Atatürke Hakaret Edenin Avukatı

N3F3R
Forum Ustası
Kılıçtaroğlu bu açıklamasını Ergenekon davasının başlangıç sürecinde yapmıştır. Videoyu sanki ilk defa görür gibi büyük bir heyecanla buraya koyanlar çok oldu, defalarca tartıştık. Söz konusu açıklamda, videonun devamını izleme zahmetinde bulunursanız, Kılıçtaroğlunun, Yalçın Küçük salyangozunu savunmadığını, Küçük üzerinden Ergenekona vurgu yaptığını anlayabilirsiniz. Umarım açık ve net olarak anlatabilmişimdir.

Şimdi ben de tayyip erdoğanın, apoya ard arda sayın dediği videonun, sadece "sayın apo" dediği kısmı konu açıp bak işte Tayyibin gerçek yüzü diye açsam ne dersiniz merak ediyorum

- Yönetici düzenlemesi: :
denizkilic
Forum Ustası
bu konuda sana katılmıyorum.

bir wuser yumuşak mesaj bırakmış, bir iki tanesi sessiz kalmış, birçoğu ayıplamış, hatta daha da ileri gidip benzer şekillerde karşılık vermiştir.

ancak

bir tanesi var ki; siyasette kapışırız, msn de sohbet ederiz

kendisini tanımaktadır ve ısrarlarıma, ricalarıma karşın bilgi vermemektedir.

bu işler, ince işler.

bugün bana, yarın sana işler.

düne kadar bize edilen küfürlere karşılık verdiğimiz için o verdiğimiz karşılıkların içinden ince ince detay yoklamaya çalışan, detayı bulduğu anda şikayet butonuna basan ve geçengün bu pislik yuvasından ciddi bir hakaret duyan bir yakin arkadaşımız gibi ;)

Katılmayabilrisn tabi gila..

Küfürleri ayıplamak değil , ATATÜRK'e edildiğinde tepki göstermek önemli.

Bana 1 tane post gösterebilrmisin :) ATATÜRK hakkında böyle konuşamazsın diyen .
Yada benzer kelimeler kullanan.. Yada ATATÜRK ü korumaya çalışan.

yok :)

Hodri meydan DÜELLOYA Davet ediyorum seni :D :D :D

ehuehue :)

Dediğim gibi arkdaşların içten olduğunu zannetmiyorum..

gorkem
Forum Ustası
adalıkadire bak:):)

ne zamandan beri atatürk umurunuzdaydı:)

aklı sıra bakın sizin atatürkünüze saldırıyorlar diye reklam yapıyo:)kılıçdaroğluna saldıracak ya..her yol mubah.:)

bu kadar basitleşmeyin ya...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
adalıya madalıya bakmayın

uzun zamandır başlatılan Kılıçdaroğlu karşıtı kampanyalardır bunlar

adalı da bu kampanyalara alet olan biridir.

paniğin göstergesidir...

gorkem
Forum Ustası
komik olan taraf,

bunların ekipten biri atatürke hakaret ettiğinde eleştiri hakkımızı kullandık diye savunmaya geçiyorlar....

siyasi olarak işlerine yarıyacak, saldırdıklarında kendilerine rant getirecek biri laf ettimi bakın atatürke hakaret etti diye ortalığa düşüyorlar..

hakkaten sevseler atatürkü, hakkaten sevseler cumhuriyeti eyvallah diycem:)

adalıkadir41
Banned
Ben Türkiye Cumhuriyetinin Silahlı Kuvvetlerinde on yıla yakın görev almış , bu görevini yaparkende bir toplu iğnenin kıçı kadar dahi olsa vazifesi olan askerlik hizmetine leke sürmemiş biriyim. Atatürkün kurmuş olduğu Cumhuriyeti korumak ve kollamak için görev yaptığım süre zarfında , en ufak bir leke sürdürmemişim , bu gün de sürdürmem.

Patenti sizlerin elinde olduğuna inandığınız Atatürk sevgisi , Cumhuriyetin bakiliği , Vatanın bölünmezliği gibi ulu kavramlarda yukarıda açmış olduğum konuda , benim Cumhuriyetçiliğimi ve Atatürkçülüğümü tartışma konusu yapacak kapasite ve kabiliyette değilsiniz. Üç beş pankart alıp Atam İzindeyiz yazıp ikidebir Anıtkabire çıkarak kartel medyasını çağırıp bakın biz Atatürkü nekadar çok seviyoruz Tubitaka söyleyin bu işin patentini bize versine yakın söylemler ile Atatürkçü olunmaz.

Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde teröriste yardım ve yataklık yapmak yoktur.

Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde ülke topraklarını bölmeye çalışanlar ile seçime girmek yoktur.

Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde koltuğu kaptırmamak için vatan hainleriyle işbirliği yapmak , avukatlığına soyunmak da yoktur.

Siz neye ve kime hizmet ettiğinizi bilmiyorsunuz.Vatanını en çok seven En Büyük Atatürkçüdür. Yalçın Küçüğe avukatlık yapmaya kalkan ise nazarımda Atatürkün kurduğu Cumhuriyete ve ilkelerine ihanet etmiştir.

Söylemle Atatürkçü olunmaz , icraatla olunur.

Atatürkü patentli sevenler...:mad::mad::mad:

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ben Türkiye Cumhuriyetinin Silahlı Kuvvetlerinde on yıla yakın görev almış , bu görevini yaparkende bir toplu iğnenin kıçı kadar dahi olsa vazifesi olan askerlik hizmetine leke sürmemiş biriyim. Atatürkün kurmuş olduğu Cumhuriyeti korumak ve kollamak için görev yaptığım süre zarfında , en ufak bir leke sürdürmemişim , bu gün de sürdürmem.

eywallah...

bahsettiğin kapasite fazlasıyla var

var da; sizlerin tartışmalarda hep yanlarınız ağrıyor, kaçak güreşiyorsunuz.

ülkenin varlığı, birliği, bla bla bla söylemler güzel

bu arada laikliği yalamadan yuttuğun gözümden kaçtı sanma :p

ayrıca...

bir konu açarsın, Kılıçdaroğlu şunu yaptı, bunu dedi dersin,

ona da eywallah

ama

daha açtığın konuyu anlamıyorsun

sana ne diiim ben :D

açtığın konuda, kılıçdaroğlu'nun bir sözü var

o söz de, bir eylem şüphesi üzerine içeri alınan Yalçın Küçük ile ilgili.

ve adam haklı ki; Küçük salıveriliyor.

bu şuna benziyor.

iş laikliğe geldimi, seni alır yerden yere vururum.

iş adamlığa geldimi,,,

zekktiredin lan onu. laikliğe karşıdır... demem

sizin feryadınız, sap ile samanı karıştırma çabalarınızdan kaynaklanıyor.

ayrıca tartışma konusundaki yetersizliğimi ileri sürebiliyorsan

düello diye bir bölüm var

koyarsın tezini oraya,

kırpık kırpık paçavranı atarım ortaya..

yok öyle uzaktan ateş etmek

madem yeterli olmadığımızı ileri sürüyorsun

çekersin kılıcını, gelirsin er meydanına

ak ile kara arasındaki farkı görürüz hep birlikte.

ben artık konularda sidik yarıştırma eyleminden vaz geçtim.

laf atanı düello bölümüne çağırıyorum

seni de çağırdım kabul et

yiyorsa, buyur.

Kılıçdaroğlu'nun haklılığını kanıtlayayım

haaa. tutar da, = iyi de, o Yalçın Küçük'ü haklı görüyor = dersen,

sadece mendil cebimden çıkartacağım, senin tarzında bir eski olay, seni susturmaya fazla bile gelir

hodrimeydan

Mnesitheos
Elit Üye
Ergenekon davasında Yalçın Küçük'ün tutuklanmasını yanlış bulmakla, Yalçın Küçük'ün yıllar önce ettiği sözlerin ne alakası var.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ergenekon davasında Yalçın Küçük'ün tutuklanmasını yanlış bulmakla, Yalçın Küçük'ün yıllar önce ettiği sözlerin ne alakası var.

ağzına sağlık

biz de onu diyoruz

diyoruz

bunlar, sonun başlangıcının hezeyanlarıdır diye.

insan, önce açtığı konunun içeriğine hakim olmalı.

bu, önüne gelen kadınla yatıp, çocuk yapıp, ortalığa atmaya benziyor.

bas konuyu, at ortaya, çekil kenara :D

ohhh. ne güzel wardom beaaahhh :D

Mnesitheos
Elit Üye
ağzına sağlık

biz de onu diyoruz

diyoruz

bunlar, sonun başlangıcının hezeyanlarıdır diye.

insan, önce açtığı konunun içeriğine hakim olmalı.

bu, önüne gelen kadınla yatıp, çocuk yapıp, ortalığa atmaya benziyor.

bas konuyu, at ortaya, çekil kenara :D

ohhh. ne güzel wardom beaaahhh :D
Ya gerçi şuan Yalçın Küçük Atatürk hakkında ne düşünüyor o önemli. Her değişen fikre saygım vardır ve her zaman son düşünceyi baz almak lazım. Büyük ihtimal aynı şeyleri demez şuan. Dese bile bu davayla ilgisi yok ki.

Neyse; videodan yola çıkarak Kılıçdaroğlu Atatürkçü, Yalçın Küçük Atatürk karşıtı, o halde niye savunuyor Küçük'ü mantığı yerleştirilmiş.

Farklı düşündüğümüz her kişiyi istedikleri gibi tutuklasınlar, hatta idam etsinler ses çıkarmayalım mı yani.

Asıl erdem, kendi gibi düşünmeyenlere edilen haksızlıklara bile susmamaktır. Videodaki mantığa uyarlarsak Kılıçdaroğlu da bunu başardı ya helal olsun.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ya gerçi şuan Yalçın Küçük Atatürk hakkında ne düşünüyor o önemli. Her değişen fikre saygım vardır ve her zaman son düşünceyi baz almak lazım. Büyük ihtimal aynı şeyleri demez şuan. Dese bile bu davayla ilgisi yok ki.

Neyse; videodan yola çıkarak Kılıçdaroğlu Atatürkçü, Yalçın Küçük Atatürk karşıtı, o halde niye savunuyor Küçük'ü mantığı yerleştirilmiş.

Farklı düşündüğümüz her kişiyi istedikleri gibi tutuklasınlar, hatta idam etsinler ses çıkarmayalım mı yani.

Asıl erdem, kendi gibi düşünmeyenlere edilen haksızlıklara bile susmamaktır. Videodaki mantığa uyarlarsak Kılıçdaroğlu da bunu başardı ya helal olsun.

hep aynı şeyi söylerim

siyaset bölüm kuralları değişmeli...

takım tutar gibi siyasi parti tutmak yasaktır maddesi,,,,,

takım tutanlara

hem de BÜYÜK hakarettir.

biz tüpçü müpçü tanımaz, yanlış yapanı göndeririz :D

asıl, spor bölümüne şöyle kural koyulmalı :D

siyasi parti partizanlığı yapar gibi takım tutmak yasaktır :D

adalıkadir41
Banned
eywallah...

bahsettiğin kapasite fazlasıyla var

var da; sizlerin tartışmalarda hep yanlarınız ağrıyor, kaçak güreşiyorsunuz.

ülkenin varlığı, birliği, bla bla bla söylemler güzel

bu arada laikliği yalamadan yuttuğun gözümden kaçtı sanma :p

ayrıca...

bir konu açarsın, Kılıçdaroğlu şunu yaptı, bunu dedi dersin,

ona da eywallah

ama

daha açtığın konuyu anlamıyorsun

sana ne diiim ben :D

açtığın konuda, kılıçdaroğlu'nun bir sözü var

o söz de, bir eylem şüphesi üzerine içeri alınan Yalçın Küçük ile ilgili.

ve adam haklı ki; Küçük salıveriliyor.

bu şuna benziyor.

iş laikliğe geldimi, seni alır yerden yere vururum.

iş adamlığa geldimi,,,

zekktiredin lan onu. laikliğe karşıdır... demem

sizin feryadınız, sap ile samanı karıştırma çabalarınızdan kaynaklanıyor.

ayrıca tartışma konusundaki yetersizliğimi ileri sürebiliyorsan

düello diye bir bölüm var

koyarsın tezini oraya,

kırpık kırpık paçavranı atarım ortaya..

yok öyle uzaktan ateş etmek

madem yeterli olmadığımızı ileri sürüyorsun

çekersin kılıcını, gelirsin er meydanına

ak ile kara arasındaki farkı görürüz hep birlikte.

ben artık konularda sidik yarıştırma eyleminden vaz geçtim.

laf atanı düello bölümüne çağırıyorum

seni de çağırdım kabul et

yiyorsa, buyur.

Kılıçdaroğlu'nun haklılığını kanıtlayayım

haaa. tutar da, = iyi de, o Yalçın Küçük'ü haklı görüyor = dersen,

sadece mendil cebimden çıkartacağım, senin tarzında bir eski olay, seni susturmaya fazla bile gelir

hodrimeydan

Hangi hususta düelloya çağırıyorsun. Benim vatanseverliğim ve Atatürk sevgimi mi test edeceksin , buyur aç. Aç önden git geliyorum.

Yoksa Yalçın Küçük'ün haklılığını mı savunacaksın. Terörist başı ile yan yana koyun koyuna yatan bir adamdan bahsediyoruz ve Cumhuriyet Partisinin Genel Başkanı , zavallı adamın avukatlığına soyunuyor, bunu bahsediyoruz. Siz konuyu oradan alıp benim Atatürk sevgime getirdiniz.

Buyurun er maydanı ...

Dediğiniz yere açın konuyu , gelelim. Biz erlerin yetiştiği yerlerden gelmişiz...

Wardom şahit , aç konuyu geliyorum ...

blackpixie
Banned
BDP ye başkan olursa, akp ile kanka olurlar

o yüzden, bırak CHP de kalsın...
Yanlış hatırlamıyorsam mecliste AK partiye anayasa değişikliği konusunda sadece CHP muhalefet etmedi BDP de CHP yle aynı görüşü savunuyordu bu durumda kim kimin kankası oluyor ?

Kabul edin Gila önümüzdeki seçimde hepimiz biliyoruz ki CHP' den tek başına bir cacık olmaz MHP koalisyonu bile yetmeyecek o zaman göreceksiniz AK partiyi hükümetten indirmek için her türlü yola baş vuracaklar CHP-MHP-BDP koalisyonu bile gündeme gelmezse ÇYDD ye üye olacağım :D (Tabi bahçeli ilkesini ve karakterini bir kenara bırakırsa nitekim 2001 de gördük :) )

Tuva
Forum Ustası
1 Aydır wardomda , terbiyesiz , ahlak duşmanı bi clone ATATÜRK'e ağzına gelen lafı söylüyor ve hiçbir AKP li yada o düşünceyi savunan arkdaştan ayıplama çıkmıyor.

1 Aydır ATATÜRK'e hakaret edilirken görmezden gelen , hakaret eden kiişiye + karma veren yada pm den sohbet eden kişiler şimdi bu konu içinde
ATATÜRK'e hakareti konuşurlarsa bunun üzerinden prim yapmaya kalkarlarsa iki yüzlülük yapmış olurlar. Hoş da durmaz..

insafınızı kurusun arkadaşlar.. , Koca 1 ay oldu , ATATÜRK'ü savunan , yada bu küfürbaza yapma diyen bir elin parmağını geçmeyecek kadar insan çıkarken
Konu kılıçtaroğlu olduğunda hepiniz konuşuyorsunuz.

İlk başta kendi çevremizi düzenlememiz , kendimizi düzenlememiz gerekmez mi. ATATÜRK'ü korumaya meraklıydınız neden biriniz küfürler edilirken
2 kelime söylemedi , yapma demedi.. sadece izledi .. O adam söyleyince Sadece bizim ATAMIZ oluyor , KILIÇDAROĞLU söyleyince sizinmi ?
İçten olalım arkadaşlar.. Mevlananın söylediği gibi YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN , YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL..
Bir yol seçin lütfen..

Konuyu beğenmedim.
Amaç KILIÇDAROĞLU nu konuşmak değil , ATANIZI Savunmak olsaydı 1 Aydır herhangi biriniz olsa bize destek verirdiniz.
Yala*aKemal , dalla*aKemal Nickleri alınınca hiç biriniz rahatsızlığınızı adama söylemediniz..

Konu yakışık almamış.. konuya yorum yapan arkadaşlarımın bi çoğunun da içten olduğunu düşünmüyorum..

saygılar..
Deniz dostuma yürekten katılıyorum.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hangi hususta düelloya çağırıyorsun. Benim vatanseverliğim ve Atatürk sevgimi mi test edeceksin , buyur aç. Aç önden git geliyorum.

Yoksa Yalçın Küçük'ün haklılığını mı savunacaksın. Terörist başı ile yan yana koyun koyuna yatan bir adamdan bahsediyoruz ve Cumhuriyet Partisinin Genel Başkanı , zavallı adamın avukatlığına soyunuyor, bunu bahsediyoruz. Siz konuyu oradan alıp benim Atatürk sevgime getirdiniz.

Buyurun er maydanı ...

Dediğiniz yere açın konuyu , gelelim. Biz erlerin yetiştiği yerlerden gelmişiz...

Wardom şahit , aç konuyu geliyorum ...
demek ordan bakınca öyle anlaşılıyor.

sana kıvıran dansöz koymuyorsam, henüz o mertebeye ulaşmadığındandır ;)

Kimsenin ATATÜRK sevgisiyle, imanıyla ilgili eleştirimiz olmaz ( bu, çıkartacağın ilk ders )

Şu Kılıçdaroğlu konusuyla ilgili karalama kampanyasının unsuru olduğundan bahsediyoruz.

Yanlış hatırlamıyorsam mecliste AK partiye anayasa değişikliği konusunda sadece CHP muhalefet etmedi BDP de CHP yle aynı görüşü savunuyordu bu durumda kim kimin kankası oluyor ?

sen bana İstiklal Caddesinde hangi iki partinin kolkola ( mecaz değil. resmen kol kola ) girerek DARBELERE HAYIR yürüyüşü tertiplediğini söyle.

gerisi tıraş.

blackpixie
Banned
sen bana İstiklal Caddesinde hangi iki partinin kolkola ( mecaz değil. resmen kol kola ) girerek DARBELERE HAYIR yürüyüşü tertiplediğini söyle.

gerisi tıraş.

1. Demokratik açılımı CHP-MHP-DTP elbirliğiyle sabote etmediniz mi karşı çıkmadınız mı ?

2. Anayasa taslağına aynı grup karşı çıkmadığımı ?

3. Peki ya sen Gila Darbeye evet mi diyorsun Hayır mı ?

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
böyle uyduruk, çocukça ve..... ( bu kısmını yazmayayım ) sorulara cevap vermiyorum.

bulmuşsunuz osuruktan bir konu, kurufasulye gücüyle onu bunu sorup siyaset bölümünde tırıvırı yapmaya çalışıyorsunuz

gidin, misketinizi oynayın

üstünüzü başınızı da fazlaca tozlamayın, evde zopa yimek te var.

sivil darbecilerin eteğine yapışarak darbeye küfür etmek te neyin nesi?

DARBEYE HAYIR mitinginde DTP ile kolkola İSTİKLAL CADDESİ'nde ben mi yürüdüm de bu soruyu bana sorabiliyorsun?

önce bilgi edinin, sonra ( varsa ) fikirlerinizi koyun buraya.

blackpixie
Banned
böyle uyduruk, çocukça ve..... ( bu kısmını yazmayayım ) sorulara cevap vermiyorum.

bulmuşsunuz osuruktan bir konu, kurufasulye gücüyle onu bunu sorup siyaset bölümünde tırıvırı yapmaya çalışıyorsunuz

gidin, misketinizi oynayın

üstünüzü başınızı da fazlaca tozlamayın, evde zopa yimek te var.

sivil darbecilerin eteğine yapışarak darbeye küfür etmek te neyin nesi?

DARBEYE HAYIR mitinginde DTP ile kolkola İSTİKLAL CADDESİ'nde ben mi yürüdüm de bu soruyu bana sorabiliyorsun?

önce bilgi edinin, sonra ( varsa ) fikirlerinizi koyun buraya.
Boş konuşmayalım lütfen demogojiyede gerek yok bir soru sordum bir cevap istiyorum.

Soru açık ve basit koskoca dedesin herhalde verecek bir cevabın vardır
Ak Parti ve DTP istiklalde Darbeye Hayır eyleminde beraber yürüdü demişsin.
Sen bu konuda hangi görüştesin Gila farklı bir görüşe mi sahipsin ki DTP ve Ak Partinin bu konuda aynı görüşte olması seni bu kadar rahatsız etti ?
Yoksa içimizde hala Darbeyi destekleyenler mi var ?