(-S-A-S-24-) Forum Ustası 21 Kasım 2008 #3 Yazık olmuş, güzelim hayvanlara eziyet etmekten başka bir işe yaramayan insancıklara, ne denir .
misafir910 Forum Kalfası 21 Kasım 2008 #5 Üffff Dil en hassastır.Pili bile dili değirdiğinizde acı belli,iyi Can çekişmiş kömür gibi olmuş ağzı yazık sebebide tamamen insanlık.
Üffff Dil en hassastır.Pili bile dili değirdiğinizde acı belli,iyi Can çekişmiş kömür gibi olmuş ağzı yazık sebebide tamamen insanlık.
TomSawyer Forum Kalfası 21 Kasım 2008 #8 hayvana yazık olmuş...ama geyiklik bir konu değil sanırım...Saygılar..
m0liver Forum Ustası 21 Kasım 2008 #9 1- Konunun geyikle ilgisi var mı? 2- Adam sanki hatıra fotoğrafı çektirmiş.
Flagellum Dei Forum Ustası 21 Kasım 2008 #14 harbi bende girince geyiklik bişey sandım ama kötü bir görüntü yazık
SylarGray. Banned 21 Kasım 2008 #15 S.A.S.24 demiş ki: Yazık olmuş, güzelim hayvanlara eziyet etmekten başka bir işe yaramayan insancıklara, ne denir . Hepsini görmek için tıklayın... Resim çektirmiş bide.. Bu arada avatarın tanıdık geldi
S.A.S.24 demiş ki: Yazık olmuş, güzelim hayvanlara eziyet etmekten başka bir işe yaramayan insancıklara, ne denir . Hepsini görmek için tıklayın... Resim çektirmiş bide.. Bu arada avatarın tanıdık geldi
intelligence Banned 21 Kasım 2008 #16 Arkadaşlar bu işi adamın yaptığını zannetmiyorum. Sanki Elektrik görevlisiymiş gibi geldi. Bence ayı burnunu üzerine lazım olmayan işlere sokmuş. Fazla meraktan yani....
Arkadaşlar bu işi adamın yaptığını zannetmiyorum. Sanki Elektrik görevlisiymiş gibi geldi. Bence ayı burnunu üzerine lazım olmayan işlere sokmuş. Fazla meraktan yani....