Bannerple Saldıracak Kadar Düştüler mi

Durum
Yanıtlara kapalı.
JayJay
Banned
+ tartısmıyoruz gercek hayatta hergun gorusen arkadasız biz +olayın saka oldugunu kavrayamamanda ayrıca üzücü 1 durum

keisko
Çırak
muhahha lol :)
ama sunu unutmayin, her sakanin altinda bir gercek payi vardir..

abi ben yaklasik 1 aydiir falan takiliyorum buraya.. hack falan ogrenmek icin degil.. hosuma gidiyor o kadar.. ama genelde bu aranizdaki savas acaip komigime gidiyor.. o ona mail bomb atmis, o siteyi ucurmus, o bilmem index dosyasina saldirmis.. buna karsi bu taraf onlarin sitelerini ucurmus... vsvsvs... valla cok guluyorum.. hehehe. yav .. neyse.. valla boyle olaylarin disinda olupda bu mesajlari okuyunca, sanki komedi bir chat izliyormus gibi oluyorum.

bo$verin bu geyikleri yav :)

keisko
Çırak
burda 2 kisimi konusuyor?
burasi bir FORUM degil mi?
dusuncelerimi paylasamayacakmiyiz?
sen kendini ne zannediyorsun?
dogru duzgun konus, yada hic konusma.
sana bisiy soyleyen yok!

ne yani, sen simdi bu soylediklerimden sonra, ip mi alip benim bilgisayarimi girip beni ucuracakmisin ?

yav, su formda yeniyim, oyle bakiyorum ara sira, kimseyi tanimam.. ama inan senden NEFRET ettim be kardes..
cok ukala birisin.. bi bok bildigin yok.. 10 dolarlik siteleri gecici sure ucurup gagalanan basit bir insansin.. ne diyim sana.. burda (avrupada) senin gibilere lamer diyorlar..
hadi UCUR beni..
bekliyorum..

SOYLEDIGIN 7 KELIMELIK CUMLEYE NETTE ANCAK BU KADAR CEVAP VEREBILIYORUM! AMA GERCEK HAYATTA SANA VEREBILECEGIM SEYLER, SENIN YAPTIKLARINDAN DAHA ACILI OLURDU!

NorthWind
Banned
bak keisko nickinden belli sisko oldugun. ip adresi filan ne sacmaliyorsun. kim dedi ip adresi filan. deli etme adami. yilan suratli ezik. dinden imandan cikarir senin gibi kopekler adami. simdi sen susucaksin...

keisko
Çırak
JayJay demiş ki:
yok 1 halt yapamazsın
yapabılcek olsan hollandaya gurbetcı olarak gıtmezdın TURKIYEDE ıs bulamadınız ac kaldınız hollandaya tasındınız sus daha fazla rezıl etmeyım senı fabrıka parcası
BURDA BIZ KONUSURKEN BENIM DEDIYIM 1 OLAYI YORUMLAYAMAZSIN O HAKKI VERMIYORUM SANA KES SESINI FAKIR KOPEK
allahin salagi, ben burda dogdum, ayrica calismiyorum salak.. 1 bmw marka arabam var. sen hayatinda gordunmu? benim bilgisarimin parasi senin tum sulalenin 1 aylik maasina esit.. gerzek moron.. bilgisayarla yatip bilgisayarla kalkan salako.. daha ne diyim sana.. avrupa gelmis turkleri boyle kotuleyen zihniyete ne denir ki.. ama sana vize verseler ucarsin.. hehehe.. ama seni almazlar, sen bilgisayar moronu olmussun artik..

havlayan kopek isirmaz.. ho$t it..

senin hic hayatinda bayan arkadasin oldumu? bence olmadi.. sadece internette yasayan zavalli bir insansin..

senin gibi birinin oldugu bir siteye asla tekrar ugramam..

gek...

JayJay
Banned
Bak Fakir Kopek Ole Ezik Eizk Konusma Msnime Gel Sana Kizlarla Resimleri Gosterim Arabami Ewimi Gosterim
Avrupa Diyosun Turkluyunu Inkar Ediosun Sen Turksun Lan Turk Avrupada Kopek Gibi Onlar Adina Calisman Bunu Degistirmez Avrupa Falan Diyince Noluyo Sen Orda Isci Kopeksin Ben Turkiyede Kendi Isimin Sahipiyim Kopek Sen Patronunla Nasil Konuslmasi Gerektiyini Ogrenememissin Senin Babani Satin Alir Kapimda Senin Gibi Kopek Diye Calistirirm
Gel Msne Seni Kopek Edicem Daha Durrrrr Sen Sulaleme Laf Ettinya Senin Anani Karim Yapacam Bu Forumda Fakir Kopek

NorthWind
Banned
bak sisko. hollandada uyusturucu pazarladigini bana daha dun msnden itiraf ettin. niye burdada soylemiyorsun. korkuyormusun yoksa?

swain
Daimi Üye
beyler yeter artık nedır bu hakaret sevdası ya ?
pm den konusun baslıkla alakası yok
kıtlıyorum

Durum
Yanıtlara kapalı.