Bannerple Saldıracak Kadar Düştüler mi

Durum
Yanıtlara kapalı.
admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Banner.pl\'e Saldıracak Kadar Düştüler mi?

Selamlar,
Yeni forumla ilgileniyorken load avarage\'in biraz yükseldiğini farkedince ne olup bittiğine bakarken lamerlerin banner.pl scriptine saldırdığını gördüm :). Hala saldırıyorlar ama etkisi yok galiba :).

NorthWind
Banned
cpu kullanimini arttirir biraz herhalde. baska bir sorun cikmaz... ama ayrica fakirliklerinide gostermis olurlar...

SpeedyDNA
Daimi Üye
bende gece tras oluyodum 1:30 gibi msn ötme basladı noluyo die bi bakım dedimmail bomb atiyomus haylazlar

caktim blocuk u sustu sonra junk gelsin dedim bakim hala atiyomu adam sabaha kadar mail bomb attip durdu arada bir maile girip delete e basiyorum hepsi ucuyo junktakilerin :)

baktılar siteye saldırmak yemedi kişisele geciyolar artık

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Eheh garibanlık ötesi:

85.96.80.253 - - [11/Dec/2004:18:22:37 +0200] \"GET /index.shtml HTTP/1.1\" 200 12599 \"-\" \"Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.1.4322)- AntiRUS 2.1-gRup\"
85.96.80.253 - - [11/Dec/2004:18:22:37 +0200] \"GET /index.shtml HTTP/1.1\" 200 12599 \"-\" \"Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.1.4322)- AntiRUS 2.1-gRup\"

Banner.pl olmayınca index.shtml deniyorlar. Yepyeni dos yöntemleri :)

NorthWind
Banned
85.96.80.253 bu ip bana 2 gundur exe dosyasi yolluyor emailima. ben diyorum kim bu fakir... simdi anlasildi hangi adanali fakirin oldugu. adanali bebe sen kimle dans ettigini bilmiyorsun herhalde.... salak salak exe yolluyor... uzuldum senin icin. acil sifalar...

SpeedyDNA
Daimi Üye
lol banada canı sıkıldıkca mail bomb atiyoda kek arkadasa anlatamiyorum ip ni banladim maillerin gelmez

ne anlar cahil

swain
Daimi Üye
ehaha harbı ezıkler bana da maıl bomb yapmaya ugrasmıslar
ya bu kadar mı zavallı olunur kardesım ?
bı b*k yıyemıyoruz adamların sıtesı hala acık bız korkudan kapattık ama hala prım yapamıyoruz hıc deılse rahatsız edelım(etmeye calısalım) matığı bu
yuh dıyorum yuh ..
mıllete hack ogretıcek adamlara bak zavallılar gercekten

By_Lopez
Çırak
Ya Arkadaşlar Boşvrin Lamerleri
Siz işinize bakın
onlar bi bok yemiyecekleri anladıklarında
gelemezler buraya

deeper
Daimi Üye
Sinirden ne yapacaklarını şaşırdılar tabi bi de lamer olduklarını göz önünde bulundurursak yaptıkları doğal karşılanabilir...:)

JayJay
Banned
Adamların siteleri ucurduk (Northwind SpeedyDNA ben) adamlar wardoma saldırıyor
bakın avanaklar dıyorum wardom bızım dııl gelın bıze saldırın.sonunda saldırdılar bızede ama maıl bomb yontemıyle. :)
delete folder 0 mail :) eglensınler azıcık cocuklar 2. saldırı yapıcam dıycem sıtelerı yok tarkanla nonos soylesı falan yazıo tarkanda cok ıpler ya cigiyi soylesı falan yapar kendı kendılerıne peruk takıp tarkan sanmıslar kendılerını soylesmısler.
zaten 1 tanesı yılbasında sopa yıycek ankarada resımlerı scanleyıp yayınlıycam ozaman herkez susucak tek bız konusucaz.

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Bunlar kendi acizliklerini sunuyor. Yukle.NET in Db dosyasına yoğunluk olsun diye haber bölümüne baskı yapıyor sonra gelmiş site çöktü diyor ehueheue... Abi olmaz bu ya bunlar tam LAMERRRRRRRRRRR

JayJay
Banned
bana bak northwind sende baskasına saldırtıyosun bılmıyomuyum sana herseyı ben orettim inkar etme ben olmasam selam ben 1 sey ogrenıcektım dıye takılan mıstık35 veya benzeri 1 user olarak kalıcaktın lutfen sus artık

NorthWind
Banned
hmmmm.... biz bir takimiz. ne baskasini saldirtayim... herkesin 1 gorevi var...fakir fakir konusma bana. arti kimin neyi nerden ogrendigi cok belli. bu forumda nerdeyse her teknik bolumde modluk yapabilecek kapasiteye sahibim allaha sukur... hersey ortada...

Durum
Yanıtlara kapalı.