ya byler o degilde d samatra da maçlar oluyo bunu için bi program yapsak daha iyi olur bence
djherkes Çırak 31 Mart 2009 #61 ya byler o degilde d samatra da maçlar oluyo bunu için bi program yapsak daha iyi olur bence
Cybercm Forum Kalfası 23 Haziran 2009 #62 Konuyu kontrol panelde görünce hatırladım Link kırıktı sanırım başka bir siteyle değiştirdim.
Cybercm Forum Kalfası 24 Haziran 2009 #64 karahan09 demiş ki: Linkte lig tv yok dostum Hepsini görmek için tıklayın... Maçlar başladığında maç linkleri veriliyor.
karahan09 demiş ki: Linkte lig tv yok dostum Hepsini görmek için tıklayın... Maçlar başladığında maç linkleri veriliyor.
By_Sewim Hızlı Çırak 25 Haziran 2009 #65 Mc1060 demiş ki: Maçlar başladığında maç linkleri veriliyor. Hepsini görmek için tıklayın... maçlar başladıgında o sitede maç yayınları wardır
Mc1060 demiş ki: Maçlar başladığında maç linkleri veriliyor. Hepsini görmek için tıklayın... maçlar başladıgında o sitede maç yayınları wardır
tehlike724 Forum Kalfası 31 Temmuz 2009 #67 bu siteyi sen açtınmı yoksa denk geldi paylaşayım mı dedin?
chveneburi Banned 22 Aralık 2009 #69 kartal677 demiş ki: emeğinize sağlık.... Hepsini görmek için tıklayın... linkteki sitede durdurulmuştur yayınlar siz ne için teşekkür ediyorsunuz anlamış değilim sırf post kasmak içinmi BURADAN DEVAM EDİNİZ KONUYA güncel maç linkleri orada ayrıca sayın modum konuyu kilitlerseniz iyi olur
kartal677 demiş ki: emeğinize sağlık.... Hepsini görmek için tıklayın... linkteki sitede durdurulmuştur yayınlar siz ne için teşekkür ediyorsunuz anlamış değilim sırf post kasmak içinmi BURADAN DEVAM EDİNİZ KONUYA güncel maç linkleri orada ayrıca sayın modum konuyu kilitlerseniz iyi olur