Bedava Uçak Bileti İsteyenler Buraya

Durum
Yanıtlara kapalı.
uzeyir1990
Forum Kalfası
Merhaba Arkadaslar,

Konu başlığında da gördüğünüz üzere bedava uçak bileti yöntemini paylaşmak istedim

Nasıl mı ?

aerobilet.com sitesinin 'Kazan Kazan Kampanyası' ile davet ettiğiniz kişi başına 10 TL kazanırsınız.
Davetinizi kabul eden arkadasınız da 15 TL kazanır. İp adresi kısıtlaması yok sadece farklı telefonlardan
onay kodu alıyorsunuz.

Örneğin; size davetiye gönderen birinin davetiyesini kabul edince 15 TL kazanıyorsunuz. Sonra tanıdık 10
kişiyi davet edince 115 TL' niz olmuş oluyor. Eğer bileti almaya yetersiz kalıyorsa kredi kartınızdan hesabınıza para
aktararak tamamlayabiliyorsunuz.

Ben şöyle yaptım; evimde 7 telefon olduğundan ordan 70 TL geldi ve 7 tane arkadasımı davet ettirdim.
şuanda kullanılabilir 140 TL var.

İsteyen aerobilet.com 'dan üye olsun, isteyen de kayıt olacağı mail adresini bana Pm atsın davetiye göndereyim.
Gönderdiğim davetiye ile 15 TL kazansın.

Kampanya resmi için tıklayın

Sadece forumu bilgilendirmek istedim Herkese iyi kazançlar ...

abushogo
Daimi Üye
bi ara Renault da yapmıştı böyle bir kampanya
kaydolunca megane veriyordu arkadaşına davetiye gönderince arkadaşın laguna kazanıyordu

eagle30
Çırak
Aerobilet.com hesabı ile 15TL ucuza ve hatta bedava uçak bileti

Selam Arkadaşlar,

aerobilet.com sitesinin 2. ve yeni 'Kazan Kazan Kampanyası' ile davet üzerine üye olursanız 15 TL kazanırsınız. ;)
Üye olduktan sonra da davet ettiğiniz her kişi için 10 TL kazanırsınız. :D

Örneğin; size davetiye gönderen birinin davetiyesini kabul edince 15 TL kazanıyorsunuz. Sonra tanıdık 10
kişiyi davet edince 115 TL' niz olmuş oluyor. Eğer bileti almaya yetersiz kalıyorsa kredi kartınızdan hesabınıza para
aktararak tamamlayabiliyorsunuz.

Ben şöyle yaptım; evde 3 kişi olduğumuzdan ordan 20 TL geldi ve 2 arkadasımı davet ettim.Ben 10 ar , onlar 15 er TL kazandılar.
şu anda kullanılabilir 40 TL bonusum var.

İsteyenler isim soyisim ve kayıt olacağı mail adresini bana Pm atsın davetiye göndereyim.
Gönderdiğim davetiye ile üye olun 15 TL kazanın daha sonra sizde davet edin ve davet başına 10 TL Kazanın!

Kampanya resmi için tıklayınız

Sizler içinde uygunsa yardımlaşabiliriz buradan.Herkese iyi kazançlar ...

- Yönetici düzenlemesi: :
FTkn
Daimi Üye
sistemleri yanlış ;) forumda bu işlerle en çok ilgilenen bir kişi olarak söylüyorum ki taklaya gelebilirsiniz ;) Her ota atlamayın resimlerle bir şeyler yürümez sitenin daha belli bölümleri kullanılamıyor bile.

eagle30
Çırak
sistemleri yanlış ;) forumda bu işlerle en çok ilgilenen bir kişi olarak söylüyorum ki taklaya gelebilirsiniz ;) Her ota atlamayın resimlerle bir şeyler yürümez sitenin daha belli bölümleri kullanılamıyor bile.
Uyarın için teşekkürler hocam , ancak her ota atlamayan birisi olduğumdan emin ol.siteden bilet alıp uçan çok kişi var ve ciddi araştırmalar yaptım,şu ana kadar olumsuzluk yaşayan yok , keza bileti satın alır almaz Türk Hava Yollarının sitesinden yada telefonlada teyit alabiliyorsun.Evet site yeni ve eksikleri var,bencede haklısın ve aynı konu diğer forumlarda da çok tartışılmış ama bileti tamamen bedavaya getirirsen bonuslarınla ve siteden kestikten sonra teyit edersen , en kötü ihtimalle bonusların boşa gitmiş olur diye düşünüyorum , para yüklemedikten sonra.
Tabi siteyle ve şirketle hiçbir alakam yok.İsteyen dener.

FTkn
Daimi Üye
Uyarın için teşekkürler hocam , ancak her ota atlamayan birisi olduğumdan emin ol.siteden bilet alıp uçan çok kişi var ve ciddi araştırmalar yaptım,şu ana kadar olumsuzluk yaşayan yok , keza bileti satın alır almaz Türk Hava Yollarının sitesinden yada telefonlada teyit alabiliyorsun.Evet site yeni ve eksikleri var,bencede haklısın ve aynı konu diğer forumlarda da çok tartışılmış ama bileti tamamen bedavaya getirirsen bonuslarınla ve siteden kestikten sonra teyit edersen , en kötü ihtimalle bonusların boşa gitmiş olur diye düşünüyorum , para yüklemedikten sonra.
Tabi siteyle ve şirketle hiçbir alakam yok.İsteyen dener.
Yok yok ot lafını kötü anlamda söylemedim yanlış anlama samimiyet babında ilettim :)
Tabi ki mantığınız çok doğru ve akıllıca benim uyarım sizin puanlarınıza yada paralarınıza değil zaman kaybınızadır , umutsuzluğa düşmemenizedir. Benim başıma çok geldi ve emin olun yok üzülmem deseniz bile üzüyorsunuz :)
Başarılar dilerim benim şuan uğraştığım bir sistem bulunuyor.Olmasaydı bunun üzerinde de dururdum ama bunlar ufak işler ;) Tavsiyem konunun içeriğini kendi dilinle zenginleştirmen, süsleyip püsleyip düzeltmen ,İçerik hakkında güzel ve özel bilgileri renklendirmen gerekiyor. Diğer forumlara da konu açabilirsin ama her forum wardom gibi değildir. İyi geceler :)

DualCoree
Forum Ustası
Herkeze 15 tl Bakiye Denenmiştir :)

Bir uçak firmasında referans yoluyla davet edilen ve ettirdikçe para kazandıran bişey varmıs bugün bi arkadaş söledi bakalım dedik denedim dogru. Arastırdık giden arkadaşlar olmus bilet alıp.

Uçak bileti almak isteyenler varsa bana ö.m ile ad soyad e-posta adresi yollasın davetiyelerini yolliyim benim suan 15 tl bakiyem var sizde davet ettiginizde sizinde cogalcak ve bilet alabilceksiniz :)

Başlamıstır

DualCoree
Forum Ustası
Shopmaan'a gönderdim yalan dolanla neden işim olsun yapmayın :)

İsteyen ona sorabilir davetiyesini gönderdim başka isteyen varsa ö.m atsın lütfen ;

Siz üye olup baskalarını üye yaptıgınızda sizde 10 tl kazancaksınız ve bu bakiye ile istediginiz yere bilet alabilir yada indirim olarak bileti alırken kullanabilirsiniz

Durum
Yanıtlara kapalı.