don't_mention_it
Forum Kalfası
babasına acıdım şimdi
ihtiyaç oluyor bazen yardım isterimben bu tarzda yazmıyorum ama genelde kız arkadaşlarım felan böyle msn olsun facebookta olsun yazdıklarından böyle yazılara alıştım anlıyorum ne yazmak istediklerini![]()
İmza = RebelliousIceKafayı bilgisayara atacağına bu yazıyı yazanı bulup ona atsan daha makbule geçerdi,boşada gitmemiş olurdu kafan.
Yazıdada belirttiğim gibi kendisi yanımda olsaydı, bunu yapardım kardeşimiz yaşında ama olsun dayak cennetten çıkmadır, malasef başka şehirde, kafama gelince siz onu dert etmeyin taş gibidirKafayı bilgisayara atacağına bu yazıyı yazanı bulup ona atsan daha makbule geçerdi,boşada gitmemiş olurdu kafan.
ben olmasam sende oyle oluyodun kankaKuzenim bunlardan biri malesef..Severdim kendisini çok yakındık 2 yıldır görüşmüyoduk ama 16 yaşında.Bi gördüm ki..Tipi olsun konuşması olsun..Yazık etmiş kendine..
size komik gelse de dogrusu budurbunu deyince aklıma benim de bir arkadaşım geldi
şimdi yazı dilinde yapıyorum, birgün diye harfleri atlamadan yazıyoruz ama konuşmadaki hıza bağlı olarak buradaki yutabiliyoruz yapıorum, bigün gibi
benim arkadasım da tüm yutulacak harfleri üstüne basarak, kendini biraz da kasarak konusuyor, o da bana bi hayli komik geliyor![]()
dogrusu oldugundan şüphemiz yoksize komik gelse de dogrusu budur![]()
Hızlı yazarken yapıyorum, yapıorum olarak yazmak yanlışta olsa, mühim değil ama başlıkta açtığım gibi yeni nesildeki bir takım azımsanamıyacak kadar var olan embesil topluluğu özellikle değişik ve anlamsız şekilde Türkçeyi katlediyor.. Sadece emolar değil, genellikle bunu normal emo olmayan genç kızlarda yapıyor. Türkçenin bilincinde olmayan, bir kişi Türklüğünün bilincinde olmaz, Türklüğün bilince olmayan kişinin ülke sevgisi gibi duyguları olmaz. Çünkü o tarz kişilerin duyguları, Mc Donaldsta, Burger Kingte karşı cinsle kesişmek fark yaratmaya çalışmak, önündeki clup partileri düşünmektir.. Ne Türkiye umrundadır, nede başka birşey. Ve buda azınsanımıyacak kadar çok genç kişide var ise, o ülkenin geleceği karanlıktır.bunu deyince aklıma benim de bir arkadaşım geldi
şimdi yazı dilinde "yapıyorum, birgün" diye harfleri atlamadan yazıyoruz ama konuşmadaki hıza bağlı olarak buradaki yutabiliyoruz "yapıorum, bigün" gibi
benim arkadasım da tüm yutulacak harfleri üstüne basarak, kendini biraz da kasarak konusuyor, o da bana bi hayli komik geliyor![]()
bize sempatik gelmiyor ama sempatik bulan baya kişi mevcut. ah biraz da akıllı kişileri sempatik bulsalar ne olurdu..genelde böyle yazanlar 14-19 yaş arası gerizekalı ve böyle yazınca sempatik görüneceğini sanan kızlardır
hele şu ya yerine yha yazıyorlar
iyice çileden çıkartırlar adamı
Choq Mu Chanın Yandı Baqıyım!bize sempatik gelmiyor ama sempatik bulan baya kişi mevcut. ah biraz da akıllı kişileri sempatik bulsalar ne olurdu..
Bu gidişle bir yere giremezler..Gençlik işte, iş hayatına girene kadar sürebilir bu özentilik![]()