;nolacak sımdı??
O değişti olm... Sen anlamazsın ;)

eveeeet...

makara faslı bittiğine göre, gelelim konuya.

1/ Yalçın Küçük, Atatürk'e hakaretten içeri girmemiştir. Pkk ile yemek yediği için de girmemiştir. ( zaten öyle olsaydı, ortalıkta akp milletvekili kalmazdı )

Yalçın Küçük hangi sebepten içeri girmişse, Kılıçdaroğlu da o konudan bahsediyor. Ve haklıdır da. Zira Küçük, dışarıdadır.

2/ Kemal Kılıçdaroğlu'na sümkürenler, henüz iktidara gelmemiş, gelme ihtimalinin ne olduğu belli olmayan bir kişiye açılan erken savaş ( ki, bugüne kadar bu da cumhuriyet tarihimizde bir ilktir, bu da korkunun ve telaşın belirtisidir ) aslında yüce divana gitme korkusunun verdiği bir hezeyandır.

3/ Yukarıdaki arkadaşımın söylediği gibi; şayet Yalçın Küçük'ü haksızlıkla içeri atıldığı bir konudan dolayı savunduysa, tayyipin geçmişinde bölücülük vardır, şeriatçılık vardır, laik sisteme düşmanlık vardır,

bugün de meclis raflarında KALPAZANLIK dosyası vardır.

savunmaya çalıştığınız adamı görmezden gelip Kılıçdaroğlu'na yüklenmeniz,

bir taraftan Hicaz faslını huşu ile dinlerken elektrik kesilip yayın kaybolunca = ZATEN BU BÜLENT ERSOY DA HİPNEYDİ = demenize benziyor.

Son bir kelam da konuyu açana.

Birgün bir konu açın.

Açtığınız konuda pkk yı eleştirin ( bizim gibi )

Baykal'ı eleştirin ( bizim gibi )

Gemiciği, pırlanta dükkanını, usulsüzlükleri eleştirin ( bizim gibi )

maçanız yiyorsa..

Ondan sonra biz de sizin açtığınız konulara saygı gösterelim.

DuckPersist
Cool Çırak
Yalçın Küçük'ü ben de anlamış değilim bir Atatürk'ü övüyor bir Atatürk'e laf ediyor. Bu videoyu önceden izlemiştim ama orada Kılıçdaroğlu Yalçın Küçük'ün haklı bir gerekçe ile tutuklandığını diyor yani ergenekondan tutuklandığını.

denizkilic
Forum Ustası
1 Aydır wardomda , terbiyesiz , ahlak duşmanı bi clone ATATÜRK'e ağzına gelen lafı söylüyor ve hiçbir AKP li yada o düşünceyi savunan arkdaştan ayıplama çıkmıyor.

1 Aydır ATATÜRK'e hakaret edilirken görmezden gelen , hakaret eden kiişiye + karma veren yada pm den sohbet eden kişiler şimdi bu konu içinde
ATATÜRK'e hakareti konuşurlarsa bunun üzerinden prim yapmaya kalkarlarsa iki yüzlülük yapmış olurlar. Hoş da durmaz..

insafınızı kurusun arkadaşlar.. , Koca 1 ay oldu , ATATÜRK'ü savunan , yada bu küfürbaza yapma diyen bir elin parmağını geçmeyecek kadar insan çıkarken
Konu kılıçtaroğlu olduğunda hepiniz konuşuyorsunuz.

İlk başta kendi çevremizi düzenlememiz , kendimizi düzenlememiz gerekmez mi. ATATÜRK'ü korumaya meraklıydınız neden biriniz küfürler edilirken
2 kelime söylemedi , yapma demedi.. sadece izledi .. O adam söyleyince Sadece bizim ATAMIZ oluyor , KILIÇDAROĞLU söyleyince sizinmi ?
İçten olalım arkadaşlar.. Mevlananın söylediği gibi YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN , YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL..
Bir yol seçin lütfen..

Konuyu beğenmedim.
Amaç KILIÇDAROĞLU nu konuşmak değil , ATANIZI Savunmak olsaydı 1 Aydır herhangi biriniz olsa bize destek verirdiniz.
Yala*aKemal , dalla*aKemal Nickleri alınınca hiç biriniz rahatsızlığınızı adama söylemediniz..

Konu yakışık almamış.. konuya yorum yapan arkadaşlarımın bi çoğunun da içten olduğunu düşünmüyorum..

saygılar..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
1 Aydır wardomda , terbiyesiz , ahlak duşmanı bi clone ATATÜRK'e ağzına gelen lafı söylüyor ve hiçbir AKP li yada o düşünceyi savunan arkdaştan ayıplama çıkmıyor.
bu konuda sana katılmıyorum.

bir wuser yumuşak mesaj bırakmış, bir iki tanesi sessiz kalmış, birçoğu ayıplamış, hatta daha da ileri gidip benzer şekillerde karşılık vermiştir.

ancak

bir tanesi var ki; siyasette kapışırız, msn de sohbet ederiz

kendisini tanımaktadır ve ısrarlarıma, ricalarıma karşın bilgi vermemektedir.

bu işler, ince işler.

bugün bana, yarın sana işler.

düne kadar bize edilen küfürlere karşılık verdiğimiz için o verdiğimiz karşılıkların içinden ince ince detay yoklamaya çalışan, detayı bulduğu anda şikayet butonuna basan ve geçengün bu pislik yuvasından ciddi bir hakaret duyan bir yakin arkadaşımız gibi ;)