statik ip olmazsa her modem kapatıldığında ip numaran değişir ve sen siteni tek başına izlemek zorunda kalırsın. statik ip almak çok zor değil fakat statik ip ile yapacağın her siteye dikkat etmen gerekir çünkü sözleşme dışına çıkarsan binlerce ytl ödersin. dikkat et. ama ben tek ip ile her gün yüklerim ve de modemi kapatmam dersen tanrıya dua etmen gerekir. elektrik kesintisi veya başka kazalar olmasın deyenightworrier demiş ki:statik ip olması zorunlumu ?
ben de böyle düşünüyodum adamlar bi saldırsa bizim bilgisayar çökmez mi bu kez bence çok kolay çöker engellemesi de çok zor olur bence o kadar kolay mı engellemesi ?serler demiş ki:arkadaşlar ilgisayarımızı web sitesi olarak kullanırsak,flood yapıldığında senin bilgisayar kasmaz mı?bu forumda yeniyim ama webserver olduğunuzda çok fazla açık olur.bilgi verirseniz sevinirim.yanlış olsamda..
Ne alaka ben tüm sitelerde mssql kullanıyorum farkı ne anlatırmısın...?kemalozkol demiş ki:enüstteki programı kurarsan o da olacak zaten ..! (mysql)
ama mssql istersen tavsiye etmem inan bana hiç hoşuna gitmez
No Microsoft
ThEBLaCkDeaTH demiş ki:Ayrıca Modeminizden Aşağıdaki portları açmanız gerekli;
Virtual Server bölümüne girip şu portları ekleyin
80 TCP UDP
8080 TCP UDP
4661 TCP UDP
4662 TCP UDP
4672 TCp udp
21 TCP
TCP UDP Yazanları 2 adet ekliceksiniz bi giden bi gelen şeklinde işte....