alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 13 Eylül 2019 #1 Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun ya da giriş yapın ya da 60 saniye bekleyin. Son düzenleme: 18 Eylül 2019
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 17 Eylül 2019 #3 Ne0 demiş ki: Görünmüyorlar. Hepsini görmek için tıklayın... kaç tane test yaptıktan sonra konuyu açtım... dns dene ... hey... başka görmeyen var mı resimleri...
Ne0 demiş ki: Görünmüyorlar. Hepsini görmek için tıklayın... kaç tane test yaptıktan sonra konuyu açtım... dns dene ... hey... başka görmeyen var mı resimleri...
akay Super Moderator Site Yetkilisi 17 Eylül 2019 #5 Hollanda Singapur her yere baktım atta gitmişler
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 18 Eylül 2019 #6 fearof demiş ki: Var. Farklı bir siteden resim yüklemeyi dene, benim DNS sağlam. Hepsini görmek için tıklayın... oldu sanırım... resim yükleme sitelerinde kotamı doldurmuşum yada ülkemizde yasak site... akay demiş ki: Hollanda Singapur her yere baktım atta gitmişler Hepsini görmek için tıklayın... ama sana test ettirmiştim
fearof demiş ki: Var. Farklı bir siteden resim yüklemeyi dene, benim DNS sağlam. Hepsini görmek için tıklayın... oldu sanırım... resim yükleme sitelerinde kotamı doldurmuşum yada ülkemizde yasak site... akay demiş ki: Hollanda Singapur her yere baktım atta gitmişler Hepsini görmek için tıklayın... ama sana test ettirmiştim