Başlıktaki resmi satın alabilirmiyim

mehmetsaki
Cool Üye
Merhabalar arkadaşlar aşağıdaki resmin telif ücretini ödeyerek satın alabilirmiyim bilgisi olan varmı?

DJ_HarrY
Forum Kalfası
Hesap numarası verebilirim :D
Edit: Baktımda ücretsiz gibi kullanabilrsin istediğin yerde.

Son düzenleme:
mehmetsaki
Cool Üye
arkadaşlar sorunda orda bu resmi bir çalışmada kullanmak istiyorum. kullandıktan sonra sorun yaşarmıyım. shutterstockta fotoliada diğer sitelerde arattım yok hiç bir yerde googledende arattım sonuç alamadım. vodafone samsungun görsellerine benziyor

Son düzenleme:
morko58
Forum Ustası
Bu resim çalışması bence uzman kişilerce yapılmış bir çalışma bence sen biraz daha aramaya devam et sonra sana sorun çıkarmasın.

morko58
Forum Ustası
Fakat yarın öbürgün bu resim kayda değer bir şekilde para ettiği zaman bence bu durum değişir diye düşünüyorum tabii sonraki süreçte hukuki yapı neye izin verir ne yapar onu bilemem.

Insanity
Forum Ustası
vay be telif hakkını ödeyerek almak istiyor. Üstelik resim çözünürlüğü iyi olduğu halde...
Bize yabancı geliyor bir anlamda. alırsın resmi üzerinde biraz oynama tamamdır. Kullan gitsin :d

Bu arada Nejdet verdiğin kişiler o tasarımı yapabilecek kapasitede değiller :D

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
vay be telif hakkını ödeyerek almak istiyor. Üstelik resim çözünürlüğü iyi olduğu halde...
Bize yabancı geliyor bir anlamda. alırsın resmi üzerinde biraz oynama tamamdır. Kullan gitsin :d

Bu arada Nejdet verdiğin kişiler o tasarımı yapabilecek kapasitede değiller :D
Evet yazılardan belli ama alenen kullanıyorlar yapabilecek kapasite yok ama kapabilecek kapasite var :p