Bilgisayara Kafa attım

Durum
Yanıtlara kapalı.
KizilTug
Forum Kalfası
Arkadaşları Etrafımızda insanlara Türkçe konuşmasını gerçekten öğretmemiz gerekiyor.

Dün Facebook'uma girdiğimde, Ne düşünüyorsun kısmında evrimini tamamlayamamış bir arkadaşın yazılarını gördüm, sinirden kendiside burda olmadığı için bilgisayara kafa attım. :mad:

Yazdıklarını yazıyorum, anlayabilen var ise tercüme etsin.

PeaCeee öLL!!!!! yoksa bhn öLdrçem! Hunq. TrpLerdeiq
oLmyou aqLıçam amq bhu ne yha ouf!!!!!!!!!!!!!!!!......
yazan yazmaaan herkesi çoukk SEwiourm Kie xD yasanLArı daa çouk ama!!!!!!!!!!..

Arkadaşlar bu nedir ya, ATATÜRK'ün ülkeyi emanet ettiği gençlik bu olmamalı, Ya özentiysen tam ingilizce yaz, yada adam gibi TÜRKÇE yaz kardeşim. İngilizce desen ingilizce değil, Türkçe desen Türkçede değil. Bu nedir ? Sabah sabah sinirlerim gerildi !

turkish__hacker
Forum Ustası
.iç öl. yoksa ben öldüreceğim. Hıh. Triplerdeyiz. olmuyo ağlayacağım minako bu ne ya off...

:D:D:D:D translate.google çeviremedi manuel çevirdim :D

RUDEBOY
Forum Ustası
adama işkence edeceksen bunların yazılarını okutacaksın :) sıkıldım 2 satır şeyi okumaya çalışırken.

Think
Forum Ustası
Anlaşılmaz bir şekilde yazarak, kendilerini başka tarzda göstermeye çalışan ahmak sürüsü..

ibrahimyildiz
Forum Ustası
ben bu tarzda yazmıyorum ama genelde kız arkadaşlarım felan böyle msn olsun facebookta olsun yazdıklarından böyle yazılara alıştım anlıyorum ne yazmak istediklerini :D:D:D

Emusnica
Forum Kalfası
15 ile 20 li yaşlar arasında böyle şeylerin olması normal. Kendisinin farklı oldugunu aklınca o şekilde dışa vuruyor olabilir. Böyle şeyler elbette tepkisiz kalmamalı ama bu tepki dışlamak olmamalı bence. Üzülüyorum böyle çocuklara, sabırlı olup yol göstermek lazım.

Ayrıca başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Gençlere örnek olsun, mutasyona kaptırmayın kendinizi genç arkadaşlar.Farklılık ile yozluk arasındaki ayırıma aman dikkat.

SylarGray.
Banned
Kuzenim bunlardan biri malesef..Severdim kendisini çok yakındık 2 yıldır görüşmüyoduk ama 16 yaşında.Bi gördüm ki..Tipi olsun konuşması olsun..Yazık etmiş kendine..

Jeal0usy
Banned
Artık buy u make is the me your om ! :D Bunuda benim msn listemde bir kız yazmıştı çok gülmüştüm :D Acıyorum bunlara...Ama bunlar olmasa kendimizi büyük göremezdik emin olun arkadaşlar :cool: Bunların yanında iyiyiz :)

Lacivert.
Forum Ustası
Gençlik Nereye Gidiyor ? Bu Soruyu Tekrar We Tekrar Sormak Gerekli...
Tamam Anladık Ama "WE" Ne??:confused:

Gençlik Demek İsterdim Lâkin Bende Bir Gencim Ve Böyle Şeylere Asla ne Özendim Nede Kullandım.Kullananlarada Çok Sert Çıkıştım...
Gençliklerine Değil Salaklıklarına Verelim.

Kimsede Türkçe'nin Katledilmesini Savunamaz!

- Yönetici düzenlemesi: :
wardomaster
Forum Kalfası
Bunu çeviremedim ben...

Küçükken prebiyotik yoğurtla beslenen nesiller gelecekte bütün gün facebook tan birbirlerine video yollamaya ve garip yazılar yazmaya mahkumdurlar!!!
:D

..SATIRCAN..
Forum Kalfası
Hepsini kazığa oturtucan ama malesef eski arkadaşlarımda o kazıklarda olacağı için iki arada bir derede kalıyorsunuz.

b*k ca çevrimi: hpsnn qazıqa otrtcn ama mlsf esqi arklarımda o qzqlarda olcaa icin 2 arada 1 derede qlıyosunuzz (çok iyi çeviremedim çünkü bu konuda cahil kalmak istiyorum.

HA birde geçenlerde bizim tanıdığın Polonyalı arkadaşı var. Geçen sordu sizin dilinizde q varmı diye, yemin ediyorum hayatımın en kazık ve en terletici sorusuydu. He sonrada ''Niye böyle yazıyorsunuz?'' diye sorunca, gaza gelip, ''hepsi dilimizi bozmaya çalışan ahlaksızlar'' demiştim.
İşin kötüsü o tanıdıkta öyle konuşuyordu ama duyarsa duysun banane

:mad::mad::mad:

- Yönetici düzenlemesi: :
Durum
Yanıtlara kapalı.