Ellerine sağlık ustam,güzel paylaşım:) K+
aquarius63 Daimi Üye 13 Haziran 2010 #23 ben urfalıyım. halen çoğu evlerin ve dükkanların duvarlarını bu işlemeler süsler. kimisinin kendi adı, dükkanının adı yada hadisi şerifler, güzel sözler... kap kacak olarak kullanılanları saymıyorum bile. teşekkürler paylaşım için.
ben urfalıyım. halen çoğu evlerin ve dükkanların duvarlarını bu işlemeler süsler. kimisinin kendi adı, dükkanının adı yada hadisi şerifler, güzel sözler... kap kacak olarak kullanılanları saymıyorum bile. teşekkürler paylaşım için.
AdrenaLiN_ Forum Ustası 16 Haziran 2010 #25 gercekten cok emek harcanarak yapılan bir meslek bakırcılıgın türklerde yeri baskadır konu için teşekkürler
gercekten cok emek harcanarak yapılan bir meslek bakırcılıgın türklerde yeri baskadır konu için teşekkürler
bilimsell Hızlı Çırak 25 Haziran 2010 #26 El emeği göz nuru denen zenaatlarımızdan biri ama maalesef yok olmaya yüz tutmuş bir halde; diğer bir çok zenaatımız gibi Saygılar hocam,eline sağlık.
El emeği göz nuru denen zenaatlarımızdan biri ama maalesef yok olmaya yüz tutmuş bir halde; diğer bir çok zenaatımız gibi Saygılar hocam,eline sağlık.
karcicegi Hızlı Çırak 3 Temmuz 2010 #28 Güzel bir konu arkadaşım. Teşekkürler El emeği göz nuru tam da.
Kayıtlı Değil Misafir Üye 21 Kasım 2013 #29 bakırcılar ve bakır sanatı ülkemizde yeteri kadar değer görmüyor ne yazık ki.