Aviradan Kampanya | 90 Gün Ücretsiz Key | Avira Personal & Avira Security Suite

exe_genesis
Çırak
ınternet securıty adından anlayacagın uzere ınternetle alakalı savunma yapar antıvırusse ınternete dokunmaz ama bılgısayarında guvenlıgını saglar sonuc olarak antıvırus yuklemen daha mantıklı ınternetten kaptıgın hersey sonuc olarak bılgısayarına bulasacak

bu arada nod 32den kat be kat ıyı avıra bedava surumu de gayet basarılı paralısı daha da bır basarılı saygılar ıyı calısmalar
ikisi aynı anda çalışmaz mı. mesela hem internet güvenliği hemde antivirus olsa

ksk_hakan2008
Daimi Üye
Önemli

Yorumlar geniellikle Antivir' in iyi oldu yönünde. Size bir tevsiyede bulunucam. En iyi antivirüsü hiç aramayın. Eğer pcnizi gerçekten korumak istiyorsanız Mks_Vir 2005 kulanın. Piyasadaki hiçbir antivirüs bunun kadar iyi koruma sağlıyamıyor. Tek sakıncası 1 Gb ram altındaki pclerde biraz kasıyor. Nedeni çok derin analizli tarama yapmasıdır. Piyasada tanımadığı virüs yok denecek kadar az. En iyi antivirüs denilen KAspersky 7' yi kaldırdım. Bunu kurdum 25 tane virüs buldu. Haçbirini silmekte zorlanmadı. Antivir Alman Panzeri ise Mks_Vir 2005 Polonyalı Panzeri. Bu antivirüs polanyalı Arcabit şirketi tarafından hazırlanmıştır. Piyasadaki antivirüslerin çoğunu denedim bunun kadar iyisini görmedim. Forumda serialleri ile mevcuttur. Arama yapmanız yeterli.

Antivir' de diğer antivirüslerle karşılaştırdığımızda iyi bir antvirüs. KAsperden biraz daha iyi. ZAten NOd32 İle hiç karşılaştırmıyorum :D

Not: Amacım hiçbir antivirüsü kötülemek değil. SAdece iyi antivirüs arıyorsanız önerimi göz önünde bulundurun derim.

SAygılar.....

@01_YILMAZ_01@
Hızlı Çırak
Yapamamissiniz, programi kurarken key istiyor. Orada browse diye bir secenek var. Oraya tiklayip, verdigim keyi bulun.

yasın kardesım senın dedıgın gıbı almanca olarak kurulumu yaptım ve 11.02.2012 e kadar lısanslı dıyor ama kara lısteye alınmıstır da dıyor.buna nasıl bı formul yaparız tam olarak bı acıklamasını yaparsan super olur vallaha,saygılar

@01_YILMAZ_01@
Hızlı Çırak
Yapamamissiniz, programi kurarken key istiyor. Orada browse diye bir secenek var. Oraya tiklayip, verdigim keyi bulun.

evet kardes orada browse yazıyor ve tıkladıgında pc dekı dosyalardan senın vermıs oldugun key ı bulup tıklıyom ve kendı yukluyor.kurulum bıttıkten sonra guncelleme yaparken de key ınız gecersızdır lutfen avıra ıle ıletısıme gecınız dıyor.almanyada dogup buyudugum ıcın almancayı da cok cok ıyı anlayıp konusuyorum.olmazsa resımlı olarak anlatım yapabılırmısın acaba??? tesekkurler.yoksa senın vermıs oldugun key ıngılızce ıcın gecerlı mı???alman sıtelerınde de 2012 e kadar gecerlı olan keyın kapatıldıgını da yazıyolar kullananlar

@01_YILMAZ_01@
Hızlı Çırak
evet kardes orada browse yazıyor ve tıkladıgında pc dekı dosyalardan senın vermıs oldugun key ı bulup tıklıyom ve kendı yukluyor.kurulum bıttıkten sonra guncelleme yaparken de key ınız gecersızdır lutfen avıra ıle ıletısıme gecınız dıyor.almanyada dogup buyudugum ıcın almancayı da cok cok ıyı anlayıp konusuyorum.olmazsa resımlı olarak anlatım yapabılırmısın acaba??? tesekkurler.yoksa senın vermıs oldugun key ıngılızce ıcın gecerlı mı???alman sıtelerınde de 2012 e kadar gecerlı olan keyın kapatıldıgını da yazıyolar kullananlar
olmazsa set up ve key ıle baraber koyabılırmısın yukleyeyım.belkı de farklı surumde de denemıs olabılırım

_BaCKDOoR_
Elit Üye
Avira Premium Security Suite

From € 39.95
Inclusive € 5,- contribution to the Auerbach Foundation

AntiVir
AntiAd/Spyware
AntiPhishing
AntiRootkit
AntiDrive-by
AntiBot
EmailScanner
WebGuard
RescueSystem
BackupSystem
AntiSpam
FireWall
GameMode
sadece 5-6 fark var:D sistem yedeği alma oyunmodu antispam webkalkanı sistem kurtarma bnm gördüğüm farklar ama premium yeterli olucaktır security suite ler herzaman kasar sistemi gerek yok:)