Bas mührünü Millet ittifakına!

DuKe
Forum Ustası
YAZARLAR

Süleyman ÖZIŞIK

Bas mührünü Millet ittifakı'na!
Türkiye 100 yıl önce olduğu gibi bir kez daha işgal edilmiş olsaydı, işgalci düşman kuvvetler ne yapardı sizce?

Yapacakları şeyleri tek tek sıralayayım:

- Olağan Üstü Hal kaldırılacak

- Selahattin Demirtaş hapisten çıkarılacak

- PKK ve HDP'nin istediği gibi yerel yönetimlere özerklik verilecek
- Afrin ve El Bab'dan çıkılacak

- TİKA kapatılacak.

- TRT satılacak

- Cumhurbaşkanlığı Külliye'si satılacak

- Nükleer santral durdurulacak

- Kanal İstanbul projesi durdurulacak

- Yerli otomobil projesi durdurulacak
- Hızlı Tren projesi durdurulacak.

- Devletin envanterinde bulunan uçaklar satılacak
- Üçüncü Havaalanı Projesi durdurulacak

- Rusya ile yapılan S -400 anlaşması iptal edilecek

- Hapishaneler boşaltılacak. Yani Fetö teröristleri salınacak.

- IMF ile yeniden masaya oturulacak
-Cumhurbaşkanı ve ona destek veren herkes yargılanacak.

Kahredici olan ne biliyor musunuz?

Kahredici olan şu ki bunları bir Amerikan valisi veya bir Yunan generali değil, kendine "Millet İttifakı" diyen muhalif partilerin lider adayları söylüyor.

Daha kahredici olan ise bu vaatlerin, meydanları dolduran on binler tarafından onaylanıyor, alkışlanıyor olması...

Erdoğan şeker fabrikalarını özelleştirince "Ülke satılıyor" diye vesvese üretenler, açık açık, "Gelirsem bu kurumları elden çıkaracak, adeta ülkeyi satacağım" diyenleri ölümüne destekliyor.

Erdoğan nefreti bir insanı daha ne kadar körleştirebilir?

Meral Akşener gözümüzün içine baka baka, "Darbecilere direnen TRT'den öç alacağım" diyor. TRT çalışanlarının tamamını kapının önüne koyacağını, onları açlığa, sefalete mahkûm edeceğini söylüyor.

Muharrem İnce gözümüzün içine baka baka, "Bu ülkeyi ayakta tutan hangi direk varsa ilk önce onu yıkacağım" diyor. Dünyanın karşı olduğu havaalanlarına, otomobil projelerine kendisinin de karşı olduğunu söylüyor.

Temel Karamollaoğlu, "Hızlı treni hemen tedavülden kaldıracağım. Kanal İstanbul Projesi'ni durduracağım" diyerek başka bir yıkımın, başka bir yağmanın haberini veriyor.

Biri yargıyı, diğeri polis teşkilatını darmadağın edeceğini ve oradaki insanları sokağa atacağını söylüyor.

Bir başkası, darbe gecesi Fetö'cülere canı pahasına direnen Hulusi Akar Paşa'yla, Afrin Kahramanı Metin Temel Paşa'nın apoletlerini sökeceğini söylüyor.

"Yıkacağız, satacağız, kapatacağız, yargılayacağız" diyenler, dönüp bize ne diyor? "Türkiye bizimle huzura kavuşacak" diyor!
....

...
.........
.....
............
.......
.......
...
...
.
Selahattin Demirtaş'ı, Pervin Buldan'ı, Sezgin Tanrıkulu'nu ve bilimum diğer teröristleri de kabineye soktun mu...

Gerisi kolay!

Dolar kendiliğinden düşecek, ekonomi hemencecik düzelecek ve ülkeye huzur, mutluluk gelecek!

Hepimiz kardeş olacağız!

Hadi!

Bas mührü Millet ittifakı'na!

KAYNAK

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Azıcık gözünüzü açın diyoruz, siz başka yerinizden anlıyorsunuz.

Daha üç yıl geçmedi üzerinden.

RTE, hükümet kurma görevini Kiziroğlu'na verdi. Kiziroğlu beceremeyince CHP'ye vermedi.

Gerekçesi: Koalisyonlar ülkeye zarar veriyor

Koalisyon dediğin, seçim sonuçları açıklandıktan sonra belirlenen oy oranına göre ya kurulur, ya kurulmaz.

Seninki, daha seçim olmadan koalisyon kurdu

Üstelik düne kadar ana bacı küfrettiği Bahçeli ile birlikte kurdu.

Yani?

Yani adam bir gün ne diyorsa, ertesi gün 180 derece zıttını yapıyor veya söylüyor.

Hani hapis cezası vereceğini bilmesem, orası burası oynak diyeceğim ama diyemiyorum

Memlekette demokrasi var ya, o yüzden :cool:

Penqueen
Banned
daha ilk maddede saçmaladığının sinyalini vermiş arkadaş :D
ülke işgal edecek adam ohal durumuna mı bakar :D
diğerlerinin söylemlerini çarpıtıp bakın ülkeyi fethedecekler diye saçmalamış
istersen, daha doğrusu anlayacaksan hepsinin teker teker aslını söyleyeyim
misal trt darbecilere karşı olduğu için mi, yoksa bağımsızlığını yitirdiği, taraflı yayın yaptığı için mi listede
veya kanalmış, havalimanıymış, bunlar ülkenin gelişmesini engellemek için mi, yoksa birilerinin ceplerini doldurmasını önlemek için mi listede
gerçeklerden konuşalım yalanlarla mı iş yapıyorsunuz?

DuKe
Forum Ustası
Azıcık gözünüzü açın diyoruz, siz başka yerinizden anlıyorsunuz.

Daha üç yıl geçmedi üzerinden.

RTE, hükümet kurma görevini Kiziroğlu'na verdi. Kiziroğlu beceremeyince CHP'ye vermedi.

Gerekçesi: Koalisyonlar ülkeye zarar veriyor

Koalisyon dediğin, seçim sonuçları açıklandıktan sonra belirlenen oy oranına göre ya kurulur, ya kurulmaz.

Seninki, daha seçim olmadan koalisyon kurdu

Üstelik düne kadar ana bacı küfrettiği Bahçeli ile birlikte kurdu.

Yani?

Yani adam bir gün ne diyorsa, ertesi gün 180 derece zıttını yapıyor veya söylüyor.

Hani hapis cezası vereceğini bilmesem, orası burası oynak diyeceğim ama diyemiyorum

Memlekette demokrasi var ya, o yüzden :cool:

İttifak ile koalisyon farklı!!!

Dile getirilmiyor ama ittifak demek baraj altına partilere destek olma amacı taşır.

Akparti mhp ile ittifak yaptı çünkü baraj altı kalırsa mhp nin aktif olduğu iller chp den vekil çıkartıcaktı akp akıllık etti.

CHP saadet ve iyi parti ile ittifak etti çünkü saadet akp den oy çalabilir iyi partide mhp'den....

Kısaca adam zaten başkan kendi kabinesini kendi kuracak iktidarı mhp ile paylaşacağını sanmıyorum (haa isterdim ama olmaz)

Bahçeli küfrettiği zaman çözüm süreci diye sıçıyordu fetö ye yer tesis ediyordu ki!!!

Şimdi Fetöyü temizliyor pkk'yı gebertiyor (8000 bi leş oldu dolardan hızlı artıyor...)

Bahçelininkisi gayet net bir duruş şimdi demirtaşı hapisten çıkartın diyen muharremlemi ittifak yapsın maşası nerde olduğu malum olan meralle mi??

Sen MHP'yi sevmediğin için bu dediklerimi görmezden gelmen normal... ama azıcık vatan duygusu içinde hisseden biri Bahçelinin samimiyetini anlamaması mümkün değil.

DuKe
Forum Ustası
daha ilk maddede saçmaladığının sinyalini vermiş arkadaş :D
ülke işgal edecek adam ohal durumuna mı bakar :D
diğerlerinin söylemlerini çarpıtıp bakın ülkeyi fethedecekler diye saçmalamış
istersen, daha doğrusu anlayacaksan hepsinin teker teker aslını söyleyeyim
misal trt darbecilere karşı olduğu için mi, yoksa bağımsızlığını yitirdiği, taraflı yayın yaptığı için mi listede
veya kanalmış, havalimanıymış, bunlar ülkenin gelişmesini engellemek için mi, yoksa birilerinin ceplerini doldurmasını önlemek için mi listede
gerçeklerden konuşalım yalanlarla mı iş yapıyorsunuz?

hıhı adam 16 senedir iktidar sadece yetkisi dahilindeki örtülü ödeneği kullansa en az 1000 tane yeni zengin çıkartır ama adam gidip birilerini zengin etmek için;

Avrupanın karşı çıktığı en büyük havalimanını yaptırıyor...

yine Avrupanın karşı çıktığı Boğazlardan tek kuruş ödemeden geçmek varken kanalistanbul yaptırtırıyor...

Özetlersek ramazanda kullanma şu zıkkımı insana saçma şeyler söyletiyor :D:D:D

Penqueen
Banned
İttifak ile koalisyon farklı!!!

Dile getirilmiyor ama ittifak demek baraj altına partilere destek olma amacı taşır.

Akparti mhp ile ittifak yaptı çünkü baraj altı kalırsa mhp nin aktif olduğu iller chp den vekil çıkartıcaktı akp akıllık etti.

CHP saadet ve iyi parti ile ittifak etti çünkü saadet akp den oy çalabilir iyi partide mhp'den....

Kısaca adam zaten başkan kendi kabinesini kendi kuracak iktidarı mhp ile paylaşacağını sanmıyorum (haa isterdim ama olmaz)

Bahçeli küfrettiği zaman çözüm süreci diye sıçıyordu fetö ye yer tesis ediyordu ki!!!

Şimdi Fetöyü temizliyor pkk'yı gebertiyor (8000 bi leş oldu dolardan hızlı artıyor...)

Bahçelininkisi gayet net bir duruş şimdi demirtaşı hapisten çıkartın diyen muharremlemi ittifak yapsın maşası nerde olduğu malum olan meralle mi??

Sen MHP'yi sevmediğin için bu dediklerimi görmezden gelmen normal... ama azıcık vatan duygusu içinde hisseden biri Bahçelinin samimiyetini anlamaması mümkün değil.

bu yazdıklarına sen inanıyor musun cidden :D
bişey değil halen daha fetö diye zırvalıyorsunuz
fetöyle nasıl canla başla savaştıklarını çok iyi görüyoruz
methiyeler dizenler dışarda, methiyeler dizenlere kananlar içerde :D
riyakarlıkların sonu gelmiyor
bir de dilinize dolanan demirtaşa özgürlük olayı var bak unutmayalım
apoya özgürlüğü konuşanlara, apo yol göstericidir diyenlere tek bir laf yok ama gel gör ki
neyse :D

Penqueen
Banned
hıhı adam 16 senedir iktidar sadece yetkisi dahilindeki örtülü ödeneği kullansa en az 1000 tane yeni zengin çıkartır ama adam gidip birilerini zengin etmek için;

Avrupanın karşı çıktığı en büyük havalimanını yaptırıyor...

yine Avrupanın karşı çıktığı Boğazlardan tek kuruş ödemeden geçmek varken kanalistanbul yaptırtırıyor...

Özetlersek ramazanda kullanma şu zıkkımı insana saçma şeyler söyletiyor :D:D:D
zengin çıkarmadığını ne biliyorsun?
milletin bi tarafına koyandan mı başlayayım yoksa man adalarındaki şirket açanlardan mı?
şans oyunlarının kazananlarının açıklanmamasından mı başlayayım yoksa bilaloğlanın vakfına yapılan çil çil dolarlardan mı?

DuKe
Forum Ustası
bu yazdıklarına sen inanıyor musun cidden :D
bişey değil halen daha fetö diye zırvalıyorsunuz
fetöyle nasıl canla başla savaştıklarını çok iyi görüyoruz
methiyeler dizenler dışarda, methiyeler dizenlere kananlar içerde :D
riyakarlıkların sonu gelmiyor
bir de dilinize dolanan demirtaşa özgürlük olayı var bak unutmayalım
apoya özgürlüğü konuşanlara, apo yol göstericidir diyenlere tek bir laf yok ama gel gör ki
neyse :D
Valla Erdoğan 1 kere bile Apo'yu serbest bırakıcam demedi ama 16 yıllık iktidarı boyunca hep güney doğuyu teslim edecek apoyu serbest bırakacak dediniz...

Ama açıkca pkk'nın arkasındayız, kürdistanı kuracağız, ülkeyi kan gölüne çevireceğiz, aponun heykelini dikecez diyen demirtaşa serbestlik isteyenler mükemmel!!!

Bu kadar fanatik olmayın ben çıkıp erdoğan çözüm sürecinde çuvalladı diyebiliyorum ama siz muhaliflik adına kafanızı kiraya verdiğiniz adamlara sen ne saçmalıyorsun diyemiyorsunuz!!!

Penqueen
Banned
Valla Erdoğan 1 kere bile Apo'yu serbest bırakıcam demedi ama 16 yıllık iktidarı boyunca hep güney doğuyu teslim edecek apoyu serbest bırakacak dediniz...

Ama açıkca pkk'nın arkasındayız, kürdistanı kuracağız, ülkeyi kan gölüne çevireceğiz, aponun heykelini dikecez diyen demirtaşa serbestlik isteyenler mükemmel!!!

Bu kadar fanatik olmayın ben çıkıp erdoğan çözüm sürecinde çuvalladı diyebiliyorum ama siz muhaliflik adına kafanızı kiraya verdiğiniz adamlara sen ne saçmalıyorsun diyemiyorsunuz!!!
benim kastımın rte, daha doğrusu sadece rte olduğunu nerden çıkardın?
boy boy haber görsellerini atalım buraya hatırlatmak için istersen
rte nin görüştüysem ben görüştüm sözünden gireriz, akp vekillerinin zamanında apoya meclis yolu açacak demokratikleşme diye meclise sunduğu paketteki maddelerden devam ederiz, aponun geniş vizyonundan bahsedenlerden çıkarız
nasıl fikir?
bu yapılanlar doğruysa neden yapmak isteyen başkaları oldu mu eleştiriyorsunuz?
yok yanlışsa neden yapanları halen destekliyorsunuz
bana bunun cevabıyla gel

diyeceksin ki yanlış yapıldı zamanında, yanlışlarından döndüler
daha ayı dolmadı cumhurbaşkanı danışmanı çıkıp seçimden sonra çözüm sürecini devam ettirebiliriz diye açıklama yapmadı mı?
hani yanlışlarından dönmüşlerdi?

alpertunga.
Forum Ustası
Şimdi ben muharrem inceye oy verecem, ne oluyorum, hain mi, dinsiz mi, vatansız mi, satılık mi...

Bırakın artık bu ötekileştirme ağzını arkadaş, bizim tek.derdimiz EGITIM, o da olacak gibi değil.

T@M@Y
Forum Ustası
Duke kardeşim biraz tartışınca alınma gerçekten farklı olduğunu düşünmeye çalışmıştım.
Bak güzel abim, kardeşim.
TRT, AKP iktidarındaki gibi olacaksa kapatılsın. Çünkü benim hakkımı yiyor kardeşim. 1 gram faydası da yok bana.
Şu durdurulacak dediğiniz projeler var ya yapılmış veya yapılacak olanların hepsinin ihalesi kontrol edilecek. 3 liralık ihaleyi 10 liraya verdiklerini çok iyi biliyoruz. Bu köşe yazarları o ihaleyi alanların ve verenlerin tetikçisi. Gör bak Muharrem İnce gelsin çarşaf çarşaf yolsuzluklar dökülecek ortaya.
Lütfen kardeşim birilerinin tetikçiliğini yapmayın.

Bak,
geçmişe hiç girmiyorum artık çünkü sizce herkesin bir sebebi ve hikayesi var. Erdoğan fetöyü tuzağa düşürmek için yıllarca işbirliği yaptı diyenler bile var.

DuKe
Forum Ustası
Duke kardeşim biraz tartışınca alınma gerçekten farklı olduğunu düşünmeye çalışmıştım.
Bak güzel abim, kardeşim.
TRT, AKP iktidarındaki gibi olacaksa kapatılsın. Çünkü benim hakkımı yiyor kardeşim. 1 gram faydası da yok bana.
Şu durdurulacak dediğiniz projeler var ya yapılmış veya yapılacak olanların hepsinin ihalesi kontrol edilecek. 3 liralık ihaleyi 10 liraya verdiklerini çok iyi biliyoruz. Bu köşe yazarları o ihaleyi alanların ve verenlerin tetikçisi. Gör bak Muharrem İnce gelsin çarşaf çarşaf yolsuzluklar dökülecek ortaya.
Lütfen kardeşim birilerinin tetikçiliğini yapmayın.

Bak,
geçmişe hiç girmiyorum artık çünkü sizce herkesin bir sebebi ve hikayesi var. Erdoğan fetöyü tuzağa düşürmek için yıllarca işbirliği yaptı diyenler bile var.
Aga öyle desin o zaman yolsuzluğu bitireceğim desin

Neden kapatacağım durduracağım yıkacağım diyor...

Adam yerli arabayı durduracağım diyor, hızlı treni kapatacağım diyor, 3 havalimanı iptal edeceğim IMF'den borç alacağım diyor!!!

Abi zerre beyni olan birisi seçim propagandası olarak bunları söyler mi???

bu adamların söylemleri bize avrupa tarafından dikte edilen şeyler... ben nasıl bu herife güvenebilirim...

Şimdi ben muharrem inceye oy verecem, ne oluyorum, hain mi, dinsiz mi, vatansız mi, satılık mi...

Bırakın artık bu ötekileştirme ağzını arkadaş, bizim tek.derdimiz EGITIM, o da olacak gibi değil.

Ben hiçbir seçmene hain demiyorum!!

Ben hiç bir seçmene APTAL da demiyorum!!

Ben hiç bir seçmene KOYUN da demiyorum!!

Çünkü ben siyasileri eleştiririm seçmene hakaret etmem çünkü ben adap nedir bilirim, ahlak nedir bilirim ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

Adam yerli arabayı durduracağım diyor, hızlı treni kapatacağım diyor, 3 havalimanı iptal edeceğim IMF'den borç alacağım diyor!!!

bu adamların söylemleri bize avrupa tarafından dikte edilen şeyler... ben nasıl bu herife güvenebilirim...

Ben hiçbir seçmene hain demiyorum!!

Ben hiç bir seçmene APTAL da demiyorum!!

Ben hiç bir seçmene KOYUN da demiyorum!!

Çünkü ben siyasileri eleştiririm seçmene hakaret etmem çünkü ben adap nedir bilirim, ahlak nedir bilirim ;)

Bu aralar müdür tatilde anlaşılan

Şikayet edecem len seni. :)

alpertunga.
Forum Ustası
Ozaman duke neden yalan yanlı ve yanlış yazıları, o siyasiye oy verecek seçmenleri işaret ederek konu açıyorsun.

Alıntıladığın yazı fiyasko, senin inandığın görüşün karşısında olan kim varsa toplayıp içinden söylenenleri art niyetli şekilde cımbızlayıp önümüze seriyorsun, sonra kendinle celisiyorsun.

Ahlak in yapı taşı doğruluktur, aldatmamaktir.

DuKe
Forum Ustası
Ozaman duke neden yalan yanlı ve yanlış yazıları, o siyasiye oy verecek seçmenleri işaret ederek konu açıyorsun.

Alıntıladığın yazı fiyasko, senin inandığın görüşün karşısında olan kim varsa toplayıp içinden söylenenleri art niyetli şekilde cımbızlayıp önümüze seriyorsun, sonra kendinle celisiyorsun.

Ahlak in yapı taşı doğruluktur, aldatmamaktir.

Bu forumda benim açtığım 1 konu varsa sizinkilerin açtığı milyon tane yalan içerikli konu bulurum. Ve bu konularda doğruluk ve aldatma üzerine bırak mesaj atmanı tasdiklediklerin bile çıkartırım o yüzden bunu söylemen pek samimi gelmedi ;)

Bu yazının seni rahatsız etmesinin tek sebebi desteklediğin adamın hatalarını yazıyor olması... Bence biraz daha adil ve hakkaniyetli davranmak lazım.

T@M@Y
Forum Ustası

Kardeşim sen ya tamamını dinlemiyorsun konuşmaların :) yada yandaş medya takip ediyorsun sürekli.
Adam eskide kalan proje diyor bu proje, fosil yakıtlı araba üretmeye çalışıyoruz halen yıl 2018.
Proje elektrikli araç olmalı diyor. varolan proje çöp kardeşim. bundan 15 yıl sonra fosil yakıtlı araç mı satacaksın.

IMF'den borç alırız demiyor. Türkiye şu anki ekonomi ile IMF'den borç alan ülkelerden daha kötü durumdadır diyor.
3. Havalimanı ihalesi didik didik edilecek. Yap işlet devret ile devlet zarara uğratılacaksa tabi ki durdurulacak. 3. Boğaz köprüsünde görüyoruz devletin cebinden çıkan parayı. Krediyi firmaya devlet veriyor, firma yapıyor birde üstüne taahhüt veriyoruz TL üzerinden bile değil $ üzerinden.
Saçma sapan haber kanalları izliyorsunuz. Artık üretmemiz lazım... AKP'nin üretim konusunda attığı somut bir adımı yok. Ancak yapacağız edeceğiz. 16 yıldır iktidardasın yap.
Unutmayım Aselsan sağolsun o konuda da İHA ve bir kaç şey var yapılan. En azından onlarda dışa bağımlılıktan kurtulduk.
TAI ve Aselasan kurulduğu günden bu yana çok çok güzel işler yapıyor. Gelen hükümetlerin kim olursa olsun bu kurumları daha çok desteklemesi lazım.

alpertunga.
Forum Ustası
Hayatım boyunca mührü 3 hilale vurdum, mv için yine 3 hilale, amaaa cb için olmadık is yapacaz inceye oy verecem.

Şimdi bunu neden söylüyorum, savunacak adam.yok zaten ortada, sadece daha hayırlısı var. Ve bu emin ol senin adamın değil dostum

Ayrıca savundugum adam olarak gördüğün ince nin dediklerine katılıyorum. Gönlüm rahat oy verecem

DuKe
Forum Ustası
Kardeşim sen ya tamamını dinlemiyorsun konuşmaların :) yada yandaş medya takip ediyorsun sürekli.
Adam eskide kalan proje diyor bu proje, fosil yakıtlı araba üretmeye çalışıyoruz halen yıl 2018.
Proje elektrikli araç olmalı diyor. varolan proje çöp kardeşim. bundan 15 yıl sonra fosil yakıtlı araç mı satacaksın.

IMF'den borç alırız demiyor. Türkiye şu anki ekonomi ile IMF'den borç alan ülkelerden daha kötü durumdadır diyor.
3. Havalimanı ihalesi didik didik edilecek. Yap işlet devret ile devlet zarara uğratılacaksa tabi ki durdurulacak. 3. Boğaz köprüsünde görüyoruz devletin cebinden çıkan parayı. Krediyi firmaya devlet veriyor, firma yapıyor birde üstüne taahhüt veriyoruz TL üzerinden bile değil $ üzerinden.
Saçma sapan haber kanalları izliyorsunuz. Artık üretmemiz lazım... AKP'nin üretim konusunda attığı somut bir adımı yok. Ancak yapacağız edeceğiz. 16 yıldır iktidardasın yap.
Unutmayım Aselsan sağolsun o konuda da İHA ve bir kaç şey var yapılan. En azından onlarda dışa bağımlılıktan kurtulduk.
TAI ve Aselasan kurulduğu günden bu yana çok çok güzel işler yapıyor. Gelen hükümetlerin kim olursa olsun bu kurumları daha çok desteklemesi lazım.
Abi zaten elektrikli araç planlanıyor :) aç videoyu izle kız özellik soruyor durduracakmısınız diyor oda evet diyor. Herneyse ince'yi tartışmak istemiyorum ama böyle seçim propagandası olmaz...

Hayatım boyunca mührü 3 hilale vurdum, mv için yine 3 hilale, amaaa cb için olmadık is yapacaz inceye oy verecem.

Şimdi bunu neden söylüyorum, savunacak adam.yok zaten ortada, sadece daha hayırlısı var. Ve bu emin ol senin adamın değil dostum

Ayrıca savundugum adam olarak gördüğün ince nin dediklerine katılıyorum. Gönlüm rahat oy verecem

Ben sana birşey demiyorum, bende son 2 dönem akp verdim eğer ittifak olmasaydı yine mhp'nin adayına verecektim. ittifak oldu ondan mecliste mhp'ye başkanlıkta erdoğana oy vericem huzurluysan sıkıntı yok. Bu ülke için hayırlısı neyse o olsun.