siyahizm
Forum Kalfası
Selam arkadaşlar 
Şöyle bir sorunum var. Benim makineye ati sürücülerini kuramıyorum.Ubuntu forumlarını dolaştım,denedim olmadı.Yabancı dil olmadığı için de diğer forumlardan da bir şey çıkmadı çıkartamadım. Neyse asıl konu benim laptop'a ati sürücülerini kuramamam
Laptop Model: Dell inspiron 1501
Kullanılan dağıtım: Back Track 5 R3 (Gnome)
lspci çıktısı:
Ati'nin kendi sitesinden sürücüleri indirmeyi denedim genellikle kurulum sırasında hata verdi bazılarıda kurulurken hata verdi.Belki de uygun sürücüyü bulamadığımdan ya da uygun biçimde kuramadığımdandır.
Arkadaşlar gerekirse sistemi yeniden kurarım çünkü bazı değişiklikler olmuştur muhtemelen örneğin fglrx'i kurmaya çalıştığımda hata veriyor.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Şöyle bir sorunum var. Benim makineye ati sürücülerini kuramıyorum.Ubuntu forumlarını dolaştım,denedim olmadı.Yabancı dil olmadığı için de diğer forumlardan da bir şey çıkmadı çıkartamadım. Neyse asıl konu benim laptop'a ati sürücülerini kuramamam
Laptop Model: Dell inspiron 1501
Kullanılan dağıtım: Back Track 5 R3 (Gnome)
lspci çıktısı:
Kod:
01:05.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RS482 [Radeon Xpress 200M]
Arkadaşlar gerekirse sistemi yeniden kurarım çünkü bazı değişiklikler olmuştur muhtemelen örneğin fglrx'i kurmaya çalıştığımda hata veriyor.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
- Yönetici düzenlemesi: :