Beyinsiz salaklar

yeniceli
Forum Ustası
Bana ne turplardan,hıyarlardan!...

Benim söylemim ; spordan,siyasetten , egolarını tatmin etmeye ve bundan tatmin olanlara degil,

Bu Ülkenin sevdalılarına!...

Bırakalım onları,

Sevr artıkları can-ciger , kuzu sarması,

Biz,birbirimizi yemekle meşgulüz!...

Dökelim etegimizdeki taşları,

Bu ülke için yapılacaklara var mıyız?

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bana ne turplardan,hıyarlardan!...

Benim söylemim ; spordan,siyasetten , egolarını tatmin etmeye ve bundan tatmin olanlara degil,

Bu Ülkenin sevdalılarına!...

Bırakalım onları,

Sevr artıkları can-ciger , kuzu sarması,

Biz,birbirimizi yemekle meşgulüz!...

Dökelim etegimizdeki taşları,

Bu ülke için yapılacaklara var mıyız?

Bizimkisi, Hz. İbrahim'e su taşıyan karınca misali :cool:

Bir kelleye fikir taşıyabilirsek ne mutlu bize :)

YazılımMimarı
Forum Ustası
[MENTION=199953]Gila[/MENTION],

Yusuf abi cahil demişken, malesef senin kuyruğundan gelipte, fikri olmayan aklınca laf ettiğini düşünen "zeka pırıltılarını" görünce seviniyorum :) Her seferinde bunu kanıtlıyorlar.

++ Genşler, varsa konuşacak bir yetiniz yazınız, yoksa ki genelde hep yok, yusuf abinin fikirleriyle "siyasal orgasm" olmaya devam edin ;)

[MENTION=86753]yeniceli[/MENTION],

abicim benim yusuf abinin çoğuna muhalefet etmişliğim vardır fakat bunun en temel sebebide kendini ifade etme tarzını, uslubunu sevmememden kaynaklıdır. Çünkü karşımda bir kişi bu tür itham ve uslupla konuşsa, kaale alıp dinlemem, isterse "atomu parçalayıp, enerjiyi kullanabilir formda saklayabileceği bir sınırsız enerji kaynağı yaratacağını anlatsa bile.."

Yusuf abiyle olan az çok muhabbetimden yazdım :) İlk karma verişim değil ve ilk beğenişim de değil.

Yazdıklarının hepsinede katılmadığımı belirteyim :) Hatta yazdığının hepsinide okumadım, uslubundan ötürü ve bu sebeple mesajı bıraktım.

Sevgilerle,

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

Yusuf abi cahil demişken, malesef senin kuyruğundan gelipte, fikri olmayan aklınca laf ettiğini düşünen "zeka pırıltılarını" görünce seviniyorum :) Her seferinde bunu kanıtlıyorlar.

++ Genşler, varsa konuşacak bir yetiniz yazınız, yoksa ki genelde hep yok, yusuf abinin fikirleriyle "siyasal orgasm" olmaya devam edin ;)

abicim benim yusuf abinin çoğuna muhalefet etmişliğim vardır fakat bunun en temel sebebide kendini ifade etme tarzını, uslubunu sevmememden kaynaklıdır. Çünkü karşımda bir kişi bu tür itham ve uslupla konuşsa, kaale alıp dinlemem, isterse "atomu parçalayıp, enerjiyi kullanabilir formda saklayabileceği bir sınırsız enerji kaynağı yaratacağını anlatsa bile.."

Yusuf abiyle olan az çok muhabbetimden yazdım :) İlk karma verişim değil ve ilk beğenişim de değil.

Yazdıklarının hepsinede katılmadığımı belirteyim :) Hatta yazdığının hepsinide okumadım, uslubundan ötürü ve bu sebeple mesajı bıraktım.

Sevgilerle,

Ne yazdığın, ne söylediğin önemli değil.

Ben seni severim, sen de bunu bilirsin.

Benim sevgimi kabul edip etmeme lüksün var

Benim, senin gibi bilgi ve birikim dolu bir insanı sevmeme lüksüm yok.

Senin gibi bilgi ve birikimle dolu bir insanın burnunun ucunu görememesine de tahammülüm yok.

Sen, bu toplumun yükselen değerlerindensin.

Yükselen değerin kendi değerini ortaya koyamadığı yerde cahiller ne yapsın?

Öpüyorum yanaklarından :cool:

YazılımMimarı
Forum Ustası
Ne yazdığın, ne söylediğin önemli değil.

Ben seni severim, sen de bunu bilirsin.

Benim sevgimi kabul edip etmeme lüksün var

Benim, senin gibi bilgi ve birikim dolu bir insanı sevmeme lüksüm yok.

Senin gibi bilgi ve birikimle dolu bir insanın burnunun ucunu görememesine de tahammülüm yok.

Sen, bu toplumun yükselen değerlerindensin.

Yükselen değerin kendi değerini ortaya koyamadığı yerde cahiller ne yapsın?

Öpüyorum yanaklarından :cool:
Bunu bir ara konuşalım :) bugün en yoğun günümdü. konuların üzerine yazılacak kadar spesifik olursa çok daha makul olur. şeref, namus, vatan haini filan Türkiye'deki siyaset için bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum öncesindede, şuandada ve sonrası içinde pek bir anlam ifade edeceğinide düşünmüyorum, niye böyle düşündüğümü toplumun çekirdek nezdinden küçük bir örnek ile açıklarım.

Konu için; Geniş bir okyanusa kürek çekmek, yorucu ve sonuçsuz oluyor.

Bir de siyaset değilde, anılarına devam edersen süper olur :) Yarım kalmasın.

Saygı ile,

Bynegro
Daimi Üye

Sevgilerle,
Sayın [MENTION=268608]Turgay.Can[/MENTION] sizi pek tanımıyorum. Daha önce ki postlarınıza da çok dikkat etmemiştim.

Velakin;

Türkçe'yi bu kadar kötü kullanıp, alakasız örneklerlerle yaZdığınız yorumunuza kendimce bir eleştiri getirmek istedim..

Alıntı yaptığım posttan sonraki postunuzda dahil olmak üzere anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmaz ve temel yazım düzenlerine dikkat ederseniz, hem daha anlaşılır hemde daha yararlı olursunuz kanaatindeyim!.

Saygılar..

YazılımMimarı
Forum Ustası
Sayın [MENTION=268608]Turgay.Can[/MENTION] sizi pek tanımıyorum. Daha önce ki postlarınıza da çok dikkat etmemiştim.

Velakin;

Türkçe'yi bu kadar kötü kullanıp, alakasız örneklerlerle yaZdığınız yorumunuza kendimce bir eleştiri getirmek istedim..

Alıntı yaptığım posttan sonraki postunuzda dahil olmak üzere anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmaz ve temel yazım düzenlerine dikkat ederseniz, hem daha anlaşılır hemde daha yararlı olursunuz kanaatindeyim!.

Saygılar..
Bu kadar dikkatli olduğunuz konuda yazdığınız mesaja bakıyorumda "yaZdığınız" sonrasında cümleyi "!., bitirerek o güzel otoriter yaklaşımınızı biraz değil bayağı bayağı sarsmış olmanız, nasıl bir duygu açıklarmısınız ? :)

İmla kurallarına sizin kadar dikkat etmiyorum ama genelde etmeye çalışırım affola bu seferlik, kusurumuza bakmazsınız ;)

İyi günler.

Bynegro
Daimi Üye
Bu kadar dikkatli olduğunuz konuda yazdığınız mesaja bakıyorumda "yaZdığınız" sonrasında cümleyi "!., bitirerek o güzel otoriter yaklaşımınızı biraz değil bayağı bayağı sarsmış olmanız, nasıl bir duygu açıklarmısınız ? :)

İmla kurallarına sizin kadar dikkat etmiyorum ama genelde etmeye çalışırım affola bu seferlik, kusurumuza bakmazsınız ;)

İyi günler.
İmla'yı kastetmedim. Ayrıca yine de imlanız hatalı..

Benim kastettiğim " üslup " eleştiren birinin, yeterince açıklayıcı bir yazı yazamaması ve ne dediğinin anlaşılmamasıdır!. Saygılar..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
İmla'yı kastetmedim. Ayrıca yine de imlanız hatalı..

Benim kastettiğim " üslup " eleştiren birinin, yeterince açıklayıcı bir yazı yazamaması ve ne dediğinin anlaşılmamasıdır!. Saygılar..
Toprağı bol olsun Musevi patronumdan öğrendiğim en önemli laflardan birisi şudur:

EVLADİM DUMANI DOĞRU ÇIKSIN..

Çok derin, çok anlamlı bir söz bu..

Bizdeki EĞRİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM ın daha dipleşmiş hali..

Üslubum yamukmuş, kimin umurunda?

Düşünün ki; Bu ülkede hem üslubu yamuk, hem dumanı eğri büğrü çıkan siyasetçilerin önünde paspas olup yatıyor insanlar

Bizim üslubumuz yamukmuş :)

Dumanımız doğru çıksın, o bize yeter :cool:

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
Devamını getireydin be gülüm :)
atalarımız arada çok güzel laflar etmişler....

bir araba dolusu laf yazacağına ufak bir deyim her şeyi açıklamaya yetiyor...

bazılarının kapasitesi ata sözlerimizi anlamaya yetmiyorsa benim suçum olmaz..

bizim orada ilk kütüphane yapılırken kütüphanenin yeri biraz yola uzakmış...

ne yapsınlar kitapları taşırken eşeğe ihtiyaç olmuş..

o kadar kitabı taşıyan eşekten alim olmasını bekleyecek değiliz..

yada ayı oynatıcıları vardı bir zamanlar ben son demlerini gördüm zavallı hayvan

halkanın acısını duyduğu yere kadar açılabiliyordu..

beyin kirada ise benim elimden gelen budur...

YazılımMimarı
Forum Ustası
Toprağı bol olsun Musevi patronumdan öğrendiğim en önemli laflardan birisi şudur:

EVLADİM DUMANI DOĞRU ÇIKSIN..

Çok derin, çok anlamlı bir söz bu..

Bizdeki EĞRİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM ın daha dipleşmiş hali..

Üslubum yamukmuş, kimin umurunda?

Düşünün ki; Bu ülkede hem üslubu yamuk, hem dumanı eğri büğrü çıkan siyasetçilerin önünde paspas olup yatıyor insanlar

Bizim üslubumuz yamukmuş :)

Dumanımız doğru çıksın, o bize yeter :cool:
Yusuf abi, kendince kendi kendini haklı çıkarma yada yanlışını örtme çabanı desteklemene hayran kaldım :)

Birde yamuk olmadan düzgün yazmayı denemelisin ;) Tribünlere oynamayı sevmeninde etkisi olabilir bu uslup bozukluğunda yada alışkanlık.. artık bur kısmı sende saklı, benim zaman içinde analizimden çıkarabildiğim sonuçlar bunlar.

Şu şakşakcı tayfanada hayranım, YOZDİl bu aralar eksik bırakmış yada tam "yemleyeme"miş ki sana bolca ihtiyaç duyuyorlar :)

Bynegro
Daimi Üye
Yusuf abi, kendince kendi kendini haklı çıkarma yada yanlışını örtme çabanı desteklemene hayran kaldım :)

Birde yamuk olmadan düzgün yazmayı denemelisin ;) Tribünlere oynamayı sevmeninde etkisi olabilir bu uslup bozukluğunda yada alışkanlık.. artık bur kısmı sende saklı, benim zaman içinde analizimden çıkarabildiğim sonuçlar bunlar.

Şu şakşakcı tayfanada hayranım, YOZDİl bu aralar eksik bırakmış yada tam "yemleyeme"miş ki sana bolca ihtiyaç duyuyorlar :)

Sayın [MENTION=268608]Turgay.Can[/MENTION];

Benim kimsenin şakşakçısı olmam gibi bir durum söz konusu değildir..

Bu ithamınızı kanıtlamanız gerekmektedir..

Aksi halde "kişi kendinden bilir işi" sözünün ne kadar doğru olduğunu bir defa daha görmüş olacağız..

Yada bunlara hiç gerek kalmadan siz, benim eleştirdiğim hususu kabul edip, derdinizi bundan sonra basit cümlelerle (özne- tümleç-yüklem) anlatarak bu durumlara düşmeyeceksiniz..

Saygılar..

YazılımMimarı
Forum Ustası
Sayın [MENTION=268608]Turgay.Can[/MENTION];

Benim kimsenin şakşakçısı olmam gibi bir durum söz konusu değildir..

Bu ithamınızı kanıtlamanız gerekmektedir..

Aksi halde "kişi kendinden bilir işi" sözünün ne kadar doğru olduğunu bir defa daha görmüş olacağız..

Yada bunlara hiç gerek kalmadan siz, benim eleştirdiğim hususu kabul edip, derdinizi bundan sonra basit cümlelerle (özne- tümleç-yüklem) anlatarak bu durumlara düşmeyeceksiniz..

Saygılar..
Yav niye üzerine alındın :) Lafım sana değil, gereksiz bir hayıflanma olmuş seninkisi. Yusuf abiyle aramızdaki bir "goygoy" olarak bilmen yeterli.

redyellow
Forum Ustası
Hacı..

Bunu hakaret sayarım.

Üslup, çizilen çizgidir cetvel değildir.

Eğri cetvel görmek istiyorsan, senin milli görüşçülere git.

Onlarda bol miktarda var :cool:
Çok ilginç.

Demek bunu HAKARET sayarsın!

SALAK diyen sensin, BEYİNSİZ diyen sensin (diğer argo kullanımlarından hiç bahsetmiyorum) bu kullandıklarını hakaret görmüyorsun.... Ama USLUBUN YANLIŞ diye acizane uyarınca da güzel bir atasözünü HAKARET sayan yine sensin!

Gerçekten çok ilginç!

İhtiyar: Konu senin uslubundu, ben de senin uslubunu yanlış bulanlardanım.

YANLIŞ USLUPDAN DOĞRU DUMAN ÇIKMAZ!

İster Milli görüş de, ister konuyla alakası olmayan başka şeyler de yazsan farketmez, senin her zamanki kurnazlığına gelmem ben.

Tekrar edeyim:

USLUBUN YANLIŞ!

Ha sen çok memnunsan buyur devam et, bizimki acizane bir tavsiyedir.