Banu Avar - CHP ile HDPnin bir araya gelmesi ABD projesi

DuKe
Forum Ustası

BANU AVAR : "CHP Genel Başkan yardımcısı Öztürk Yılmaz 26 Mayıs'ta ABD'ye gidiyor, Orda Aykan Erdemir'le görüşüyor. CIA "Adalet yürüyüşü yapın" diye akıl veriyor. Amaç, HDP ile CHP'nin birlikteliklerinin meşrulaşması, bir araya gelmesi. Ve "SELO" muhabbetleri başlıyor. Bu bilgiyi bana en üst dereceden bir CHP'li verdi"

Bu konuşmayı yapan Banu Avar Atatürkçü bir yazar...
CHP'nin, ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA'nın kontrolünde olduğunu anlatıyor...
CHP ile HDP'nin bir araya gelmesi ABD projesi...

Penqueen
Banned
bu ülkede parti ayrımı yapmaksızın gerçekten adalet isteyen herkes bu yürüyüşe destek verdi
bunu başka yerlere bağlamak yürüyüşün amacını hiç anlamadığının göstergesi
kaldı ki banu avar, gökten taş yağsa amerikaya bağlayan psikolojiye sahip bir insan
hele trt den kovulduktan sonra iyice paranoyaya bağlamış durumda
her şeyde amerikanın izlerini arıyor
rusya yanlısı olmasını falan hiç karıştırmıyorum bile
söylediklerinin arkasındaysa, çıksın o üst düzey yöneticinin ismini açıklasın da bu iddianın gerçek muhattabıyla konuşalım
yoksa öyle üst düzey demekle kimse üst düzey olmuyor
zamanında ergenekon davasında da en önemli tanık dedikleri kişi şemdin sakık çıkmıştı hatırlarsanız :D

Tekkelii
Forum Kalfası
adamı engellediğimden mesajı göremiyorum ama başlığı gördüğüm için cevap vereyim içeriğe bile bakmadan ...............

- Yönetici düzenlemesi: :
Xafer
Daimi Üye
Bu avar'ın da ne olduğunu anlamış değilim bilmediği yok maşallah, bu tiplerin arkasında birileri çıkar genelde acaba kendiside rus maşası felanmı acaba, bari mevzuyu uzatmadan bi şahsiyet göstersede unumu desteklesek, o öyle bu böyle, japon prensesine mi oy verelim anlamadım..

morko58
Forum Ustası
Bu avar'ın da ne olduğunu anlamış değilim bilmediği yok maşallah, bu tiplerin arkasında birileri çıkar genelde acaba kendiside rus maşası felanmı acaba, bari mevzuyu uzatmadan bi şahsiyet göstersede unumu desteklesek, o öyle bu böyle, japon prensesine mi oy verelim anlamadım..

Mehmet Ali Clay Bence buna verilim olmaz mı?

T@M@Y
Forum Ustası
:) en pis siyaseti şu akp yapıyor. kim bilir kaç para yedirdi bu kadına. Ama ilerde çıkar kokusu. Arşiv unutmaz. İlerde sorarlar gel bakalım Banu Avar, sen böyle böyle diyordun nerden biliyorsun, kanıtların nedir. diye.
keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Duke'ye zaten söyleyecek söz yok, forumda herkes biliyor artık :)

DuKe
Forum Ustası
:) en pis siyaseti şu akp yapıyor. kim bilir kaç para yedirdi bu kadına. Ama ilerde çıkar kokusu. Arşiv unutmaz. İlerde sorarlar gel bakalım Banu Avar, sen böyle böyle diyordun nerden biliyorsun, kanıtların nedir. diye.
keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Duke'ye zaten söyleyecek söz yok, forumda herkes biliyor artık :)
yaa blader bana niye takılıyorsunuz yanı kadının belki 500 tane hükümet eleştirisi vardır birçok kezde burada paylaşmışsınızdır ben onda çıkıpda ulen tamay diyormuyum... biri çıkıyor küfür ediyor beni değil konuyu yorumlayın bu seçim bitecek ama biz yine wardom da olucaz birbirimizi kırmanın lüzumu yok. :(

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
yaa blader bana niye takılıyorsunuz yanı kadının belki 500 tane hükümet eleştirisi vardır birçok kezde burada paylaşmışsınızdır ben onda çıkıpda ulen tamay diyormuyum... biri çıkıyor küfür ediyor beni değil konuyu yorumlayın bu seçim bitecek ama biz yine wardom da olucaz birbirimizi kırmanın lüzumu yok. :(

Seçime kadar konu açmama sözü vermiştim bir yerlere.

Sözümden dönüyorum.

Bu konuyu da dahil olmak üzere, bir saate kadar açacağım konuda hepsine cevap vereceğim.

Sen de, neden seni de namlunun ucuna sürdüklerini anlarsın :cool:

T@M@Y
Forum Ustası
Takılıyorum bilader. Ama biraz uç noktalarda gezinme yav. Vatan sevdalısı insanlarız. Şimdi Erdoğan ve ekibi yaptığı yanlışlardan dolayı yargılanmasın mı ? Babamın oğlu olsa yanlış yapıyorsa yargılansın. Bu Banu Avar denen kadın para ile tutulup bu açıklamalar yaptırılmıyorsa bende bir şey bilmiyorum.