Bedava linux cdleri adresinize gelsin tamamen ücretsiz

gencbas
Forum Kalfası
Bu konu çok eski. Yani şuan Ubuntunun 8.04 sürümü var. Ve forumda daha önce yazılmıştı. Ayrıca cd ler ücretsiz. Hiçbir ücret vermiyorsunuz

gunesce
Cool Üye
Ben ITT tech icin 45 tane istemistim, 1 hafta icinde eve teslim 4 zarf icinde en son versioyonlarini gondermislerdi, en son surumu yolluyorlar anlayacaginiz..,

ama 64 byte OS lerde uyumlu degil cok fazla driver destegi istiyor kurulumdan sonra.

sunrise
Forum Kalfası
Çok eski bir olay ama gerçek eve geliyor. Solarisde vardı bir aralar. Bende hem solaris hem ubuntu var. Hatta bir ara Türkiye deki insanlar bu olayın da .okunu çıkardıkları için Türkiye'ye yollamıyorlardı. Şuanda abartı istemediğiniz sürece eve geliyor.

Balamir
Banned
Bir kaç yıl önceden banada gelmişti ubuntu'dan yine wardom'da açılan bir konu üstüne denemiştim göndermişlerdi ücret istemezler kargo ile değil posta ile geliyor bu yüzden para ödemiyorsunuz

okul
Daimi Üye
ya para isterlerse geri cevirebiliriz dimi....:)
kardeşim için rahat olsun.hiç bir ücret falan ödemiyorsun.bende ilk istediğimde acaba herhangi bir para falan verir miyiz diye düşünmüştüm?posta ile geliyor zaten para falan yok yani.hatta ben apartmanın kapısına kıstırılmış bi şekilde aldım.için rahat olsun.

\Emix
Forum Ustası
ben 3 kere istedim 3'ündede geldiler bir daha deniycem şansımı

birşey sormak istiyorum misal mail atsam atıyorum... 100 150 tane cd istediğimi belirteyim etrafımdakilere yaymak amaçlı linux'u arkadaşlarıma tanıdıklarıma vs tanıtmak kullandırtmak amaçlı istesem gönderirlermi sizce?

para gütme amaçlı değil elimde bir sürü linux var hepsini denedim ama etrafımda tanıdıklarıma vereyim deneseler belki kullanırlar vs yaymak tanıtmak amaçlı?

papuayenigineli
Çırak
Çok eski bir olay ama gerçek eve geliyor. Solarisde vardı bir aralar. Bende hem solaris hem ubuntu var. Hatta bir ara Türkiye deki insanlar bu olayın da .okunu çıkardıkları için Türkiye'ye yollamıyorlardı. Şuanda abartı istemediğiniz sürece eve geliyor.
solaris halen gönderiliyor.geçtiğimiz aylarda ben almıştım..ancak oldukça geç geldiğini söylemeliyim.