Bilgisayardan nasıl para kazanabilirimReklam gelirleri aylık ortalama ne kadar verir

Wing Chun
Forum Kalfası
Selam arkadaşlar bayadır araştırıyorum elle tutulabilir bişey bulamadım ben internetten para kazanmak istiyorum gerekirse site açcam yada blog yazarlığı bile olabilir ayda 200 lira kazansam yeter sizce bunu reklam alsam siteye kazanabilirmiyim vaktim oluyo gün içinde bu miktarı neyle çıkartabilirim ?

Balamir
Banned
Sitende günlük tekil hitin iyise reklamdan kazana bilirsin adsense gibi siteler yerine günlük 10.000 hiti olan sitelere aylık 200-300 milyonluk reklam veren firmalar oluyor r10'da çok bulursun böyle kişileri

northtry
Çırak
Blog yazarak para kazanmak pek de mantıktan uzak değil artık günümüzde. Adsense gibi reklam firmalarından alternatiflerine, alternatiflerinden kendi yaptığınız sponsorluk anlaşmalarına kadar blog ile pek çok koldan para kazanabilirsiniz. Sadece iyi olduğunuz konularda sürekli olarak yazın ve SEO'ya önem gösterin. Adsense onayı almak ilk önceliğiniz olsun ancak onay alamazsanız bu dünyanın sonu değil tabii ki. Tanıtım yazısı ve backlink satışı gibi Adsense haricinde pek çok yol bulunuyor blog ile para kazanmak için. Onlara yönelebilirsiniz. Dediğim yollar dışında farklı yollara da göz atabilirsiniz. Burada da faydalı yöntemler belirtilmiş.

Son düzenleme:
erkut_ercelik
Daimi Üye
Blog yazarlığı her zaman para kazandırabilecek bir yöntemdir, lakin bunu sürekli hale getirmeniz yani günde 2 saatinizi tam olarak vermeniz şart. Bir sektörü ya da bir konuyu hedef alarak blog yazmak sizin için yeterli olacaktır. Öncelikli olarak bu konuda ya da sektöre ait özgün yazılar yazmalı ve siteyi buna göre SEO tabanlı oluşturmalısınız. Sonra sosyal medya sitelerindeki linkleriniz ve etkileşiminizle bu siteyi desteklemeli ve ilerisi için bir yatırım olarak düşünmelisiniz. Bir sitenin aktif olarak kullanıcı çekmesi ve size para getirmesi en az 5 aydır. Bu da yaptığınız işleri doğru yapmakla da alakalı. Gerisini @northtry anlatmış zaten. Lakin @Sebnemy35 hanım'ın dediği gibi modası geçecek bir şey değildir blog, zira arama motorları var oldukça Blog siteleri de iş yapacak demektir.