Atatürkün resmi olmayan para

mavimelek68
Daimi Üye
Günaydınlar arkadaşımdan gelen mesajı paylaşıyorum...Arkadaşlar bugün bir iş yeri bozuk para olarak şu ne parası olduğu belli olmayan Atatürk resimsiz 1 ₺ verdi parayı değiştirmelerini isteyince o yeni lira dedi üzerinde Atatürk resmi olmayan hiçbir para benim için geçerli değildir değiştirin ya da ben çöpe atacağım dedim bunun üzerine mağaza müdürü geldi ve elimi sıkarak tebrik etti çoğu kişi almıyor ve bankaya iade ediyoruz dedi eğer almazsak bu paralar merkez bankasına geri gidecek sayımız hiç de az değil..

T@M@Y
Forum Ustası
sık sık yapıyorlar zamanında Türkçe olimpiyatları için basılmıştı. O zamanda ne olacak canım Muhterem hoca efendi bizi tüm dünyada temsil ediyor bu da hatıra parası demişlerdi. Aynı hocanın ve yardakçılarının yapmaya çalıştığı darbenin de hatıra parasını bastılar.
Çeşitli yöntemlerle o günü anabilirsin. fakat neden durmadan para ile uğraşıyorlar anlamadım.

mydos
Forum Ustası
Türkçe olimpiyadları için
bir ara basmışlardı ama

tedavüle sürmeleri mümkün değil :(

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Atatürk'ün resmi parada olsa ne olacak olmasa ne olacak kaç kişi Atanın düşünce sistemi biliyor ? Yaptıklarını kaç kişi araştırdı ? En basit inden kaç kişi nutuk eserini okudu anca işe alımlarda soruluyor diye Atatürk'ün ilkelerini sayarız icerigini sorsalar gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaliriz.

nurallahordu
Forum Kalfası
Günaydınlar arkadaşımdan gelen mesajı paylaşıyorum...Arkadaşlar bugün bir iş yeri bozuk para olarak şu ne parası olduğu belli olmayan Atatürk resimsiz 1 ₺ verdi parayı değiştirmelerini isteyince o yeni lira dedi üzerinde Atatürk resmi olmayan hiçbir para benim için geçerli değildir değiştirin ya da ben çöpe atacağım dedim bunun üzerine mağaza müdürü geldi ve elimi sıkarak tebrik etti çoğu kişi almıyor ve bankaya iade ediyoruz dedi eğer almazsak bu paralar merkez bankasına geri gidecek sayımız hiç de az değil..
var mı foto