Atatürke Hakaret Edenin Avukatı

mustione
Banned
Ben Türkiye Cumhuriyetinin Silahlı Kuvvetlerinde on yıla yakın görev almış , bu görevini yaparkende bir toplu iğnenin kıçı kadar dahi olsa vazifesi olan askerlik hizmetine leke sürmemiş biriyim. Atatürkün kurmuş olduğu Cumhuriyeti korumak ve kollamak için görev yaptığım süre zarfında , en ufak bir leke sürdürmemişim , bu gün de sürdürmem.

Patenti sizlerin elinde olduğuna inandığınız Atatürk sevgisi , Cumhuriyetin bakiliği , Vatanın bölünmezliği gibi ulu kavramlarda yukarıda açmış olduğum konuda , benim Cumhuriyetçiliğimi ve Atatürkçülüğümü tartışma konusu yapacak kapasite ve kabiliyette değilsiniz. Üç beş pankart alıp Atam İzindeyiz yazıp ikidebir Anıtkabire çıkarak kartel medyasını çağırıp bakın biz Atatürkü nekadar çok seviyoruz Tubitaka söyleyin bu işin patentini bize versine yakın söylemler ile Atatürkçü olunmaz.

Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde teröriste yardım ve yataklık yapmak yoktur.

Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde ülke topraklarını bölmeye çalışanlar ile seçime girmek yoktur.

Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde koltuğu kaptırmamak için vatan hainleriyle işbirliği yapmak , avukatlığına soyunmak da yoktur.

Siz neye ve kime hizmet ettiğinizi bilmiyorsunuz.Vatanını en çok seven En Büyük Atatürkçüdür. Yalçın Küçüğe avukatlık yapmaya kalkan ise nazarımda Atatürkün kurduğu Cumhuriyete ve ilkelerine ihanet etmiştir.

Söylemle Atatürkçü olunmaz , icraatla olunur.

Atatürkü patentli sevenler...:mad::mad::mad:
soluksuz okuduğum ender yazılardan biri....

apoya başbakan sayın dedi diye demediğiniz laf kalmadı ama gila sayın apo dedi çıtınız çıkmadı...

genel başkanınızda pkknın adamlarından yalçın küçüğe sayın diyor sesiniz çıkmıyor.

vay efendim o eski

vay efendim o ergenekonla ilgili ne alaka

vay efendim vayyyyyy

sen bilmem kaçıncı avukat gila apo teröristlikten değilde ergenekondan dolayı içerde yatarsa ozmn bana kimse sayın aponun haklı bir gerekçeyle tutuklandığını bize izah edemezmi diyeceksin?

neronaga
Elit Üye

apoya başbakan sayın dedi diye demediğiniz laf kalmadı ....
siz bu konuda birşey dediniz mi?

konuya gelince kim kimin avukatı ,kim kimin savcısı, kim kimin şakşakçısı umurumda bile değil. Partiler üstü yaşamalıyızki hepsi adam gibi adam olsun... Bu toprakların ve tarihinin hakettiği düzeyde parti yok bu memlekette; insanları söylemiyorum ki zaten hakettiğimiz şekilde yaşıyoruz..

- Yönetici düzenlemesi: :
SpyKiLL3R
Çırak
Boş konuşmayalım lütfen demogojiyede gerek yok bir soru sordum bir cevap istiyorum.

Soru açık ve basit koskoca dedesin herhalde verecek bir cevabın vardır
Ak Parti ve DTP istiklalde Darbeye Hayır eyleminde beraber yürüdü demişsin.
Sen bu konuda hangi görüştesin Gila farklı bir görüşe mi sahipsin ki DTP ve Ak Partinin bu konuda aynı görüşte olması seni bu kadar rahatsız etti ?
Yoksa içimizde hala Darbeyi destekleyenler mi var ?
soruya ben şöyle bir yanıt verebilirmiyim.

darbeyi desteklemiyorum ama tutupta teröristlede kol kola girip bunu desteklemediğimi ifade etmiyorum.

buda bana şunu gösterir açık ve net şekilde
akp+dtp=pkk

Kılıçtaroğlu'na gelince "kan kanla yıkanmaz"mışşş. daha başa gelmeden ki geleceği bile meçhulken geri adım attığını görür gibiyim.

BedliS
Forum Ustası
soruya ben şöyle bir yanıt verebilirmiyim.

darbeyi desteklemiyorum ama tutupta teröristlede kol kola girip bunu desteklemediğimi ifade etmiyorum.

buda bana şunu gösterir açık ve net şekilde
akp+dtp=pkk

Kılıçtaroğlu'na gelince "kan kanla yıkanmaz"mışşş. daha başa gelmeden ki geleceği bile meçhulken geri adım attığını görür gibiyim.
AKP+ DTP = pkk

güzel tespit ufak kardeşim... Bu bölüm için daha toysun ne bilim belki clonsun :D:D:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Boş konuşmayalım lütfen demogojiyede gerek yok bir soru sordum bir cevap istiyorum.

Soru açık ve basit koskoca dedesin herhalde verecek bir cevabın vardır
Ak Parti ve DTP istiklalde Darbeye Hayır eyleminde beraber yürüdü demişsin.
Sen bu konuda hangi görüştesin Gila farklı bir görüşe mi sahipsin ki DTP ve Ak Partinin bu konuda aynı görüşte olması seni bu kadar rahatsız etti ?
Yoksa içimizde hala Darbeyi destekleyenler mi var ?
yooo.. sadece kim yürüdü dedim :D

madem kimin yürüdüğünü biliyorsun

daha ne diye kanka arıyorsun ki :D

ne senin bilgin yeter darbeleri tartışmaya

ne fikrin..

bana tayyipin ağzıyla post kasmayın

varsa fikriniz, atın ortaya

memleketin açlık sorunu var

işsizlik sorunu var

pahalılık sorunu var. dünyanın en pahalı benzini, elektriğini kullanıyor

en ağır vergilerini veriyoruz

osuruğumuzdan bile vergi alıyorlar neredeyse

darbe marbe gibi laflarla gündemi kaynatmak isteyenlere hak ta vermiyor değilim

bu memlekette bunlara inanan bunca insan varsa,

elbette onları sazanlayacak birileri de olacaktır.

konunun dışına çıkmayın.

çok istiyorsanız, açın darbelerle ilgili bir konu, onu da bulaştırın yüzünü.... şey yani.. tartışalım demek istedim :p

edit: blackpixi isimli wuser de, cevap verilmeyecekler listesine dahil edilmiştir.

önce sorulara cevap verme erdemini göstereceksiniz, sonra cevap isteyeceksiniz

yok öyle üç kuruşa beş köfte..

gila apo teröristlikten değilde ergenekondan dolayı içerde yatarsa ozmn bana kimse sayın aponun haklı bir gerekçeyle tutuklandığını bize izah edemezmi diyeceksin?

aynen öyle..

adam terörist.

adamı hırsızlıktan içeri atamazsın.

adam terörist.

tecavüzden de içeri atamazsın

elinde kaynak olacak, kanıt olacak.

işinize gelmiyor olabilir ama malesef demokrasilerde durum budur.

Yalçın Küçük pkk ile oturup yemek yemiştir.

suçsa, Dir Mengir Dengir Fırat ta içeri atılmalıdır.

Yalçın Küçük pkk kampını ziyaret etmiştir.

suç unsuru varsa, bu yüzden içeri alınmalıdır.

ama Yalçın Küçük'ü, bir suçtan unsurlandıramayıp, başka bir unsurdan içeri atamazsınız.

örnek verelim...

Başbakan için kalpazanlık dosyası var mecliste

siz, dokunulmazlığı var da, kalpazanlıktan yargılanamıyor diye tutup başbakanı tecavüzden içeri atamazsınız

atmaya kalkarsanız, yine çıkar, birileri bu haksızlığı ortaya koyar

sap ile samanı karıştırmamayı öğrendiğiniz zaman

demokrasiyle yaşamayı da öğreneceksiniz

SpyKiLL3R
Çırak
AKP+ DTP = pkk

güzel tespit ufak kardeşim... Bu bölüm için daha toysun ne bilim belki clonsun :D:D:D
herhalde benim junior'dan bahsediyosun abisi daha ona klavye kullanmayı öğretmedim öğreteyim sen onunla muhattab olursun.

toyluk mesaj sayısına bakılarak belirleniyorsa maalesefki toyum ama kişilik ve zekaya göreyse bence fazla şansınız zorlama :)

forumda dikkat ettim bi clondur gidiyor :)

BedliS
Forum Ustası
herhalde benim junior'dan bahsediyosun abisi )

Junior derken neden bahsediyorsun anlamadım , Ben sizden bahsetmiştim

..

edit: spykiller. seni kızartmalarına kıyamayıp, sadece dengeleyecek kadar + k vermiştim.

pişman oldum.

Birde kalkıp demezmisin clonlara karma vermeyin küfür edenlere karma vermeyin diye... Azcık yandaşın oldumu basıyorsun artıyı birde ortaya çıkmasın diye edit peh peh peh

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ben hiç birşeyi anlamam da

Kılıçdaroğlu'ndan bu kadar korkmanızı, çekinmenizi iyi anlıyorum..

anlıyorum da, çaresi yok. adam gümbür gümbür geliyor.

haaa. merak etmeyin.

yamuk yaptığı zaman, buralarda onu da yine BİZ çizeriz.

siz bize kankalık yapmaya kalkarsınız da,

partizanlıklarınızı yüzünüze yüzünüze yine BİZ vururuz ;)

bizim partimiz yoktur

klasik sözdür ama,

MÜHİM OLAN VATAN, GERİSİ TEFERRUAT tır.

siz bunu anlamazsınız...

edit: spykiller. seni kızartmalarına kıyamayıp, sadece dengeleyecek kadar + k vermiştim.

pişman oldum.

aykan67
Banned
ben hiç birşeyi anlamam da

Kılıçdaroğlu'ndan bu kadar korkmanızı, çekinmenizi iyi anlıyorum..

anlıyorum da, çaresi yok. adam gümbür gümbür geliyor.

haaa. merak etmeyin.

yamuk yaptığı zaman, buralarda onu da yine BİZ çizeriz.

siz bize kankalık yapmaya kalkarsınız da,

partizanlıklarınızı yüzünüze yüzünüze yine BİZ vururuz ;)

bizim partimiz yoktur

klasik sözdür ama,

MÜHİM OLAN VATAN, GERİSİ TEFERRUAT tır.

siz bunu anlamazsınız...

pişman oldum.
yok be dede kılıçtaroğluda fayda etmez bu ülkeye :) bu ülkeye yumruğunu vurup ses getirecek dürüst adam lazım
bu ülke ne çekti ise dinci ve laik görünüpte saman altından su yürütenlerden çekti
Adam gibi sağlam bi parti gelmediki ne çalsın ne çırpsın sadece çalışsın bak o zaman ne saldırı olur ne bişi
Büyüklerim hep derdi alakasız olacak fakat
eğer kadınlar çalışmazsa boş durursa oturur dedikodu yapar onunda kimseye faydası yoktur diye ama çalışırsa dedikoduya zaman ayıramaz hem günaha girmez hemde faydalı iş yapar .Türkiye bütünü ile gelişiyorsa çalısan bir ülke olması lazım oturan değil..çalan çırpan değil
neyse eski toprak eski topraktır doğru sözlüdür...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Birde kalkıp demezmisin clonlara karma vermeyin küfür edenlere karma vermeyin diye... Azcık yandaşın oldumu basıyorsun artıyı birde ortaya çıkmasın diye edit peh peh peh

senin iftira atmakta mahir olduğunu biliyordum ama

terbiyesiz olduğunu yeni öğrenmiş bulunuyorum.

1- clone lara karma atmayın dediğim bir tek postumu getir, forumu terk edeyim.

yaklaşık 18 000 postumun içinde bir tek böyle kelime bulamazsınız.

2- küfürlü posta değil, daha önceki postlarından birine, o da tam güç değil, sadece 6611 karma verdim, verirken de ( bari bir fazlan olsun ) dedim.

3- küfürlü posta veya yandaşa karma bastığımı söylemen ayrıca terbiyesizliktir, iftira demiyorum çünkü senin bana en az 50 tane ( yazıyla ELLİ ) iftiranı bulur, ortaya koyarım. bunun için beni düelloya çağırmanın yeterli olduğunu sana daha önce de söylemiştim, şimdi de tekrarlıyorum.

4- benimle hiç bir konuda sidik yarışına girmeni tavsiye etmem

2 hafta sonra size uzaklardan bol bol göndereceğim resimlerde de görebileceğiniz gibi, iyi bira içerim. depo her daim doludur.

BedliS
Forum Ustası
senin iftira atmakta mahir olduğunu biliyordum ama

terbiyesiz olduğunu yeni öğrenmiş bulunuyorum.

1- clone lara karma atmayın dediğim bir tek postumu getir, forumu terk edeyim.

yaklaşık 18 000 postumun içinde bir tek böyle kelime bulamazsınız.

2- küfürlü posta değil, daha önceki postlarından birine, o da tam güç değil, sadece 6611 karma verdim, verirken de ( bari bir fazlan olsun ) dedim.

3- küfürlü posta veya yandaşa karma bastığımı söylemen ayrıca terbiyesizliktir, iftira demiyorum çünkü senin bana en az 50 tane ( yazıyla ELLİ ) iftiranı bulur, ortaya koyarım. bunun için beni düelloya çağırmanın yeterli olduğunu sana daha önce de söylemiştim, şimdi de tekrarlıyorum.

4- benimle hiç bir konuda sidik yarışına girmeni tavsiye etmem

2 hafta sonra size uzaklardan bol bol göndereceğim resimlerde de görebileceğiniz gibi, iyi bira içerim. depo her daim doludur.

Hacı sana bir kere bilmeden iftira attım :D o da beni kandırdılar yeniydim :D

Haricinde aç düvelloya konuyu geliyorum.... Tehdit yok icraat lazım

BedliS
Forum Ustası
yahu tayyip sizin oyunuzla iktidara gelip, sizin cebinizden çaldıklarıyla kendi çocuklarını besleyip sülalece köşeyi dönüyor yahu bu adam bize naapıyor demiyorsunuz:)

yağlık kazıktan zevkmi alıyorsunuz, hoşunuzamı gidiyor hergün hergün yemek...

Adamın biri çıkıp sizi bunlardan kurtarıcam diyo...bu adam ne der acaba diye bakmak yerine saldırıyorsunuz ki, daha iktidar oldu olmadı belli değil..

Chpliler bile sizin kadar inanmıyordur bu adamın iktidar olacağına:)...

Zannedersem tayyip çobanınız başbakanlıktan düşerse ortada kalırsınız, kimse size sahip çıkmaz, nereye gitceğinizi, ne söyleyeceğinizi bilemezsiniz ondan korkuyorsunuz..

Korkma be bedlis...size çobanmı yok...:)
hakaretlerİnİ sana mİslİ İle İade edİyorum[

DuKe
Forum Ustası
yahu tayyip sizin oyunuzla iktidara gelip, sizin cebinizden çaldıklarıyla kendi çocuklarını besleyip sülalece köşeyi dönüyor yahu bu adam bize naapıyor demiyorsunuz:)

adamın biri çıkıp sizi bunlardan kurtarıcam diyo...bu adam ne der acaba diye bakmak yerine saldırıyorsunuz ki, daha iktidar oldu olmadı belli değil..

CHPliler bile sizin kadar inanmıyordur bu adamın iktidar olacağına:)...

zannedersem tayyip çobanınız başbakanlıktan düşerse ortada kalırsınız, kimse size sahip çıkmaz, nereye gitceğinizi, ne söyleyeceğinizi bilemezsiniz ondan korkuyorsunuz..

korkma be Bedlis...size çobanmı yok...:)
Postunla bir çok kişiyee hakaret edip koyunlukla itham ediyorsun editlemeni tavsiye ederim, ban sebebidir bilakis...

adalıkadir41
Banned

adamın biri çıkıp sizi bunlardan kurtarıcam diyo...bu adam ne der acaba diye bakmak yerine saldırıyorsunuz ki, daha iktidar oldu olmadı belli değil..

CHPliler bile sizin kadar inanmıyordur bu adamın iktidar olacağına:)...

zannedersem tayyip çobanınız başbakanlıktan düşerse ortada kalırsınız, kimse size sahip çıkmaz, nereye gitceğinizi, ne söyleyeceğinizi bilemezsiniz ondan korkuyorsunuz..

korkma be Bedlis...size çobanmı yok...:)

Seni şikayet ediyorum , bu hakaret aynı zamanda banadır.Terbiyesizleşmenin lüzumu yoktur.

Forumda bir çıban başı gibi her tarafa saldırmaktan nasıl bir keyif alıyorsun...:mad:

gorkem
Forum Ustası

Seni şikayet ediyorum , bu hakaret aynı zamanda banadır.Terbiyesizleşmenin lüzumu yoktur.

Forumda bir çıban başı gibi her tarafa saldırmaktan nasıl bir keyif alıyorsun...:mad:
valla hakaret etmemiştim aslındada editleriz sorun diil...
sadece koyunların çobanı olmaz çünkü..
koyun lafını nerden çıkardılar onuda anlamadım gerçide..

neyse düzelttim mesajı.....

intelligence
Banned

Kılıçdaroğlu daha dün geldi başa Gıla merak etme konu bulmakta güçlük çekmeyiz:D
Vatansever Kılıçdaroğlu Pkk ya af ister.
Vatansever Kılıçdaroğlu Pkk lı Yalçın Küçüğü can siperane savunur.
Vatansever Kılıçdaroğlu Hayır verin arkasından genel af getireyim der.
Vatansever Kılıçdaroğlu :cool:

Aşağıdaki konudan devamla:)
http://www.wardom.org/showthread.php?t=419233