Zıkkım
Misafir Üye
Dogru söze ne hacetAnlaşılmaz bir şekilde yazarak, kendilerini başka tarzda göstermeye çalışan ahmak sürüsü..
Dogru söze ne hacetAnlaşılmaz bir şekilde yazarak, kendilerini başka tarzda göstermeye çalışan ahmak sürüsü..
Aman bırak olmasınKoca sitede emo yok mu laa![]()
Emo Olsa İlk Sana Verecekti ZatenKoca sitede emo yok mu laa![]()
Bir Ara Uzuncana YazmıştımBu emo denen şey nasıl çıkmış ortaya avrupadan mı gelmiş bizim içimize yoksa gençler kendi arasıonda mı böle bişey uydurmuş bilen var mı?? :SS:S:
google tabi ceviremez türkçeye yeni gecti o arkadası biraz 100 yıl kadar incelemesi bilmesi gerek xD.iç öl. yoksa ben öldüreceğim. Hıh. Triplerdeyiz. olmuyo ağlayacağım minako bu ne ya off...
translate.google çeviremedi manuel çevirdim
![]()
tam anlamıyla wardomda bulamazsın ne yapsın wardomda işine oonun özendigi seyler yokKoca sitede emo yok mu laa![]()
Aman bırak olmasınDüşünsene ; Wharqom choqs cixss bhirr mhekannnnnn phayllshmmm ichennn choqq thesqhkr edhehhrrmmm + kharmaaaa
![]()
Adam bir paylaşım yapsa okumak için tüm wardom üyeleri özel rehber tutmak zorunda kalırdı heralde![]()
bir keresinde bir abiye ok demiştim. bi süre sonra yay demişti. ne yayı abi diyorumOk mu diye soran olursa, yok yay diyorum![]()
Yakından ilgileniyoruz galibaAlın size tatlı emolar![]()