BackTrack 4 Final Kurulumu Resimli

neversayriver
Çırak
Birşey daha var, bactrack ile internete girebiliyorum. Bu benim bryerlerde yanlış yapabilecegmi gösterir mi yoksa internete bağlanmam normal mi?

neversayriver
Çırak
Wireless çalışıyor mu peki derken tam anlamadım ama çalışıyor, yani internete wireless sayesinde giriyorum zaten.

Vicarious
Forum Ustası
Önceden tanımadı demiştiniz o yüzden sordum..
Demek ki otomatik tanımış..
Bilgisayara restart atınca çalışmış..?

neversayriver
Çırak
evet çalışıyor. Ancak command kısmında iken kartımı görmüyor işte. Bu da birsonraki adımları yapmama engel oluyor [paket toplama ] . Olmazsa resim ekleyebilirm isterseniz..

thetuders
Cool Çırak
valla dediğinin aynısı yaptım adapterim realtek rtl8187 virtual netvork editörden de gösterdim fakat hala görmüyor.. aırmon-ng start wlan0 komutunu verdiğimde sonuç hüsran ne yapmam gerek..

vedatyildirim87
Çırak
iyi günler benim de birkaç sorum olacaktı benim wlan chipset atheros. bactrack cd bootla çalıştırdığımda sorunsuz çalışıyor ama vmwareden açtığımda kartı da görmüyor internete de girmiyor. virtualbox denedim bu sefer de internete giriyor ama wlan0 falan çıkmıyor ayrıca kartı da görmüyor ama internete giriyor. kafam iyice karıştı yardımcı olur musunuz. son bişey daha. cd bootla ya da sanal makineyle backtracka girdiğimde ordan benim c ya da d sürücüsüne nasıl girebilirm çünkü bende 28 gb lik wordlist var onu göstermem lazım. günlerce aradım bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

haspican
Çırak
Selamın Aleyküm Az önce backtarckı kurmaya calıstım fakat k.adı ve şifreyi girdikten sonra bt diye bir bölüm cıkıyor "/etc/init.d/networking start" not fie found hatasi aliyorum ayrica startx yazıp enter cektiğimde ise Connettion reset by peer hatasi aliyorum sizce bu karmaşık sorunun sebebi nedir bir türlü işin içinden cıkamadım arkadaşlar