Bilgisayara Kafa attım

Durum
Yanıtlara kapalı.
Boss+
Forum Kalfası
Bu emo denen şey nasıl çıkmış ortaya avrupadan mı gelmiş bizim içimize yoksa gençler kendi arasıonda mı böle bişey uydurmuş bilen var mı?? :SS:S:

KemalinAskerleri
Forum Kalfası
yazık yeni nesile. yazanlara katılıyorum. bunu yapanlar genelde 14-19 yaş aralığında özenti tipler.
kendi dillerinin kıymetini bilmiyorlar hala. yazık...

beatbox
Daimi Üye
Bana göre tam bir KUŞ beyinliler. Kendi dillerine, TÜRKÇEMİZE sahip çıkamıyorlar. Kendileri olmak varken, özentilik yapıyorlar.

Saygılar...

- Yönetici düzenlemesi: :
Payner
Daimi Üye
bende önceden msnde bu kadar da olmasa kısaltmalı ve eksik harfli yazılar yazıyordum ve bundan çok şükür kurtuldum. Başkalarının Türkçe'yi tam kullanmadığını görünce ya düzgün konuş yada hiç konuşma diyorum. Öyle konuşunca noluyor ki birşey olmuyor aslında herkez bunun farkında olsa kimse böyle olmaz.

Mnesitheos
Elit Üye
Bir ara ben de Türkçe karakter kullanmıyordum yazarken, bir nedenden dolayı alışkanlık olmuştu. Ok, bye gibi kelimeler de kullanırdım. Neyse ki artık düzeldi. Dikkat ediyorum tamamen kurallara. Ok mu diye soran olursa, yok yay diyorum :D

Forumdaki arkadaşlardan bir isteğim var. Özellikle ''-de, -da'' bağlacı konusunda ayrı yazılması konusunda çok hata görüyorum. Bir de noktalama işaretlerinden sonra, özellikle noktadan ve virgülden sonra boşluk bırakırsanız daha hoş olacaktır.

besimbicer
Daimi Üye
.iç öl. yoksa ben öldüreceğim. Hıh. Triplerdeyiz. olmuyo ağlayacağım minako bu ne ya off...

:D:D:D:D translate.google çeviremedi manuel çevirdim :D
google tabi ceviremez türkçeye yeni gecti o arkadası biraz 100 yıl kadar incelemesi bilmesi gerek xD

zaten orda arkadas kendi alfebesini cıkarmış ..

örnek = ay lav yu xD o arkadaşa görede ayh lahv yauu :clap:

Durum
Yanıtlara kapalı.