Benim adım Gila!
Yıllarca bu siteye sık giren, arada bir giren ( hatta muhtemelen bu yazı yazıldıktan üç beş dakika sonra ne yazıldığını gören sevgili dostum Vantura ) üyelere son bir yazı yazmaya karar verdim.
Uzuuuunca bir yazı olacak. Emin olabilirsiniz.
Ben konuyu sabitlemeyeceğim. İsteyen moderatör, istediği yere sabitleyebilir.
Uzuuunca bir yazı olacak..
Wardom ile ilgili, sağlık ile ilgili, özel yaşam ile ilgili... İnsan ile ilgili..
Bu yazıyı yazmaya az önce karar verdim. Wardom'a olan borcumun bir kısmını ödeyebilmek niyetiyle.
Kısmet olursa hafta sonu c.tesi veya pazar günü yazabilirim.
Dediğim gibi.. Çok uzun bir yazı olabilir. Nelerden bahsedeceğimi şu an biliyorum da; O gün neler yazacağımı ben bile bilemiyorum.
Ancak..
Şu kadarından emin olabilirsiniz, bu konuya giren herkesin, bir yerlerinden bir şeyler alabileceği çooook uzun bir vedalaşma yazısı olacak.
Yazıda m3hm3t olacak, Meta olacak, MuratTk olacak, ERGENEKON, NECDET,, KERİM olacak.
Sevgili arkadaşım, henüz yüzünü bile görmediğim kadim dostum VANTURA olacak.
İsmini sayamadığım onlarca dostum, arkadaşım olacak..
İnsan sağlığı, insan sağlığı ile beyin ilişkilerinin ne durumda olduğu olacak.
Olacak ta olacak..
Muhtemelen c.tesi akşamı yazarım.
Belki de PART 1, PART 2, PART 3 olarak yazarım.
Çünkü o kadar deriiiin geçmişimiz var ki bu sitede..
C.tesi akşamı buluşmak üzere..
Saygılarımla..
Yıllarca bu siteye sık giren, arada bir giren ( hatta muhtemelen bu yazı yazıldıktan üç beş dakika sonra ne yazıldığını gören sevgili dostum Vantura ) üyelere son bir yazı yazmaya karar verdim.
Uzuuuunca bir yazı olacak. Emin olabilirsiniz.
Ben konuyu sabitlemeyeceğim. İsteyen moderatör, istediği yere sabitleyebilir.
Uzuuunca bir yazı olacak..
Wardom ile ilgili, sağlık ile ilgili, özel yaşam ile ilgili... İnsan ile ilgili..
Bu yazıyı yazmaya az önce karar verdim. Wardom'a olan borcumun bir kısmını ödeyebilmek niyetiyle.
Kısmet olursa hafta sonu c.tesi veya pazar günü yazabilirim.
Dediğim gibi.. Çok uzun bir yazı olabilir. Nelerden bahsedeceğimi şu an biliyorum da; O gün neler yazacağımı ben bile bilemiyorum.
Ancak..
Şu kadarından emin olabilirsiniz, bu konuya giren herkesin, bir yerlerinden bir şeyler alabileceği çooook uzun bir vedalaşma yazısı olacak.
Yazıda m3hm3t olacak, Meta olacak, MuratTk olacak, ERGENEKON, NECDET,, KERİM olacak.
Sevgili arkadaşım, henüz yüzünü bile görmediğim kadim dostum VANTURA olacak.
İsmini sayamadığım onlarca dostum, arkadaşım olacak..
İnsan sağlığı, insan sağlığı ile beyin ilişkilerinin ne durumda olduğu olacak.
Olacak ta olacak..
Muhtemelen c.tesi akşamı yazarım.
Belki de PART 1, PART 2, PART 3 olarak yazarım.
Çünkü o kadar deriiiin geçmişimiz var ki bu sitede..
C.tesi akşamı buluşmak üzere..
Saygılarımla..