Bilgisayarınızı Web Server Yapın

gencbas
Forum Kalfası
b,raz daha b,lgi verebilirmisiniz daah aayrıntılı örneginhostu başka hangiyöntemlerle kurarız başka neler gerekiyo ve anlatım yapacak arkadaşlar aranıyor yardım lütfen şimdiden saolun

sevimlihacker
Daimi Üye
nightworrier demiş ki:
statik ip olması zorunlumu ?
statik ip olmazsa her modem kapatıldığında ip numaran değişir ve sen siteni tek başına izlemek zorunda kalırsın. statik ip almak çok zor değil fakat statik ip ile yapacağın her siteye dikkat etmen gerekir çünkü sözleşme dışına çıkarsan binlerce ytl ödersin. dikkat et. ama ben tek ip ile her gün yüklerim ve de modemi kapatmam dersen tanrıya dua etmen gerekir. elektrik kesintisi veya başka kazalar olmasın deye :D:D:D

CyberSoldier7
Cool Üye
bence de

serler demiş ki:
arkadaşlar ilgisayarımızı web sitesi olarak kullanırsak,flood yapıldığında senin bilgisayar kasmaz mı?bu forumda yeniyim ama webserver olduğunuzda çok fazla açık olur.bilgi verirseniz sevinirim.yanlış olsamda..
ben de böyle düşünüyodum adamlar bi saldırsa bizim bilgisayar çökmez mi bu kez bence çok kolay çöker engellemesi de çok zor olur bence o kadar kolay mı engellemesi ?

keops
Cool Üye
kemalozkol demiş ki:
enüstteki programı kurarsan o da olacak zaten ..! (mysql)
ama mssql istersen tavsiye etmem inan bana hiç hoşuna gitmez :D
No Microsoft
Ne alaka ben tüm sitelerde mssql kullanıyorum farkı ne anlatırmısın...?

SenSuaLiTy
Çırak
Merhaba. ARkadaşım Bunların Nasıl kullanıldığı hakkında bir döküman verebilirsen sevinirim. no-ip den ipyi nasıL alıcaz. modemimizin tcp sini nasıl ayarlıcaz bunlar hakkında bilgi verirsen sevinirim. kolay gelsin arkadaşlar.

bugra_ozer
Çırak
arkadaşlar verdiğiniz programı kurdum no-ip den ad aldım fakat şimdi ne yapacağımı bilmiyorum yani bilgisayarımdaki dosyların görünmesini nasıl sağlayacağım lütfen yardım edinnn....

catlaxim
Çırak
ThEBLaCkDeaTH demiş ki:
Ayrıca Modeminizden Aşağıdaki portları açmanız gerekli;

Virtual Server bölümüne girip şu portları ekleyin

80 TCP UDP
8080 TCP UDP
4661 TCP UDP
4662 TCP UDP
4672 TCp udp
21 TCP

TCP UDP Yazanları 2 adet ekliceksiniz bi giden bi gelen şeklinde işte....

ya burayı nerden nasıl yapcaz ... acilll yardımlarınız gerekiyor ...

Dangerumit
Cool Çırak
Bide pws ve iis verse birileri de kullansak arkadaşlar ya. Windows cdsi çizik şimdi dolmuşa bin maltepeye git yenisini al...

mydanose
Cool Çırak
Sorularım çok acemice gelebilir fakat benim için gayet önemli :D Bunu yapınca kendi hostumuzu kenfimiz mi sağlamış olacağız yani??? Eğer öyleyse biz bilgisayarımızın internet bağlantısını kapattığımızda işlem aksaklığa uğrar mı?? Şimdiden ilginize tşkler!!!

alpemre
Cool Çırak
bağlantıyı kapatısan aksaklık olur ve kendi bilgisayarını host yapmış olursun ama 512lik bir bağlantıyla bile yawaş oluyo ama sitede gezen 3-4 kişi ise sorun olmaz ama 10 kişi oldummu baya kasar...

gencbas
Forum Kalfası
Arkadaşım Domain için Dns gerekiyor.Kurulumunu anlat Demişsin.Exe tıkla=>Next=>Next=>Finish Resimli yapacaktımda olmadı:)
Daha iyi birşeyler istiyorsanız Windows server 2003 kurun.Hemde tecrübe edinmiş olursunuz.