BackTrack 4 Final

Warlocksk
WarrioR

Final BackTrack 4 ile beraber genişletilmiş depo, çeşitli özel araç grupları ve yeni bir Kernel geliyor.

Buradan indirebilirsiniz.

yenimsin
Çırak
merhaba arkadaşlar benim çok acil yardıma ihtiyacım var lütfen bir yardım edin

ben backtrack 4 ü kurdum pc ye yukledim sonra windows7 kullandıgım için windoes7 ye tekrar dönmek istiyorum pc açılırken backtrack 4 geliyor lütfen yardım edin

önceki bilgisayarımı istiyorum ben o kadar bilgilerim vardı içinde :///////

Volatile.
Daimi Üye
@yenimsin

Sanırım direk okumadan kurdun :) Eğer disk bölümlemesi yapmadıysan windows olan bölüm gitmiştir...(Sanırım öyle manuel bölümleme şeçmediysen)

Olaki

Eğer bölümlediysen muhtemelen grub'ta sorun var /etc/grub.lst veya /boot dizini altında grub.conf'u düzenlemen gerek. Birde alternatif olarak fstab'ı kontrol et :)

security-force
Çırak
backtrack4ü ayrı bi partitiona kurmak_?

selam arkadaşlar.şimdi benim hdd 3e bölünmüş durumda.birinde xp yüklü diğerinde bilgilerim var öbürkünede bt4 final'i kurmak istiyorum.backtrack'in boş bi partitionu tanıması için disk yönetiminden sonuncu partitionu mantıksal sürücüden kaldırıp bölümlenmemiş alan olarak yaptımki direk onu tanısın ve ona kursun diye.bt'yi taktım snra benim o sonuncu partitionu gördü ama ona kurmak istediğmde hata verdi.bi ayarlama yaptım ve kuruldu.fakat yeniden başlattığımda bana seçenek olarak sadece bt4 ü veriyor.yani windows'u görmüyor.fakat backtracke girip partition manager'e girip baktığımda diğer diskleri görüyor ve ne kadar dolu olduğunu alanda gösteriyor ama açılışta bana sadece linux seçeneğini veriyor yani windows seçeneğini ermiyor.fakat eminimki windowsta var ve zaten görüyorda fakat giremiyorum.yardımcılarını bekliyorum

Vicarious
Forum Ustası
selam arkadaşlar.şimdi benim hdd 3e bölünmüş durumda.birinde xp yüklü diğerinde bilgilerim var öbürkünede bt4 final'i kurmak istiyorum.backtrack'in boş bi partitionu tanıması için disk yönetiminden sonuncu partitionu mantıksal sürücüden kaldırıp bölümlenmemiş alan olarak yaptımki direk onu tanısın ve ona kursun diye.bt'yi taktım snra benim o sonuncu partitionu gördü ama ona kurmak istediğmde hata verdi.bi ayarlama yaptım ve kuruldu.fakat yeniden başlattığımda bana seçenek olarak sadece bt4 ü veriyor.yani windows'u görmüyor.fakat backtracke girip partition manager'e girip baktığımda diğer diskleri görüyor ve ne kadar dolu olduğunu alanda gösteriyor ama açılışta bana sadece linux seçeneğini veriyor yani windows seçeneğini ermiyor.fakat eminimki windowsta var ve zaten görüyorda fakat giremiyorum.yardımcılarını bekliyorum
Windows cd sini takıp kurtarma işlemini yapın..