Bilgisayara Kafa attım

Durum
Yanıtlara kapalı.
CRomT
Daimi Üye
geçen okuldan bi kızla görüşüyoruz işte yakınlaşma falan akrabaları ingiliz
ingiliz arkadaşları da var
msnini istedim
konuşcaz işte
msnde kızın dediklerini anlamıyorum
bi espri yaptım kız güldü
chrislerde'imM diye bi şey yazdı dedim bu ingilizlik falan var ya, dedim chris heralde arkadaşının ismidir dedim
ne yapıyosunuz orda dedim
anlamadı tabi
sonradan anladık
chrislerde'imM lafı "krizlerdeyim" miş güldük işte kız güzel falan ama
msn de konuşması işte böyle berbat :D

- Yönetici düzenlemesi: :
bezginn
Elit Üye
Kafayı bilgisayara atacağına bu yazıyı yazanı bulup ona atsan daha makbule geçerdi,boşada gitmemiş olurdu kafan.

KizilTug
Forum Kalfası
Kafayı bilgisayara atacağına bu yazıyı yazanı bulup ona atsan daha makbule geçerdi,boşada gitmemiş olurdu kafan.
Yazıdada belirttiğim gibi kendisi yanımda olsaydı, bunu yapardım kardeşimiz yaşında ama olsun dayak cennetten çıkmadır, malasef başka şehirde, kafama gelince siz onu dert etmeyin taş gibidir :D

V€nüS
Forum Ustası
bunu deyince aklıma benim de bir arkadaşım geldi:)

şimdi yazı dilinde "yapıyorum, birgün" diye harfleri atlamadan yazıyoruz ama konuşmadaki hıza bağlı olarak buradaki yutabiliyoruz "yapıorum, bigün" gibi:)
benim arkadasım da tüm yutulacak harfleri üstüne basarak, kendini biraz da kasarak konusuyor, o da bana bi hayli komik geliyor:p

0x0001
Forum Ustası

şimdi yazı dilinde yapıyorum, birgün diye harfleri atlamadan yazıyoruz ama konuşmadaki hıza bağlı olarak buradaki yutabiliyoruz yapıorum, bigün gibi:)
benim arkadasım da tüm yutulacak harfleri üstüne basarak, kendini biraz da kasarak konusuyor, o da bana bi hayli komik geliyor:p
size komik gelse de dogrusu budur :)

henry_99
Forum Ustası
genelde böyle yazanlar 14-19 yaş arası gerizekalı ve böyle yazınca sempatik görüneceğini sanan kızlardır
hele şu ya yerine yha yazıyorlar
iyice çileden çıkartırlar adamı

KizilTug
Forum Kalfası

şimdi yazı dilinde "yapıyorum, birgün" diye harfleri atlamadan yazıyoruz ama konuşmadaki hıza bağlı olarak buradaki yutabiliyoruz "yapıorum, bigün" gibi:)
Hızlı yazarken yapıyorum, yapıorum olarak yazmak yanlışta olsa, mühim değil ama başlıkta açtığım gibi yeni nesildeki bir takım azımsanamıyacak kadar var olan embesil topluluğu özellikle değişik ve anlamsız şekilde Türkçeyi katlediyor.. Sadece emolar değil, genellikle bunu normal emo olmayan genç kızlarda yapıyor. Türkçenin bilincinde olmayan, bir kişi Türklüğünün bilincinde olmaz, Türklüğün bilince olmayan kişinin ülke sevgisi gibi duyguları olmaz. Çünkü o tarz kişilerin duyguları, Mc Donaldsta, Burger Kingte karşı cinsle kesişmek fark yaratmaya çalışmak, önündeki clup partileri düşünmektir.. Ne Türkiye umrundadır, nede başka birşey. Ve buda azınsanımıyacak kadar çok genç kişide var ise, o ülkenin geleceği karanlıktır.

..SATIRCAN..
Forum Kalfası
ya merak etmeyin 2 sene sonra artık ya Türkçe ye dönerler yada arapçaya geçerler, o zamanda kimse anlamayacağı için tekrar Türkçe ye geçerler.( Ben noktalama konusunda hızlı yazdığım için böyleyim. )

Durum
Yanıtlara kapalı.