_gokhan's Forum Ustası 10 Ocak 2021 #2 orta okulda ders aralarında racon kesmiyorduk kafa kesiyorduk yargı dağıtıyorduk hey gidi günler canlandı anılar
orta okulda ders aralarında racon kesmiyorduk kafa kesiyorduk yargı dağıtıyorduk hey gidi günler canlandı anılar
P@LA Cool Çırak 12 Ocak 2021 #4 gidenler hep yenilikçi kalanlarsa gelenekçi ağaç kökünden büyür köksüzlere kaybolur
justim123 WarrioR 17 Ocak 2021 #5 P@LA demiş ki: gidenler hep yenilikçi kalanlarsa gelenekçi ağaç kökünden büyür köksüzlere kaybolur Hepsini görmek için tıklayın... Kurtlar Vadisi geri döner wardomda patlar yakında
P@LA demiş ki: gidenler hep yenilikçi kalanlarsa gelenekçi ağaç kökünden büyür köksüzlere kaybolur Hepsini görmek için tıklayın... Kurtlar Vadisi geri döner wardomda patlar yakında
P@LA Cool Çırak 17 Ocak 2021 #6 justim123 demiş ki: Kurtlar Vadisi geri döner wardomda patlar yakında Hepsini görmek için tıklayın... Abilere selam çatışmaya devam
justim123 demiş ki: Kurtlar Vadisi geri döner wardomda patlar yakında Hepsini görmek için tıklayın... Abilere selam çatışmaya devam
Ne0 Forum Kalfası 18 Ocak 2021 #7 P@LA demiş ki: Abilere selam çatışmaya devam Hepsini görmek için tıklayın... Hepimiz palayız
Geronimo21 Forum Kalfası 22 Ocak 2021 #9 Aynen kurtlar vadisi ile süregelen popülaritesi vardi buranın: )