Bilgisayarım Akşam Kapatınca Sabahki Haline Dönse

huzurk
Cool Üye
Arkadaşlar işimiz gereği müşterilerimize renkli çıktı alıyoruz.Haliyle bilgisayarımıza günde 20 USB Bellek girip çıkıyor.

Bilgisayar kısa sürede kafayı yiyor.Format attırmak zorunda kalıyoruz.İşimiz aksıyor.
Benim sormak istediğim bilgisayarı akşam kapatırken eski haline döndüren bir program olup olmadığı.

Daha önce internet cafelerin böyle bir program kullandığını öğrenmiştim.Gerçekten böyle bir program var mı?

harykont
Daimi Üye
DeepFreeze

Bu program bilgisayarın hiçbir zaman işlemlerin kaydedilmemesini Sağlıyor
Tüm dosyalarınız silinse dahi virüs olayları olsa dahi kurduğunuz şekilde kalmasını sağlıyor Programı Kurarken Bir şifre belirliyorsunuz Bilgisayarınıza birşey Yüklemek istediğinizde Programı Devre Dışı Bırakıp Şifreniz İle Yüklüyorsunuz Daha Sonra Tekrar Aktif Edip Yüklediğiniz şeyin Siz Devredışı Bırakıp Silmenize Kadar Hiç Değişmeden Kalmasını Sağlıyorsunuz Hiçbir Şey (Virüs Gibi) Bilgisayarınıza Etki Etmiyor ...

Deep Freeze Standart 6.5 (Önerim birçok versiyonu vardır.)

Program vermek yasak olduğu için link veremiyorum Google da aratsan Dahi hemen Çıkar Hadi Hayırlı İşler :)

Ooops :D Yazarken Geç Kalmışız. Arkadaşlar Önce Davranmış Olsun Bilgilendirebildiysem Ne Mutlu Bana...

harykont
Daimi Üye
Yani Demek İstediği Programı Kurarken Geri Dönmesini İstediğiniz Sürücüyü Seçin Öneri Windowsun Kurulu Olduğu Yerel Disktir Bunu Yaparsanız Ve Kayıtlarınızı

Masaüstünde C Sürücüsünde Belgelerim Gibi Windowsa Bağlı Yerlerde Bırakmayıp D Sürücüsüne Atarsanız Silinmez Ama Kurduğunuz Sürücü Resetlenir ...

Bu Arada +K İçin Teşekkürler...

ibrahim198
Cool Üye
Var kardeşim DeepFreeze adlı programı indirip sistemine kurarsan sorun kalmıyacaktır...Arkadaşlarda önermiş zaten aynısını kur sorun ortadan kalkar

huzurk
Cool Üye
Programın 6.52 sürümünü buldum ama serialini bulamıyorum.Allah rızası için bir de serialini verseniz :)

Sharkmisdeed
Forum Kalfası
Bence Deep Freeze falan geçin bunları ..

Arkadaşım kendine bir tane sana yetecek kadar bir USB Bellek alıyorsun.. Ve sürekli ona yedekliyorsun dosyalarını..

Ardından, PC de kendine bir sistem geri yükleme noktası oluşturuyorsun(Temiz Haliyle) Ve bir problem yaşadığın anda geri alıyorsun...

6 Şirkette çalıştım aynen sizin gibi problemleri vardı ve bu sistemi nereye götürdüysem %100 verim alındı.

Tavsiyemdir :)

mustafa12994
Cool Üye
Hyr Deep Freezeden şaşma!;)
Ayrıca Format atacaksan Harddiski 3 bölüme ayır C-D-F diye...C-D nin kapasitesini yüksek tut F ninkini ise küçük (mesela F=8GB) C ile D ye çok önemli Programlarını, Dosyalarını at ve oraya Deep Freeze kur. F ye kurma! Sonrada işte o anlık dosya filan yükleyeceksen acil olarak F ye yükle sonrada F nin kapasite doluncada DeepFreezeyi deaktif yapıp Ordaki dosyaları C yada D ye aktar::D:D:D
Biraz karışık oldu galiba k.bakma ama okuyunca anlarsın:D:D:D:D:D