nasıl hikaye olmuş?ben kullanıyorum.sorun yok!12 yıLLık Key hikaye oLmus
nasıl hikaye olmuş?ben kullanıyorum.sorun yok!12 yıLLık Key hikaye oLmus
ikisi aynı anda çalışmaz mı. mesela hem internet güvenliği hemde antivirus olsaınternet securıty adından anlayacagın uzere ınternetle alakalı savunma yapar antıvırusse ınternete dokunmaz ama bılgısayarında guvenlıgını saglar sonuc olarak antıvırus yuklemen daha mantıklı ınternetten kaptıgın hersey sonuc olarak bılgısayarına bulasacak
bu arada nod 32den kat be kat ıyı avıra bedava surumu de gayet basarılı paralısı daha da bır basarılı saygılar ıyı calısmalar
yasın kardesım senın dedıgın gıbı almanca olarak kurulumu yaptım ve 11.02.2012 e kadar lısanslı dıyor ama kara lısteye alınmıstır da dıyor.buna nasıl bı formul yaparız tam olarak bı acıklamasını yaparsan super olur vallaha,saygılarYapamamissiniz, programi kurarken key istiyor. Orada browse diye bir secenek var. Oraya tiklayip, verdigim keyi bulun.
evet kardes orada browse yazıyor ve tıkladıgında pc dekı dosyalardan senın vermıs oldugun key ı bulup tıklıyom ve kendı yukluyor.kurulum bıttıkten sonra guncelleme yaparken de key ınız gecersızdır lutfen avıra ıle ıletısıme gecınız dıyor.almanyada dogup buyudugum ıcın almancayı da cok cok ıyı anlayıp konusuyorum.olmazsa resımlı olarak anlatım yapabılırmısın acaba??? tesekkurler.yoksa senın vermıs oldugun key ıngılızce ıcın gecerlı mı???alman sıtelerınde de 2012 e kadar gecerlı olan keyın kapatıldıgını da yazıyolar kullananlarYapamamissiniz, programi kurarken key istiyor. Orada browse diye bir secenek var. Oraya tiklayip, verdigim keyi bulun.
olmazsa set up ve key ıle baraber koyabılırmısın yukleyeyım.belkı de farklı surumde de denemıs olabılırımevet kardes orada browse yazıyor ve tıkladıgında pc dekı dosyalardan senın vermıs oldugun key ı bulup tıklıyom ve kendı yukluyor.kurulum bıttıkten sonra guncelleme yaparken de key ınız gecersızdır lutfen avıra ıle ıletısıme gecınız dıyor.almanyada dogup buyudugum ıcın almancayı da cok cok ıyı anlayıp konusuyorum.olmazsa resımlı olarak anlatım yapabılırmısın acaba??? tesekkurler.yoksa senın vermıs oldugun key ıngılızce ıcın gecerlı mı???alman sıtelerınde de 2012 e kadar gecerlı olan keyın kapatıldıgını da yazıyolar kullananlar
aslında bu avira nın her zamn yaptığı bir şey insnları iyice alıştırıp bağımlısı yapıyor bence en iyisi aviraBu aslında avira nın kalitesini kaybediceğine dair bir mesaj aslında..
Yine Kasper parsayı götürücek.. Nod 32 zaten iyice bozdu..