mustione
Banned
soluksuz okuduğum ender yazılardan biri....Ben Türkiye Cumhuriyetinin Silahlı Kuvvetlerinde on yıla yakın görev almış , bu görevini yaparkende bir toplu iğnenin kıçı kadar dahi olsa vazifesi olan askerlik hizmetine leke sürmemiş biriyim. Atatürkün kurmuş olduğu Cumhuriyeti korumak ve kollamak için görev yaptığım süre zarfında , en ufak bir leke sürdürmemişim , bu gün de sürdürmem.
Patenti sizlerin elinde olduğuna inandığınız Atatürk sevgisi , Cumhuriyetin bakiliği , Vatanın bölünmezliği gibi ulu kavramlarda yukarıda açmış olduğum konuda , benim Cumhuriyetçiliğimi ve Atatürkçülüğümü tartışma konusu yapacak kapasite ve kabiliyette değilsiniz. Üç beş pankart alıp Atam İzindeyiz yazıp ikidebir Anıtkabire çıkarak kartel medyasını çağırıp bakın biz Atatürkü nekadar çok seviyoruz Tubitaka söyleyin bu işin patentini bize versine yakın söylemler ile Atatürkçü olunmaz.
Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde teröriste yardım ve yataklık yapmak yoktur.
Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde ülke topraklarını bölmeye çalışanlar ile seçime girmek yoktur.
Atatürkün kurduğu partinin kuruluş felsefesinde koltuğu kaptırmamak için vatan hainleriyle işbirliği yapmak , avukatlığına soyunmak da yoktur.
Siz neye ve kime hizmet ettiğinizi bilmiyorsunuz.Vatanını en çok seven En Büyük Atatürkçüdür. Yalçın Küçüğe avukatlık yapmaya kalkan ise nazarımda Atatürkün kurduğu Cumhuriyete ve ilkelerine ihanet etmiştir.
Söylemle Atatürkçü olunmaz , icraatla olunur.
Atatürkü patentli sevenler...
apoya başbakan sayın dedi diye demediğiniz laf kalmadı ama gila sayın apo dedi çıtınız çıkmadı...
genel başkanınızda pkknın adamlarından yalçın küçüğe sayın diyor sesiniz çıkmıyor.
vay efendim o eski
vay efendim o ergenekonla ilgili ne alaka
vay efendim vayyyyyy
sen bilmem kaçıncı avukat gila apo teröristlikten değilde ergenekondan dolayı içerde yatarsa ozmn bana kimse sayın aponun haklı bir gerekçeyle tutuklandığını bize izah edemezmi diyeceksin?